Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PP: Mazowsze - Pogoń 1:0 - 09/11/2004 15:15
dlaczego niepotrafimy grac na wyjazdach, wygraliby cos kurwa, nie rozumiem wygrac 8:1 z łatwością, zeby pozniej przegrac z tak slabym przeciwnikiem, wyjazdy stają sie tradycją w wykonaniu Portowcow, moze sie cos uda na koniec rundy w Wodzisławiu
|
|
|
|
|
|
Odp: PP: Mazowsze - Pogoń 1:0 - 09/11/2004 15:26
No to pięknie... Jak tak dalej pójdzie to pożegnamy się z PP i tyle z tego będzie...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
Odp: PP: Mazowsze - Pogoń 1:0 - 09/11/2004 15:31
Tak na osłode przypomne wam wyniki meczów I rundy PP :
-Skalnik Gracze 2-1 Cracovia 
-Drwęca Nowe Miasto Lubawskie 4-1 Ruch Chorzów
Czy chociażby mecz już także z fazy grupowej:
-Drwęca Nowe Miasto Lubawskie 2-0 Lech Poznań 
Według mnie nie ma się czego wstydzić bo jak ktoś już tu powiedział niespodzianki się w pucharze często zdarzają 
Pozdr!
|
Tylko Pogoń!
|
|
|
Odp: PP: Mazowsze - Pogoń 1:0 - 09/11/2004 15:37
57' Mecz został na chwile przerwany. Kibic Mazowsza wdarł sie na murawe i próbował przechwycić szalik Pogoni Szczecin z bramki Pilarza. Na szczescie został powstrzymany i spotkanie wznowiono.
63' Na trybunie pojawili sie kibice Pogoni i Legii Warszawa, grupka liczy ok 40 osób, po tym fakcie kibice Mazowsza nagle zamilkli!!
zrodlo: oficjalka
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PP: Mazowsze - Pogoń 1:0 - 09/11/2004 16:19
Pogoń: Pilarz - Michalski, Julcimar, Masternak, Rodrigo, Łabędzki, Trałka, Każmierczak, Mauro, Moskalewicz (46' Parzy), Grzelak
Nie wiem czy zauważyliście ale w 2 połowie graliśmy bez nominalnych napastników 
Zresztą kij z tym meczem , na sobote muimy sie sprężyć ...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PP: Mazowsze - Pogoń 1:0 - 09/11/2004 16:55
No i Panik jest juz u mnie przeje***y:[ Po kiegu Chu** wystawial Rodrigo-grubasa?? MAGDON zastopowal Zaglebie wiec...... poj**** czeski
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-