Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 31/10/2004 09:38
a co to tych serpentyn ..to sie uspokujcie...przeciez lecialy cale,po meczu zostaly napewno zebrane zpowrotem do kartonow i bede przeznaczone na oprawe. Meczyk tak sobie pokazal glownie ilu jest prawdziwych kibicow w Szczecinie ze nawet w taka pogode przyjda ..czyli ok 6-7 Tys POzdroo Dla tych wszystkich Kibicow
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 31/10/2004 09:56
Bardzo mi sie "podobalo" jak w Szczecinie przyjeli kibice Dariusza Dudka - "nie ma litosci dla skurwysynow" tak kiedys spiewal kazik i to haslo "dudka co ty morderco" w poczesci to podziela. Jak mozna kogo s po pijaku zabic i byc wolnym !! Alkon niech zrozumie nie ma litosc !! co wam ten transparent przeszkadzal jak i tak kibice to spiewali !!
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 31/10/2004 10:12
Bravo PILARZ !!!!! Bravo POgoŃ !!!!!!! Poprostu Pilarz swoimi interwencjami mnie rozbroił jest boski ....brak mi słów jak dalej bedzie tak bronił to Dudka w S-Kadrze zastąpi....hehe jeszcze raz Bravo POLARZ !!!!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 31/10/2004 10:59
meczyk dobry co do Pilarza to brak mi słow do tego co on robił byl po prostu boski,doping takze dobry ,co do alkonu to napisze agencja ochrony to zespol popierdolonych,ten gosciu od bosmana to potrafi prowadzic a nie tak jak baran debil trzeb bylo 2 razy krzyczec kto strzelil
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 31/10/2004 11:47
Niestety w pierwszej połowie doszło do dwóch skandali. Najpierw kibice zaczęli wyzywać Dariusza Dudkę od morderców (piłkarz Amiki, będąc w stanie nietrzeżwym, 2 lata temu potrącił ze skutkiem śmiertelnym przechodzącego na czerwonym świetle przechodnia). Oczywiście nikt nie mówi, że za ten wypadek należy zawodnika klepać po plechach, ale taki sposób deprymowania rywala jest skandaliczny. Drugim negatywnym bohaterem był prawdopodobnie sędzia Robert Małek. Prawdopodobnie, ponieważ sprawa jest na razie znana z raportu Artura Bugaja, który w przerwie powiedział, jak w wulgarny sposób został zrugany przez sędziego, że za często upada na murawę.
źródło: ligapolska.pl
Ech..nie chce mi się nawet komentować...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Ogladalem dzisiaj rano powtorke meczu na C+ i tez jestem zszokowany. Dla mnie Artur jest bohaterem. Powiedzial bez ogrodek co go zadreczylo w postepowaniu Małka..Otoz sedzia podobno powiedzial "Panie Bugaj, jeszcze raz sie pan przewroci to przypierdole panu żółtko...". Ciesze sie ze Bugaj nie bal sie tej wypowiedzi. Chuj mnie obchodzi czy pojdzie na dywanik do PZPN czy nie, ale najpierw trzeba zrobic porzadek z sedziami, bo biora 3-4 tys. za mecz a odpiwerdalaja niezle cyrki...Brawo Artur
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń Szczecin - Amica Wronki 1:0 - 31/10/2004 12:26
O meczu powiedziane zostalo juz jak zwykle wszystko wiec chcialem powiedziec ze fajna jest ta nowa przyspiewka ktora jest umieszczone w newsie Wlasnie sobie odpiewalem z podkladem melodycznym z tej "mptrojki" Brzymi zajebiscie i orginalnie! pospiewajcie sobie w pokoju trening czyni mistrza
Teraz zmieniając temat , z nudów postanowiłem wejść na strone Amicy Wronki , oprócz zwykłych newsów i różowego tła warte uwagi są komentarze znajdujące sie pod newsami . Pełno tam napinactwa debili i dzieci ze Szczecina ale szczególnie zaszokowały mnie takie komentarze :
dodał: klawisz (31 Października 2004 08:55:33)
dziekujemy Ci Dudtka, za wspaniałą jazde po rybnym
mieście jednego chuja mniej może natepnym rzem be-
dzie lepiej i wjedziesz w przystanek ))
dodał: klawisz (31 Października 2004 08:58:02)
Uważajcie chuje ze szczecina Dudka ma nowy samochó-
d 2 x wiekszy 2 x szybszy tym razem trafi więcej :-
)))
dodał: RADI (31 Października 2004 00:05:3
JEDEN PEDAŁ W TA CZY WTA ZE SZCZECINA BEZ RÓZNICY!-
!DUDKA JESTES NAJLEPSZY.POCZEKAMY NA REWANZ TO MY -
IM PRZYGOTUJEMY PIKŁO JEBAC PAPRYKARZY JEBAC
A potem sie irytują że wszyscy mają ich za wieśniaków ...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758624687 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.