Odp: Pogoń - Górnik 2:1 - 17/10/2004 12:44
Podczas tego meczu byly zbierane pieniadze na oprawe. Łącznie udalo sie zebrac 1141,34 zl. To jest chyba rekord Ze strony MW wielki dzieki dla kazdego co wplacil chocby zlotowke!!
Ostatnio edytowany przez: -HL, 17 października 2004, 13:14 [1 raz(y)]
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Oprocz tego popisal sie rowniez fantastycznym podaniem z pierwszej pilki z powietrza do Bugaja kiedy ten oddal strzal w swiatlo bramki. To rowniez byla ladna akcja. Jest jaki jest ale czy nalezy gwizdac na swojego zawodnika...?
Odp: Pogoń - Górnik 2:1 - 17/10/2004 13:53
W sumie to nie udzielam sie w tematach pilkarskich, ale tym razem musze Dajcie spokoj z tym Terleckim. Nie macie czym sie podniecac? Gra na tyle ile moze. Meczace jest czytanie co mecz o Terleckim. Nawet gdy pojawia sie na 2 min to i tak na forum pojawia sie 50 komentarzy odnosnie jego osoby. Zmiencie temat lub zejdzcie na innego pilkarza, a w naszym zespole Terlecki nie jest jedyny ktory nie blyszczy. Pozdrowienia i przemyslcie sobie
Odp: Pogoń - Górnik 2:1 - 17/10/2004 18:26
Mecz stojący na średnim poziomie. Ważne, że zwyciężyliśmy aczkolwiek można się przyczepić do poziomu gry Pogoni. Ale kurwa ludzie czego wy się spodziewacie, ze Panik z dnia na dzień poprawi system gry..zastanówcie się czas wszystko pokaże.
Podczas tego meczu byly zbierane pieniadze na oprawe. Łącznie udalo sie zebrac 1141,34 zl. To jest chyba rekord Ze strony MW wielki dzieki dla kazdego co wplacil chocby zlotowke!!
Gdyby każdy dał złotówke byłoby 8 tyś. Legia zebrała 5 tys przy takiej samej frekwencji jak u nas.
Odp: Pogoń - Górnik 2:1 - 18/10/2004 14:32
Gra słaba ale wynik cieszy. Mecz moim zdaniem był prowadzony w wolnym tempie i był dość nudny.
Na szczególnie brawa zasługują:
1. K.Pilarz(wybronił nam kilka sytuacji ale wg mnie ponosi on wine przy bramce dla górnika ale ok)
2.Julcimar (gdyby nie on to byłoby 1:0 dal łecznej ,ogólnie pewnie w obronie)
3. Rodrigo (wydaje mi sie ze zagrał swoje najlepsze spotkanie w tym sezonie, dosc pewny w obronie)
Na szczególnie brawa zasługują:
1. K.Pilarz(wybronił nam kilka sytuacji ale wg mnie ponosi on wine przy bramce dla górnika ale ok)
2.Julcimar (gdyby nie on to byłoby 1:0 dal łecznej ,ogólnie pewnie w obronie)
3. Rodrigo (wydaje mi sie ze zagrał swoje najlepsze spotkanie w tym sezonie, dosc pewny w obronie)
Mecz zupełnie nie wyszedł Grzelakowi i Milarowi.
Kucharski tak uderzyl ze Pilarz jakby mial to obronic to by musial stac ponad pół metra blizej tamtego rogu. A Milar będąc krytym w 2, a momentami w 3 nie wiem czy mógł coś więcej zrobic...
Odp: Pogoń - Górnik 2:1 - 18/10/2004 15:53
Meczyk słaby,niewiem czy to nowa taktyka naszego trenera ale jeśli zawodnik ma szanse na szybkie wyjście z kontrą a cofa piłke do tyłu to jest to dla kibica czasem bardzo ciężkie do przęłknięcia. Ale trzy punkty są i to cieszy, na pewno nie gra i obawiam się o winik z cracovią i amicą, mam tylko nadzieje ze przeciwnik bardziej zmobilizuje naszysz zawodników
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Pogoń - Górnik 2:1 - 18/10/2004 15:58
ja uważam że Pilarz był poprostu żle ustawiony. Ustawił mur po stronie krótkiego słupka a sam stanoł na środku bramki a powinien właśnie po stronie drugiego słupka. Takie jest moje zdanie
Odp: Pogoń - Górnik 2:1 - 18/10/2004 16:27
no tak ustawil mur na krotki slupek a sam stanal na dlugim slupku, jednak w momencie wykonania rzutu wolnego zrobil krok do srodka (musial sie liczyć z tym, że piłka może zostać posłana nad murem) i niestety to byl silny i dokladny strzal. także chyba nie można go winić za strate bramki
Odp: Pogoń - Górnik 2:1 - 18/10/2004 23:49
Brawo dla chłopaków, widac, zę Łeczna zaczela grac w piłke mieli kilka naprawde dobrych sytuacji, uwazam jednak, ze bylismy zespolem lepszym i zasluzylismy na zwyciestwo
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758635769 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.