Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 10/10/2004 11:45
chocby sprowadzenie milara na ktorego wszyscy wczesniej narzekali :p pozatym zawodnicy zwolnieni przez ptaka czyli bilinski (emerytura w 4 lidze wloch ) andruszczaka (rezerwy w najgorszym w lidze gks) czy wyparlo (gra w sredinm 2-ligowcu łks) ... duzo decyzji ptaka reaczej nie budzi mojej sympatii... jedna co do dezyzji personalnych wiekszych zastrzezen miec nie mozna
Chyba nie jestes zbyt wielkim kibicem. Andruszczak odgrywa wielka role w GKS, jest ich wyróżniającym zawodnikem. A moze uwazasz ze sciagniecie Terleckiego do Pogoni był dobra decyzja panów P. ?A moze Probierz był włąsnie tym dobrym posunieciem ? Ale chyba najlepsze zagranie Ptaków to non stop szantażowanie miasta swoim odejsciem.Pomyśl.... !!
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 10/10/2004 20:13
w jednym z tematow napisalem odnosnie zamiany Baniaka na Panika ze zarzad : Zamienil siekierke na kijek ....ale po glebszym zastanowieniu i przeczytaniu jego dokonan i wychwalania go przez kibicow Miedzi postanowilem ze nie bede go chwalil ani ganil i ze poczekam na jego pierwsze mecze. martwia mnie tylko dwie rzeczy pierwsza to to ze twierdzi on ze system diamentowy jest dobrym systemem tylko trzeba go usprawnic....a druga rzecz ze mowi sie cos o ponownym przyjsciu Wf-isty Malury do klubu........no wiec pozyjemy ,zobaczymy ale poki co
DON'T PANIC(K)
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 10/10/2004 20:14
Nie jestem przekonany do tego Panika, kolejny obcokrajowiec zatrudniony (chyba) tylko dla tego że nie jest POLAKIEM, bo na pewno nie za osiągi!!! chciałbym sie mylić ale mam przeczucie, że pożegnamy go tak szybko jak Malurę. A to na pewno nie przysłuży się dobru POGONI
kurwa ja mam dzis zly dzien piszac o decyzjach myslalem przedewszystkim o mil(e)arze (jak to sie odmienia?)... sam brechtam z tego co napisalem ogolnie chcialem bronic panika uwazam ze nie powinno sie go skreslac
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 11/10/2004 00:58
Mam tylko nadzieję że nie jest to kolejny czeski nauczyciel W-F-u choć irytuje mnie lansowanie czeskiej szkoły na siłę w Pogoni tylko dlatego że Ptakowi podobała sie gra Czechów na EURO 2004, przecież to nie oznacza że wszyscy czesi są teraz bogami futbolu może jeszcze jedzmy gówno bo miliardy much nie mogą się mylić. Ale mimo wszystko wstrzymuję się na razie z oceną i poczekam do pierwszych występów
PS
Będzie brakowało soczystych epitetów Baniaka na konferencjach prasowych
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 12/10/2004 09:58W zajęciach uczestniczyło trzech zawodników z drużyny rezerw: Tomasz Bodziony, Dawid Chwałek i Piotr Celeban, którzy zostali włączenie do kadry pierwszego zespołu.
- Podobała mi się ich gra w Poznaniu z Wartą - dodał Panik.
Pierwsza dobra decyzja Panika. Pytanie na ile bedzie mial swobody w ustalaniu skladu a na ile beda decydowac uklady. Celeban i Chwalek moga byc recepta na dziorawa defensywe Portowcow...
W zajęciach uczestniczyło trzech zawodników z drużyny rezerw: Tomasz Bodziony, Dawid Chwałek i Piotr Celeban, którzy zostali włączenie do kadry pierwszego zespołu.
- Podobała mi się ich gra w Poznaniu z Wartą - dodał Panik.
Pierwsza dobra decyzja Panika. Pytanie na ile bedzie mial swobody w ustalaniu skladu a na ile beda decydowac uklady. Celeban i Chwalek moga byc recepta na dziorawa defensywe Portowcow...
Mam czasem wrażenie, że potrzeba w składzie Pogoni nie o tyle zawodostwa co młodzieńczego zapału i ambicji wyplucia płuc Oczywiście tą łatkę nie dopinam nikomu ale takie mam wrażenie. Czas na Wychowanków ...
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 12/10/2004 12:30
Wprowadza do drużyny młodą szczecińską krew, chce sprowadzić nowych graczy i to bez nazwisk (bo takich "sław" mamy aż nadto) normalnie zaczynam gościa lubić, zobaczymy jeszcze co pokażą chłopcy na łęcznej i będzie można wystawić pierwsze noty.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Bohumil Panik trenerem Pogoni! - 12/10/2004 15:53
szkoda tylko ze Baniak skreslil na samym poczatku jeszcze lepszych niz Chwalek. wkoncu Kostyk, teraz "Skora" ma isc do Odry w.;/ eh szkoda gadac dobrze sie stalo ze polecial baniak
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758640459 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.