Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 19:32
No ja tego nie rozumiem. Gramy dobrze z GieKSą, bardzo dobrze do 60 minuty w Płocku, a wtapiamy z beznadziejnym Świtem i to jeszcze - jak pisze Ali - po chujowej grze... Kurwica mnie bierze...
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 19:36
60' - Pogoń po bramkce Kosiorowskiego przegrywa 0:1. Winę za utratę gola ponosi Fabiniak. W drużynie Pogoni na boisku pojawili się: Bugaj i Grzelak.
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 19:37
Patrzac na wynik... dni Baniaka sa chyba policzone! Zreszta skalad i jakies debilne ustawienie swiadcza o tym ze Bebeto traci kontrole nad tym co robi...
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 19:39
Zgadzam się, że ten wynik może mieć jeden pozytyw - upragniona przeze mnie dymisja Baniaka.
No i przykro słyszeć, że Fabiniak zawalił bramkę
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 19:40
60' - Pogoń po bramkce Kosiorowskiego przegrywa 0:1. Winę za utratę gola ponosi Fabiniak kto wymyslil zeby trzeci bramkarz gral w takim meczu skoro drugi jest zdrowy
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Odp: Świt ND-Pogoń S. - 05/10/2004 19:42
Pilarz narzeka jeszcze na kontuzje a Grzanka zawalił Płock całkowicie, Baniak nie miał wyboru (oczywiscie go nie bronie hehe)
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758640455 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.