Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na mlynie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
barcish
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 14:05
> jakies kilka latek temu jak młyn był na 7,8 to zawsze 2 kiboli stało pod wejściem i nie wpuszczali dzieci :)( sam nigdy nie moglem tam wejsc..) bodajże wstep był od 17 lat... wydaje mi sie ze teraz tez moglaby byc taka selekcja ... tylko lipa ze bilety sa na sektory... i w tym cały sęk...młyn kiedyś był marzeniem młodego kibica.. aby dorosnąć i móć wstąpić w szeregi "ULTRAS" i dopingować Swój ukochany klub z tymi najwierniejszymi... a teraz ... to tylko szpan...

pierdoli mnie to czy ktos ma bilet czy nie nie wejdzie na ten bilet raz nie wejdzie drugi to trzeci raz bedzie wolal wydac 5zl wiecej

POGOŃ SZCZECIN!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8366 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 14:20
no w sumie racja ? :)

Po życia kres!
kln
Kibic
Na forum od 7677 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 14:20
> jakies kilka latek temu jak młyn był na 7,8 to zawsze 2 kiboli stało pod wejściem i nie wpuszczali dzieci :)( sam nigdy nie moglem tam wejsc..) bodajże wstep był od 17 lat... wydaje mi sie ze teraz tez moglaby byc taka selekcja ... tylko lipa ze bilety sa na sektory... i w tym cały sęk...młyn kiedyś był marzeniem młodego kibica.. aby dorosnąć i móć wstąpić w szeregi "ULTRAS" i dopingować Swój ukochany klub z tymi najwierniejszymi... a teraz ... to tylko szpan...

A mi sie wydawało ze podstawowym pytaniem było... z jakim zamiarem tutaj wchodzisz (odpowiedz byla tylko jedna) :P albo jakos tak...

RosSi
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 16:10
> jakies kilka latek temu jak młyn był na 7,8 to zawsze 2 kiboli stało pod wejściem i nie wpuszczali dzieci ( sam nigdy nie moglem tam wejsc..) bodajże wstep był od 17 lat... wydaje mi sie ze teraz tez moglaby byc taka selekcja ... tylko lipa ze bilety sa na sektory... i w tym cały sęk...młyn kiedyś był marzeniem młodego kibica.. aby dorosnąć i móć wstąpić w szeregi "ULTRAS" i dopingować Swój ukochany klub z tymi najwierniejszymi... a teraz ... to tylko szpan...

i tak powinno być , huj ze bym się nie załapał , ale i tak nie chodze na mlyn...
jak narazie sprawe piekla zostawiam starszym kibicom , jestem z rocznika '89
lecz i tak spiewam duzo na innych sektorach , a denerwujace sa takie zdejcia sektora 12
gdzie mozna zauwarzyc , ze co ktoras tam z rzedu osoba to jakis 10 latek
nie robmy jaj , ale trzeba czuc ten respect do mlynka , tak jak bylo kiedys , a jesli na 12 przychodza
rodziny z dziecmi , szmulki ktore nawet buzi nie otworza (nie wszystkie oczywiscie) to juz o czyms swiadczy

z poważaniem , pOzdro

barcish
Kibic
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 16:28
to moze wprowadzmy samodyscypline:D nie masz 16-17 lat badz nie wygladasz na tyle... nie siadaj na mlynie :D nawet z rymem jest :] albo proponuje zrobic akcje w mediach jakie to zle rzeczy dzieja sie na "PIEKLE" :D wtedy mamusie nie beda dzieci puszczac :) a tak na serio...to moim zdaniem mozemy tu pierdolic a i tak nie z tego nie bedzie... kumaci (hoolsi) moim zdaniem powinni to zalatwic... i nie mowie ze maja wpierdolic jakiemus dzieciakowi tylko po prostu jak jakis gnojek to wyganiac i huj:]

POGOŃ SZCZECIN!
ARO
Kibic
Na forum od 7785 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 16:51
> parę moich słów:
> Wspominacie czasy selekcji na młynie,żę było extra (z tym krojeniem szali przez swoich to 100% prawda). Tamte czasy to jednak zupełnie inni ludzie i styl.

Myślę że nawiązałeś do mojej wypowiedzi: tak zgadzam się z Tobą to były inne czasy i inni ludzie, ja też byłem inny ale jak jeden z forumowiczów pisze że kiedyś było fajnie to mu piszę że każdy medal ma dwie strony i nie było różowo tak do końca bo wiem o tym ( :D ) Dzisiaj mamy inną sytuację i także ona ma plusy i minusy i tak będzie zawasze bo trudno o ideał. Tylko praca realna i inicjatywy realne mają szansę coś zmienić. I chwała tym co próbują odmienić niekorzystne oblicze i iść w kierunku jakim kierują się młodzi z MW. Coś robią i poprostu są tam gdzie ich potrzeba.
proponuję hasło (bardzo aktualne): POGOŃ SZCZECIN NEEDS YOU czyli nie pytaj się co Pogoń może zrobić dla ciebie ale co TY możesz zrobić dla Pogoni... tak też zawsze się kierowałem kibicując Pogoni. Byłem z nią trybunach i poza nimi codziennie. Mówię to bez patetyzmu albo napiny, tak właśnie powinno wyglądać podejście do tematu. Nie pasują małolaty to zamknij oczy i dopinguj, działaj. Jeśli w samym Młynie wypracuje się pewien standard porządku, solidarności pokoleniowej oraz wyrozumiałości z uwzględnieniem szacunku wzajemnego do siebie i nie będzie w niej ślepej agresji alkoholowej na przykład to Młyn będzie się powiększał ale przede wszystkim będzie stale zapełnionym sektorem pustego nawet stadionu. Wtedy nastanie kraina szczęsliwości ale dążenie do owego standardu musi być. Podawanie sobie dłoni pokoleniowo także musi nastąpić. Bo ktoś musi przejąć pałeczkę za tych którzy dzisiaj ją dzierżą - to nie uchronne.

Jarasija
Kibic
Na forum od 8584 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 17:16
"... kumaci (hoolsi) moim zdaniem powinni to zalatwic... i nie mowie ze maja wpierdolic jakiemus dzieciakowi tylko po prostu jak jakis gnojek to wyganiac i huj:"

Widzisz BarcisH, to wcale nie jest takie proste jak myslisz, a po 2 nikomu sie nie chce latac po mlynie i ganiac dzieciakow, no i nie ma zgrania....

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Mati.
Kibic
Na forum od 7948 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 17:28
a wy dalej z dzieciakami...ludzie opanujcie się...rozumiem dzieci 10-11 lat ale nie ma chyba opjci takiej by ktoś stanął przed młynem i nie wpuszczał...przecierz jak jakiś dzieciak czy dziadek kupi bilet na młyn to logiczne że chce usiąść bo zapłacił za bilet i ma do tego prawo, a po za tym kwestia małolatów..nie którzy małolaci śpiewają lepiej niż Ci którzy uważają sie za niby tak dorosłych i wogóle takich hej za POGOŃ..dlatego uważam że osoby "kumate" powinny coś wymyśleć a nie osoby nie związane z tematem się ciśnieniować na necie i wogóle...a prawda jest taka że same gadanie na necie nic nie zmieni.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
tribu
Kibic
Na forum od 7745 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 17:41
jak juz wczesniej napisalem proponuje zeby ci co chca dopingowac sie zbierali jak najblizej gniazda i sie bedzie wypieprzac z tego grona niespiewajacych az sie zupelnie na obrzezach sektora znajda. a pozniej albo nie bedzie dla takich miejsca albo zaczna dopingowac razem z nami albo sami zrozumieja ze to nie sektor dla nich. i ja mowie NIE dla tych smarkow pod plotem i na plocie...

100% PD
ARO
Kibic
Na forum od 7785 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 17:41
> a wy dalej z dzieciakami...ludzie opanujcie się...rozumiem dzieci 10-11 lat ale nie ma chyba opjci takiej >by ktoś stanął przed młynem i nie wpuszczał...przecierz jak jakiś dzieciak czy dziadek kupi bilet na młyn >to logiczne że chce usiąść, a po za tym kwestia małolatów..nie którzy małolaci śpiewają lepiej niż Ci >którzy uważają sie za niby tak dorosłych..dlatego uważam że osoby "kumate" powinny coś wymyśleć a >nie osoby nie związane z tematem się ciśnieniować na necie i wogóle...a prawda jest taka że same >gadanie na necie nic nie zmieni.

No właśnie człowiek wypluwa z siebie przemyślenia (dosłownie) powyżej i inni tego nie czytają i nie czują myśli tam wyrażonej. Właśnie o to chodzi...

barcish
Kibic
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 18:09
> > jakies kilka latek temu jak młyn był na 7,8 to zawsze 2 kiboli stało pod wejściem i nie wpuszczali dzieci :)( sam nigdy nie moglem tam wejsc..) bodajże wstep był od 17 lat... wydaje mi sie ze teraz tez moglaby byc taka selekcja ... tylko lipa ze bilety sa na sektory... i w tym cały sęk...młyn kiedyś był marzeniem młodego kibica.. aby dorosnąć i móć wstąpić w szeregi "ULTRAS" i dopingować Swój ukochany klub z tymi najwierniejszymi... a teraz ... to tylko szpan...
>
>
>
> pierdoli mnie to czy ktos ma bilet czy nie nie wejdzie na ten bilet raz nie wejdzie drugi to trzeci raz bedzie wolal wydac 5zl wiecej
>

POGOŃ SZCZECIN!
vitos
Kibic
Na forum od 8523 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 18:10
Swojaą drogą Młyn zaprezentował się na GKS-ie zajebiście i jestem pełen podziwu dla chłopaków, którym jak widać udaje się robić atmosferkę. Sam już nie chodzę na młyn ale siedzę w 6 gdzie też jest ekipa rozkręcająca resztę.
Niestety na GKS-ie nasz lider krytej zdaje się miał słaby dzień i z krytej wychodziła kicha a nie doping.
Swoją drogą - może ktoś wymyśli jak tych jeb.. piknikowców wywalić ze stadionu. Niech nas będzie tylko 5 tys. ale żeby wszyscy kibicowali.
Ostatnio mnie wkurwiła grupa siedząca przede mną. 2 babki, kilku gości (35-50 lat) flacha i rozmowy o psim chuju. A miejsce zajmuje. jedyny pożytek to że kasa jest z takich wałów
pozdro 4 @ll

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
Scarface
Kibic
Na forum od 7629 dni

*

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 18:17
> Swojaą drogą Młyn zaprezentował się na GKS-ie zajebiście i jestem pełen podziwu dla chłopaków, którym jak widać udaje się robić atmosferkę. Sam już nie chodzę na młyn ale siedzę w 6 gdzie też jest ekipa rozkręcająca resztę.

Hehe ja też na szóstce i faktycznie trzeba przyznać że poza młynem to my jesteśmy najgłośniejsi pewnie dlatego że siedzi tu stare pokolenie z młyna.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
GryfK
Kibic
Na forum od 7889 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 18:56
> Hehe ja też na szóstce i faktycznie trzeba przyznać że poza młynem to my jesteśmy najgłośniejsi pewnie dlatego że siedzi tu stare pokolenie z młyna.
>
>

No i właśnie, chcemy żeby średnia wieku na młynie wzrosła, a stara gwardia siedzi na krytej... bezsensu.

Do boju MKS!!! Obrazek gif wstawiony na forum
ManU
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 20:30
> > Hehe ja też na szóstce i faktycznie trzeba przyznać że poza młynem to my jesteśmy najgłośniejsi pewnie dlatego że siedzi tu stare pokolenie z młyna.
> >
> >
>
> No i właśnie, chcemy żeby średnia wieku na młynie wzrosła, a stara gwardia siedzi na krytej... bezsensu.

Zgadzam się - stara gwardia to ludzie po 40 - reszta fanatykow powinna siedzieć razem.
Z tym biciem malolatow to przesada - tak samo jak gadanie, ze lepsze jest 5 tyś kiboli niż 20 tyś widzów. taka gadka nie ma sensu. Pikniki muszą być. Tyle ze tymi piknikami nie mogą być faceci po 20 ktorzy sie wstydzą spiewać. Kobiety i dziadki na meczach MUSZĄ być. Za to nie muszą śpiewać. Ale reszta to powinna dopingować i wielu dopinguje - ale tylko wtedy gdy bedą pilkarze dobrze grali (smutne ale prawdziwe) i gdy bedzie dobra organizacja. Jak hools ibęda obijać ludzi po stadionem to ci ludzie po prostu oleją na sprawy kibicowskie. No bo nikt nie bedzie bawil się z chamami i bandytami.

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
P.
Do końca!
Na forum od 7938 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 20:52
hehe,zeby nie bylo ;) ,to czytam temat na biezaco,ale wypowiadac mi sie nie chce :)

Sami przeciw wszystkim!!!
barcish
Kibic
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 21:19
> > > Hehe ja też na szóstce i faktycznie trzeba przyznać że poza młynem to my jesteśmy najgłośniejsi pewnie dlatego że siedzi tu stare pokolenie z młyna.
> > >
> > >
> >
> > No i właśnie, chcemy żeby średnia wieku na młynie wzrosła, a stara gwardia siedzi na krytej... bezsensu.
>
> Zgadzam się - stara gwardia to ludzie po 40 - reszta fanatykow powinna siedzieć razem.
> Z tym biciem malolatow to przesada - tak samo jak gadanie, ze lepsze jest 5 tyś kiboli niż 20 tyś widzów. taka gadka nie ma sensu. Pikniki muszą być. Tyle ze tymi piknikami nie mogą być faceci po 20 ktorzy sie wstydzą spiewać. Kobiety i dziadki na meczach MUSZĄ być. Za to nie muszą śpiewać. Ale reszta to powinna dopingować i wielu dopinguje - ale tylko wtedy gdy bedą pilkarze dobrze grali (smutne ale prawdziwe) i gdy bedzie dobra organizacja. Jak hools ibęda obijać ludzi po stadionem to ci ludzie po prostu oleją na sprawy kibicowskie. No bo nikt nie bedzie bawil się z chamami i bandytami.

ale osoby takie nie powinny zasiadac na mlynie :P a siadaja i to tylko dlateog ze tam bilet kosztuje 15 zl mniej... moze dobrym pomyslem byloby na 12 zrobic tylko karnety a nie zwykle bilety...ale to nie do wprowadzenia jak wiekszosc z tych pomyslow... zgadzam sie z ktoryms z przedmowcow...po prostu trza jednego gowniarza z drugim emerytem wziasc za wszarz...i huj :)

POGOŃ SZCZECIN!
barcish
Kibic
Na forum od 7731 dni

**

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 21:22
> hehe,zeby nie bylo ;) ,to czytam temat na biezaco,ale wypowiadac mi sie nie chce :)

patyk mysle ze i ty bys mniej nerwow tracil na tym gdyby pieklo ogarnac troche... :D zreszta wydaje mi sie ze trza to zrobic wiesz moze sie nie znam (napewno wiem o tych sprawach w kurwe mniej niz ty) ale taka sytuacja ze na mlynie 70% to osoby niepelnoletnie i to niepelnoletine bardzo :P to raczej zadkosc ... po jako takim ogarnieciu opraw itd mysle ze ta rzecz powinna byc nastepna do zrobienia :) prosze o kulturalna odpowiedz :D:D

POGOŃ SZCZECIN!
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7950 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 21:23
> hehe,zeby nie bylo ;) ,to czytam temat na biezaco,ale wypowiadac mi sie nie chce :)

:biglaugh:

Better dead than red!
Borys
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 22:26
Mi tam w sumie małolaci w młynie nie przyszkadzają byle pożądnie darli ryja i znali większość piosenek , co innego piszcząca gównazeria albo kolesie co wogle nie śpiewaja .... Najabrdziej dobija mnie to że wmłynie zasiadają pikniki , zresztą trudno sie dziwic bo na młyn bilety są najtańsze a dla niektórych 5 zł więcej to już jest wydatek...
Najlepszy był many z wąsem który na meczu z Legią siedział dwa rzędy nade mną i miał syrene na kolbke :/ Tak wyła że można było ogłuchnąć wreszcie po paru mocnych słówkach przestał nią napierdalac :/ Szkoda że przypadkowi ludzie co przychodzą na "12" nie wiedza co to za sektor...
Może tak by w jakiś sposob naglosnic , albo przy kasach wywiesic jakies małe karteczki z napisem "12 - sektor fanatyków" czy coś w tym stylu , napewno po uświadomieniu piknikom co to za sektor na następnym meczu , ich liczba w młynie byłaby mniejsza...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005