Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karnety << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Helmut
Moderator*
IP: zapisany
Na forum od 8028 dni

Odp: Karnety - 25/07/2004 20:58
> To dziurkowanie ma chyba na celu zapobieganie sytuacja ze na jeden karnet
> wejdzie kilka osob i takze unikniecia sytuacji, ze po niewpuszczeniu na stadion
> po badaniu alkomametem badany idzie do innej bramy i tam mu sie uda wejsc.
> Sprobowac to zrobic beda mogly osoby ktore nie byly na wszystkich meczach,
> chyba, ze tym co nie byli na hercie odrazu zrobia 2 dziurki na Legii.
Na
> koniec sezonu karnet bedzie podziurkowanym swistkiem papieru :(

hehe... a jak nie pójde na 3 mecze to będe miał 3 dziurki mniej niż inni :D

pomysłowi są w chuj...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
komar
Kibic
Na forum od 7601 dni

Odp: Karnety - 25/07/2004 20:58
> > Chciałbym się dowiedzieć czy są jeszcze do kupienia KARNETY na 12 sektor
> ?

rusz tylek i sprawdz :P

ty ale jezeli pojade bede musial tracic na bilety w dwie strony a jak niebdzie? :P
przeciez ktos moze mi powiedziec z tad...

Pogoń_fanka
Kibic
Na forum od 7596 dni

Odp: Karnety - 25/07/2004 21:10
A ja tam mam karnet na 11 sektor i się cieszę =]]] :evilkitty:

Kocham Pogoń szczecińską,
Dla niej oddałbym wszystko,
Serce moje jedyne,
Oddam swojej drużynie.

!!!!Trąbki - kaput !!!!
barcish
Kibic
Na forum od 7669 dni

**

Odp: Karnety - 25/07/2004 22:07
cieszymy sie razem z toba :P

POGOŃ SZCZECIN!
barcish
Kibic
Na forum od 7669 dni

**

Odp: Karnety - 25/07/2004 22:08
> > > Chciałbym się dowiedzieć czy są jeszcze do kupienia KARNETY na 12 sektor
> ?

rusz tylek i sprawdz :P

ty ale jezeli pojade bede musial tracic na
> bilety w dwie strony a jak niebdzie? :P
przeciez ktos moze mi powiedziec z
> tad...

jest jeszcze sporo karnetow :) ja np dzis dopiero kupilem :]

PS. Jedz bez biletu :P [Ostatnio edytowane przez BarcisH: 2004-07-25 22:08]

POGOŃ SZCZECIN!
Kriss
Kibic
Na forum od 7722 dni

Odp: Karnety - 29/07/2004 19:06
Strasznie sie ciesze ze poszlo juz 7 tys karnecikow (pogon.v.pl) jeszcze niech pojdzie 3-4 tys bedzie zajebiscie. Ciesze sie z tego poniewaz na meczach zawsze bedzie ponad 10 tys ludzi. Nawet kiedy bedziemy przepierdalac mecz za meczem a przyjdzie nam grac z Wodzislawiem czy Leczna. Bo jezeli ktos ma karnet to napewno przyjdzie ;) A jezeli nie bedzie chodzil na te "hity" to niech zaluje kasy. Wkurwia mnie strasznie wypuszczanie takiej ilosci karnetow. Od paru ladnych lat nie przepuscilem meczu w Szczecinie i w tym sezonie tez mam zamiar byc na wszystkich meczach nie wazne czy z Legia, Wisla czy z Amica lub Gornikiem L ale przez te jebane karnety musze jezdzic po calym miescie zeby dostac bilet na Legie. Przy nastepnych dwuch meczach bedzie tak samo. Nie mam kasy na karnet (nawet gdy bym mial to bym nie kupil) a tak to w 2 tygodnie na bilecik jakos sobie odloze. Inaczej by bylo gdyby wypuszczono karnety tylko na VIP-y i powiedzmy 2 tys na reszte sektorow. Ja w tym wszystkim widze tylko interes ptasiora i to mnie wkurwia najbardziej.

Obrazek jpg wstawiony na forum
kln
Kibic
Na forum od 7615 dni

Odp: Karnety - 29/07/2004 20:07
> hehe... a jak nie pójde na 3 mecze to będe miał 3 dziurki mniej niż inni :D
> pomysłowi są w chuj...

No tak ale przy wejsciu na stadion mogą Ci pierdolnąć te 3 dziurki... :P

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8026 dni

**

Odp: Karnety - 29/07/2004 20:35
> (nawet gdy bym mial to bym nie kupil) a tak to w 2 tygodnie na bilecik jakos
> sobie odloze. Inaczej by bylo gdyby wypuszczono karnety tylko na VIP-y i
> powiedzmy 2 tys na reszte sektorow. Ja w tym wszystkim widze tylko interes
> ptasiora i to mnie wkurwia najbardziej.

Przecierz na calym swiecie klubom zalezy, zeby sprzedac jak najwiecej karnetow. Maja odrazu pieniadze, ktore moga zainwestowac np. w kupno nowch graczy. Dlaczego u nas ma byc innaczej??

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Steryd
Kibic
Na forum od 8571 dni

**

Odp: Karnety - 29/07/2004 22:43
Tez wyszedlem z zalozenia, ze lepiej wylozyc jednorazowo 80zl i na cala runde miec spokoj z meczami u siebie. Wieksze fundusze na wyjazdy zostaja, a poza tym za bilety na cala runde 150zl wychodza.
Nawet jesli karnety podrozeja, a na pewno tak bedzie (teraz cena jest promocyjna), to i tak wyjdzie ekonomiczniej.

1948
Kriss
Kibic
Na forum od 7722 dni

Odp: Karnety - 30/07/2004 11:00
Tak masz racje Pszczółek żę kluba na calym swiecie zalezy na sprzedawaniu karnetow. Tylko ze nigdzie nie sprzedaja takiej ilosci. Przeciez w dniu meczu nie bedzie mozna dostac biletu, a moge cie zapewnic ,ze jezeli pojedziesz do Bareclony, Milanu, Moskwy,Pragi itp. to dostaniesz bilet nawet przed samym meczem. Nawet na Grand Derby, czy na derby Mediolanu sa bilety przed meczem. A u nas juz trabia ze przed meczem moze zabraknac biletow.

Sampaio
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Karnety - 30/07/2004 12:24
> Tak masz racje Pszczółek żę kluba na calym swiecie zalezy na sprzedawaniu
> karnetow. Tylko ze nigdzie nie sprzedaja takiej ilosci. Przeciez w dniu meczu
> nie bedzie mozna dostac biletu, a moge cie zapewnic ,ze jezeli pojedziesz do
> Bareclony, Milanu, Moskwy,Pragi itp. to dostaniesz bilet nawet przed samym
> meczem. Nawet na Grand Derby, czy na derby Mediolanu sa bilety przed meczem. A u
> nas juz trabia ze przed meczem moze zabraknac biletow.

eee tam. panikujesz :P sprzedano podobno 7000 karnetów co nie stanowi nawet połowy miescówek a ty juz płaczesz. w zeszłym sezonie jak chciałem iść namecz to bilety kupowałem w pierwszy dzień bo potem mogłem tylko liczyć na miejsca w niższych rzędach i nie narzekałem. zobacz na wisłe kraków - ten klub chce docelowo sprzedawać po 8000 karnetów na runde zostawiając tylko ok tysiąca biletów na sprzedaż dla niezdecydowanych. wielkie kluby (a zatem i wielkie przedsiębiorstwa) na świecie dążą do tego aby przed sezonem otrzymywać wielki zastrzyk finansowy w postaci sprzedaży karnetów, więc po co to całe użalanie się na ptaszkiem. moze chciałbyś żeby frekwencja była taka jak wtedy gdy spadaliśmy. pamietasz moze tamte puste trybuny? a tak to klub sie zabezpiecza ze w razie niepowodzenia i tak nie bedzie duzo stratny.
a co do meczow typu Grand Derby: jesli uda ci sie kupic taki bilet przed tym meczem to przyslij mi go na pamiątke. nawet nie wiesz co tam sie wyprawia i ilu chetnych odchodzi z kwitkiem i siniakami [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-07-30 12:27]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Kriss
Kibic
Na forum od 7722 dni

Odp: Karnety - 30/07/2004 16:33
>
. moze chciałbyś
> żeby frekwencja była taka jak wtedy gdy spadaliśmy. pamietasz moze tamte puste
> trybuny? a tak to klub sie zabezpiecza ze w razie niepowodzenia i tak nie bedzie
> duzo stratny.
a co do meczow typu Grand Derby: jesli uda ci sie kupic taki
> bilet przed tym meczem to przyslij mi go na pamiątke. nawet nie wiesz co tam sie
> wyprawia i ilu chetnych odchodzi z kwitkiem i siniakam

Zdziwisz sie bo bym chcial. Ten okres pokazal ilu prawdziwych kibicow ma Pogon. 600 najbardziej oddanych masek na Ruchu bylem na tym meczu i kumple mnie wysmiewali ze chodze na ten syf. A teraz chodza na wszystkie mecze Pogońi, kupauja co tydzien gazetke Pogoni i uwazaja sie za prawdziwych kibicow. I zdziwil bys sie ile takich "kibicow" jest na meczach.
Jezeli chodzi o zabezpieczenia dla zarzadu to powiem ci ze jezeli doprowadzaja klub to takiej sytuacji to powinni ponosic jakies konsekwencje. Wiem ze zarzad dzieki tym pieniadza moze kupic lepszych zawodnikow, wyslac na lespszy oboz. Doswiadczenia z przeszlosci doprowadzily do tego iz mam pewne uprzedzenia do darczyncow typu Bekdas, Gondor. Czy z Ptakiem bedzie tak samo nie wiem. Ale wiem co sie dzialo w ŁkS-ie, w Lechii, jak wyglada teraz Piotrcovia. Dlatego do wszystkich pomyslow aby Ptak dostawal pieniadze z gory podchodze z dystanem.

A co do biletow przed Grand derby to wiem co sie dziaje przed kasami. Chodzi mi natomiast o sam fakt ze te bilety tam sa. A u nas dojdzie do takiej sytuacji ze ich nie bedzie. A roznica pomiedzy meczem Barca-sreal jest Ogromna.

Sampaio
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Karnety - 30/07/2004 18:37
widzisz ja przez ostatnie kilka ladnych lat chodze praktycznie na kazdy mecz w szczecinie, ale za prawdziwego kibola sie nie uwazam, bo co to jest te ponad 100 meczow przy tych, co przybywaja na twardowskiego od 30, 40 lat. tylko ze ja zlewam na to czy ktos jest prawdziwym kibicem czy tylko przychodzi na stadion zab(p)ijac nude. a zaloze sie ze wsrod tych 600 masek na ruchu byli i tacy ktorzy tylko chcieli sie pokazac. wiem bo bylem... wiec skonczmy te podzialy na prawdziwych i malowanych. a co do karnetow to za bardzo nie wiem do czego dazysz? :P podejrzewam ze chcialbys aby wprowadzono jakis limit sprzedazy karnetow tak aby co mecz mozna bylo sprzedac 15 tysiecy biletow? moim skromnym zdaniem karnety to nietylko cenowa okazja, ale rowniez znaczne udogodnienie (stale miejsce - do wyboru, dodatkowe mecze PP, nie trzeba biegac po bilety przed meczem). pewnie powiesz ze na karnety stac tylko tych zamozniejszych... moze i jest w tym prawda, tylko ze ja jakos postaralem sie odlozyc przez wakacje te kilka zlotych bo przewidywalem kupno takiego karnet. a teraz mam nadzieje ze mi sie to zwroci - wszak nie musze juz kupowac co chwila kart wstepu :) cos za cos, no ale jesli nie masz innej mozliwosci to pozostaje ci co kolejke uganianie sie za biletami. powodzenia

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8026 dni

**

Odp: Karnety - 30/07/2004 19:53
> Tak masz racje Pszczółek żę kluba na calym swiecie zalezy na sprzedawaniu
> karnetow. Tylko ze nigdzie nie sprzedaja takiej ilosci. Przeciez w dniu meczu
> nie bedzie mozna dostac biletu, a moge cie zapewnic ,ze jezeli pojedziesz do
> Bareclony, Milanu, Moskwy,Pragi itp. to dostaniesz bilet nawet przed samym
> meczem. Nawet na Grand Derby, czy na derby Mediolanu sa bilety przed meczem. A u
> nas juz trabia ze przed meczem moze zabraknac biletow.

To widze, ze masz zle info co do ilosci sprzedanych karnetow. Milan i Inter maja karnety posprzedawane w rzedach 60 tys. albo lepiej. W niemczech na Borussie ok. 46 tys. Moze bilety sa, ale nie kwestionuje tego. miedzy tymi klubami a Pogonia jest jedna roznica stadion Pogoni miesci ponad 17 tys. osob a stadion w Mediolanie 81 tys....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Kriss
Kibic
Na forum od 7722 dni

Odp: Karnety - 30/07/2004 22:07
Moim zdaniem(podkreslam tu MOIM) nie masz racji Sampaio. Dlaczego nie masz sie uwazac za prawdziwego kibica. Chdzisz na mecze nie wazne czy twoja druzyna przegrywa czy nie. A to czy chdzisz na mecze od 2, 5 czy 30 lat to napewno zalezy tylko od twojego wieku. Nie mam zamiaru ublizac komus kto nie chodzil kiedy bylo ciezko a teraz gdy jest juz lepiej jest na kazdym meczu. Chdzi mi tylko o to ze karnety na Pogoni pojawily sie dosc dawno. Przed Bekdasem, za Bekdasa, (czy za Gondora tego nie wiem) i jakos wtedy byl limit. I wszyscy byli zadowoleni. A teraz jest jakis chory boom na karnety. Rozumiem ze teraz wybuli sie na karnet a na koniec sezonu okaze sie wyszlo o pare zloty taniej. Ja nie mam kasy zeby jednorazowo zaplacic za wszystkie mecze wiec jestem gorszym kibicem. Jestem gorzej traktowany od kibica ktory wczesnie wbijal w Pogon a teraz jest zakochany ( nie chodzi mi o to ze wszyscy ktorzy kupili karnet zmieniaja swoje "uczucia, tylko o to ze te osoby "zmiennouczuciowe" w 99% kupily karnety). I to jest TO do czego zmierzalem w moich wywodach moj drogi Sampaio. Przez pana Ptaka jestem postrzegano gorzej niz kibic z karnetem

Sampaio
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Karnety - 30/07/2004 22:14
> Moim zdaniem(podkreslam tu MOIM) nie masz racji Sampaio. Dlaczego nie masz sie
> uwazac za prawdziwego kibica. Chdzisz na mecze nie wazne czy twoja druzyna
> przegrywa czy nie. A to czy chdzisz na mecze od 2, 5 czy 30 lat to napewno
> zalezy tylko od twojego wieku. Nie mam zamiaru ublizac komus kto nie chodzil
> kiedy bylo ciezko a teraz gdy jest juz lepiej jest na kazdym meczu. Chdzi mi
> tylko o to ze karnety na Pogoni pojawily sie dosc dawno. Przed Bekdasem, za
> Bekdasa, (czy za Gondora tego nie wiem) i jakos wtedy byl limit. I wszyscy byli
> zadowoleni. A teraz jest jakis chory boom na karnety. Rozumiem ze teraz wybuli
> sie na karnet a na koniec sezonu okaze sie wyszlo o pare zloty taniej. Ja nie
> mam kasy zeby jednorazowo zaplacic za wszystkie mecze wiec jestem gorszym
> kibicem. Jestem gorzej traktowany od kibica ktory wczesnie wbijal w Pogon a
> teraz jest zakochany ( nie chodzi mi o to ze wszyscy ktorzy kupili karnet
> zmieniaja swoje "uczucia, tylko o to ze te osoby "zmiennouczuciowe" w 99% kupily
> karnety). I to jest TO do czego zmierzalem w moich wywodach moj drogi Sampaio.
> Przez pana Ptaka jestem postrzegano gorzej niz kibic z karnetem

a to sorry w takim razie :P
takie juz jest prawo rynku - kto ma kase ten rzadzi
zawsze tak bylo i bedzie - jednostki sie nie licza

Kriss
Kibic
Na forum od 7722 dni

Odp: Karnety - 30/07/2004 22:32
a to sorry w
> takim razie :P
takie juz jest prawo rynku - kto ma kase ten rzadzi
zawsze tak
> bylo i bedzie - jednostki sie nie licza

wiem, wiem ale najsmieszniejsze jest to ze ja jednak wydam wiecej kasy niz karnetowcy :)

barcish
Kibic
Na forum od 7669 dni

**

Odp: Karnety - 31/07/2004 01:20
> Moim zdaniem(podkreslam tu MOIM) nie masz racji Sampaio. Dlaczego nie masz sie
> uwazac za prawdziwego kibica. Chdzisz na mecze nie wazne czy twoja druzyna
> przegrywa czy nie. A to czy chdzisz na mecze od 2, 5 czy 30 lat to napewno
> zalezy tylko od twojego wieku. Nie mam zamiaru ublizac komus kto nie chodzil
> kiedy bylo ciezko a teraz gdy jest juz lepiej jest na kazdym meczu. Chdzi mi
> tylko o to ze karnety na Pogoni pojawily sie dosc dawno. Przed Bekdasem, za
> Bekdasa, (czy za Gondora tego nie wiem) i jakos wtedy byl limit. I wszyscy byli
> zadowoleni. A teraz jest jakis chory boom na karnety. Rozumiem ze teraz wybuli
> sie na karnet a na koniec sezonu okaze sie wyszlo o pare zloty taniej. Ja nie
> mam kasy zeby jednorazowo zaplacic za wszystkie mecze wiec jestem gorszym
> kibicem. Jestem gorzej traktowany od kibica ktory wczesnie wbijal w Pogon a
> teraz jest zakochany ( nie chodzi mi o to ze wszyscy ktorzy kupili karnet
> zmieniaja swoje "uczucia, tylko o to ze te osoby "zmiennouczuciowe" w 99% kupily
> karnety). I to jest TO do czego zmierzalem w moich wywodach moj drogi Sampaio.
> Przez pana Ptaka jestem postrzegano gorzej niz kibic z karnetem

ale to jest prawo wolnego rynku... karnet to jest oplata z gory za "usluge" i kasa na inwestycje. mozna to porownac z prenumerata czasopism. i to jest normalne w kazdym klubie:P i w zadnym klubie ne ma limitu na karnety. i nie jestes traktowany jak gorszy kibic a to ze placisz wiecej za mecze... niczyja wina a na bank nie ptaka. wolny rynek po prostu

POGOŃ SZCZECIN!
Steryd
Kibic
Na forum od 8571 dni

**

Odp: Karnety - 31/07/2004 17:02
Nareszcie jakies sensowna wymiane pogladow widze :)
Bijcie sie :P

1948
barcish
Kibic
Na forum od 7669 dni

**

Odp: Karnety - 31/07/2004 18:00
a i jeszcze na marginesie wisla sprzedala 9800 karnetow na 10000 miejsc :P pozdro

POGOŃ SZCZECIN!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005