"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Odp: Zrzutka Na Flagi - 07/10/2004 23:15
a ja mam takie pytanie ... nie zebym defektyz szezyl... ale ile flag zostalo poddanych renowacji ? bo zadnych nowych-starych nie widzialem (inna sprawa ze nie przygladalem sie zbytnio ) moze jakies info ze strony MW
Odp: Zrzutka Na Flagi - 08/10/2004 09:11
Ja nie wpłaciłem ale jestem za odnowieniem BRYGADY ULTRAS jezeli jeszcze ona jest.Moim zdaniem jedna z najlepszych flag
Odp: Zrzutka Na Flagi - 08/10/2004 09:55
Panowie proponuję założyć Stowarzyszenie lub Fundację wtedy środki można by było pozyskiwać albo z składek członkowskich albo z darowizn. Moje wsparcie będziecie mieli po wypłacie
tylko ze zborka skonczyla sie poltora miecha temu a odnowionych flag nie widac za bardzo
A ile dolozyles??
ja akutat dałem kase i też chcałbym znać odpowieć na pytanie:/
No to Ci odpowiem...Pieniadze nie zosataly sprzeniewierzone...Na pewno zobaczycie je w formie flag na plocie...ale co,kiedy,jak i dlaczego to juz tajemnica
ps.co do odnwienia BRYGADY ULTRAS,badz zrobienia jej repliki to temat nie istnieje
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.