Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Modernizacja stadionu Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kubek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7645 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 09:30
> Ciekawe kto da pieniadze na to.Ale jak dla mnie to dobrze bo mieszkam na prawobrzezu:duzy_usmiech:

POGON MKS
ZIOMEK
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 11:55
jest jedna wada tego stadionu!!!!dokładnie jak bede dojerzdzal dabia???? bo mieszkam na pogodnie!!!a autobusy zadko tam jezdza

ja kocham POGON la la la ,pierdole LECHA la la la!Obrazek gif wstawiony na forum
seeedzik
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 12:00
> jest jedna wada tego stadionu!!!!dokładnie jak bede dojerzdzal dabia???? bo mieszkam na pogodnie!!!a autobusy zadko tam jezdza
>

nie moge ,ale beton :xxrotflmao:
przyznac sie kto sobie jaja robi :D

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Irriducibili
Kibic
Na forum od 7636 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 12:14
> jest jedna wada tego stadionu!!!!dokładnie jak bede dojerzdzal dabia???? bo mieszkam na pogodnie!!!a autobusy zadko tam jezdza
>

Co za debil!
Ludzie dojezdaja kurwa z pobliskich miejscowosci przez wiele lat i nie narzekaja a, Ty wyskakujesz z takim problemem.

Pogon & Legia
Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 12:56
> > jest jedna wada tego stadionu!!!!dokładnie jak bede dojerzdzal dabia???? bo mieszkam na pogodnie!!!a autobusy zadko tam jezdza
> >
>
>
> Co za debil!
> Ludzie dojezdaja kurwa z pobliskich miejscowosci przez wiele lat i nie narzekaja a, Ty wyskakujesz z takim problemem.

ja tu nie widze problemu
z pogodna masz daleko, autobusy rzadko chodzą - nie bedziesz dojeżdzał
bedziesz mial za to weekendy wolne od stresu

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
mem
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 14:35
Osobiście wolałbym nowy stadion wybudowany przy Twardoskiego ale jak dla mnie może też być w Dąbiu... Jesteśmy zawsze tam gdzie nasza Pogoń gra! :D

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Jay-J
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 14:45

Ty masz problemy... mieszkam na prawobrzeżu i nigdy nie narzekałem.

Obrazek gif wstawiony na forum
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 15:12
takiego betonu to ja bym nie wymyslił ! iedziwie sie jemu ze ma problem ! Jak ma 13 lat . To moze jego mama go nie puścić

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
seeedzik
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 15:16
> Osobiście wolałbym nowy stadion wybudowany przy Twardoskiego ale jak dla mnie może też być w Dąbiu... Jesteśmy zawsze tam gdzie nasza Pogoń gra! :D

o dzizs, ludzie czytajcie cos wiecej jak tytul tematu, ktos go odswiezyl bo radni deklaruja ze w przyszlorocznym budzecie miasta znajda sie pieniadze na remont stadionu przy Twardowskiego (teraz to juz chyba trzeba mowic stadion im. Floriana Krygiera)

Cz
Kibic
Na forum od 7551 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 15:47
> > rowniez uwazam ze 25tys.to wystarczajaca ilosc na nasze warunki,lepiej zmodernizowac Papricane niz robic nastepny,tylko robic modernizacje z glowa tak jak robia w Poznaniu.A koszty napewno mniejsze,no i tradycja sie uchowa:)
>
> Co wam odpiedala, żeby nazywać stadion papricana. a może sledźstadium. Przestańcie się lansować na paprykarzy. Kurwa

Spokojnie,niepotrzebnie tak sie denerwujesz napisalem tak specjalnie zeby zobaczyc czy ktos sie przyczepi:)tez tej nazwy nie lubie.pozdro.

www.sectorshop.net
VT
Kibic
Na forum od 7656 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 15:50
a ja tam dalej jestem za budową nowego stadionu , jeżeli kogoś to urazi to sory ale to jest moje zdanie obecny stadion jest beznadziejny (choć o dziwo na warunki Polskie jeden z lepszych) ale nie wiem czy ktoś z was wie ( jak czytam posty to zdaje mi się ,że niewielu) ale w dzisiejszych czasach w cywilizowanych państwach stadion nie pełni jedynie funkcji do tego aby przyjść sobie raz na tydzień -dwa i obejżeć meczyk , stadion ma na siebie zarabiać czyli tam jakieś sale konferencyjne , galeryjki itp. a Nasz obecny stadion co może zaoferować nawet jakby mu się dobudowało trybune--> NIC albo niewiele. Niektórzy z Was są tak bardzo przywiązani do tego stadionu ,że aż strach .Widze ,że łatwiej było rozebrać Webmley czy przenieść Arsenal na nowy stadion (to dopiero za jakieś dwa lata).........

:
seeedzik
Kibic
Na forum od 7836 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 15:58
> a ja tam dalej jestem za budową nowego stadionu , jeżeli kogoś to urazi to sory ale to jest moje zdanie obecny stadion jest beznadziejny (choć o dziwo na warunki Polskie jeden z lepszych) ale nie wiem czy ktoś z was wie ( jak czytam posty to zdaje mi się ,że niewielu) ale w dzisiejszych czasach w cywilizowanych państwach stadion nie pełni jedynie funkcji do tego aby przyjść sobie raz na tydzień -dwa i obejżeć meczyk , stadion ma na siebie zarabiać czyli tam jakieś sale konferencyjne , galeryjki itp. a Nasz obecny stadion co może zaoferować nawet jakby mu się dobudowało trybune--> NIC albo niewiele. Niektórzy z Was są tak bardzo przywiązani do tego stadionu ,że aż strach .Widze ,że łatwiej było rozebrać Webmley czy przenieść Arsenal na nowy stadion (to dopiero za jakieś dwa lata).........

krotko ci odpowiem, na nowy stadion mozemy czekac lat 20 a moze i wiecej, a modernizajca obecnego jest w zasiegu w czasie 2-3 lat (wiem ze to marzenia, ale bardziej realne niz nowy stadion) sam wybieraj

VT
Kibic
Na forum od 7656 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 16:51

> krotko ci odpowiem, na nowy stadion mozemy czekac lat 20 a moze i wiecej, a modernizajca obecnego jest w zasiegu w czasie 2-3 lat (wiem ze to marzenia, ale bardziej realne niz nowy stadion) sam wybieraj
>

Powiem tak prędzej czy pózniej trzeba bedzie zbudować nowy stadion . Te 20 lat o których wspomiałeś to przesada ale uważam ,że przy pomocy miasta i inwestorów Szczecin miałby za 6-8 lat nowy stadion , i co by się wtedy opłacało bardziej zrobić mieć za 2-3 lata zmodernizowany obecny stadion czy poczekać dodatkowe 4-5 lat i mieć porządny obiekt ;)

:
BzM
Kibic
Na forum od 7605 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 19:16
> > > rowniez uwazam ze 25tys.to wystarczajaca ilosc na nasze warunki,lepiej zmodernizowac Papricane niz robic nastepny,tylko robic modernizacje z glowa tak jak robia w Poznaniu.A koszty napewno mniejsze,no i tradycja sie uchowa:)
> >
> > Co wam odpiedala, żeby nazywać stadion papricana. a może sledźstadium. Przestańcie się lansować na paprykarzy. Kurwa
>
> Spokojnie,niepotrzebnie tak sie denerwujesz napisalem tak specjalnie zeby zobaczyc czy ktos sie przyczepi:)tez tej nazwy nie lubie.pozdro.

Już jestem spotkojny:biggrinangelA: Pozdro

klepa
Kibic
Na forum od 7545 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 16/09/2004 19:30
Po pierwsze jeśli ludzie są leniwi (a nie są) to nie wybiora sie nawet na Twardowskiego.
Tekst że rodzice nie puszczą małolatów na mecz to jest wogóle śmieszny - jezdżą nawet na wyjazdy.
a to że stadion chca postawic w Dąbiu na lotnisku to nie tylko wiąże sie z tym że tylko tam sa tereny, ale tez ze wzgledy bezpieczeństwa:
1. Na pewno bedzie łatwiejsza ewakuacja ze stadionu na lotnisku niz z twardowskiego poniewaz tam nawet po zakończeni meczu ciezko sie wydostac z obiektu a co dopiero wyjście w biegu.
2.To że w całej europie budują stadiony na obrzezach mist wiąże sie z tym że nie ma takiego chałasu w centrum podczas meczu (a kazdy wie ze śpiewac to my potrafimy), a poza tym kibice przyjezdni nie mają możliwości wjechania do centrum tylko prosto ze stacji w dąbiu sa eskortowani do blisko położonego stadionu co zmniejsz ryzyko rozrub w centrum (wiesz jak jest). itp.

Jest jeszcze pare motywów mozna tu wymienbic , ale chyba nie wierzysz że budowa dojdzie do skutku.
Plany to tylko plany jak zobaczymy fundamenty to dopiero mozna sie nad takim tematem rozwodzić
puki co pozdrówka z prawobrzeża

PS: ja zawsze stąd dojeżdżałem i powroty autobusami są najlepsze- uwież mi

SPRZEDAWCZYKÓW I POLICJI JEST DUŻO
ALE NAS ZAWSZE BĘDZIE WIĘCEJ!!!

POGOŃ SZCZECIN - WIERNI DO KOŃCA!!!
Scarface
Kibic
Na forum od 7569 dni

*

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 06/10/2004 23:57
Rada Warszawy zaakceptowała w środę projekt modernizacji trybuny głównej piłkarskiego stadionu Polonii Warszawa. Z budżetu miasta przeznaczone zostanie na ten cel łącznie 11,8 mln złotych. (żródło --- wp.pl)

No cóż polonia to qrwa bez kibiców ale za z ...... działaczami.
A u nas co lipa co roku w budżecie miasta są olbrzymie kwoty na modernizację i nic sie nie dzieje a są przecież jeszcze spore kwoty z totalizatora i też nic a poza tym już widzę to oburzenie jak zaczną modernizować stadion że niby na szpitale nie ma a tu na stadion dają.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7790 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 07/10/2004 00:05

Scarface napisał:  
Rada Warszawy zaakceptowała w środę projekt modernizacji trybuny głównej piłkarskiego stadionu Polonii Warszawa. Z budżetu miasta przeznaczone zostanie na ten cel łącznie 11,8 mln złotych. (żródło --- wp.pl)

No cóż polonia to qrwa bez kibiców ale za z ...... działaczami.
A u nas co lipa co roku w budżecie miasta są olbrzymie kwoty na modernizację i nic sie nie dzieje a są przecież jeszcze spore kwoty z totalizatora i też nic a poza tym już widzę to oburzenie jak zaczną modernizować stadion że niby na szpitale nie ma a tu na stadion dają.

może oni tak zbierają jak na hale widowiskowo - sportową??
ale tak na poważnie w przyszłym roku powinno sukcesywnie wszystko ruszyć
plan niby jest taki - modernizacja niskiej trybuny czyli w góre pare sektorów, sztanie pomieszczenia klubowe itp pod tą trybuną, potem jej zadaszenie, a reszta to już według uznania ;)
czwarta trybuna musi poczekać, przy tej frekwencji narazie styka to co mamy, więc wątpie żeby ruszyli z czwartą trybuną nie mając zadaszonej trybuny vip i dziennikarskiej

Jarasija
Kibic
Na forum od 8524 dni

*

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 07/10/2004 01:26
Nowy stadion? Ludzie w co Wy wierzycie !!! TO JEST POLSKA !!!

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Scarface
Kibic
Na forum od 7569 dni

*

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 07/10/2004 01:36
YaReK jesteś już okrąglutkie 1000 dni na naszym forum więc wielkie pozdro i szacunek dla ciebie.
PS
Sorki że nie w temacie

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
M@ZUR
Kibic
Na forum od 7960 dni

Odp: Stadion Pogoni w Dąbiu? - 07/10/2004 01:48
Nie wiem czy budowanie nowego stadionu i to taki kawał od centrum Szczecina to dobry pomysł. Jestem ciekaw co by sie stało ze stadion na twardowskiego ? Leżał by ugorem ? :/ Lepiej rozsądnie krok po kroku modernizować. Mimo to jakoś tak słowo rozsądnie kiepsko pasuje do Polskich realiów...

God, I'm glad I'm not me.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005