Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 18/06/2004 21:15
> ulgowy na Fylkir kosztowal 20+1 pln a teraz za mecz z Gornikiem Łeczna mam
> płacic prawie tyle samo 
No i nic dziwnego, bo Fylkir nie miałby dużych szans z Łęczną...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 19/06/2004 11:25
> Ale wczoraj kolejki były za karnetami... Spora publika więc zapewniona.
Nawet stalem w tej kolejce. A tak powaznie, to pomimo ceny karnetow duzo osob zdecydowalo sie na ta forme zakupu. w kolejce wczorajszej malo kto bral po jednym karnecie, przewaznie klient mial za zadanie kupic karnet sobie i kumplom. jakis droś, ktory stal przede mna zarezerwowal (!!!) 17 karnetow... ogolnie duzo osob z zakladow pracy bylo. co do miejsc to juz 4 i 5 sektor sa zejabne na maxa. a bylem jako jeden z pierwszych. dostac na nie bilet bedzie graniczylo z cudem (no chyba, ze ktos lubi rzad 15-16 i nizsze). nie wiem jak z innymi sektorami. a wczoraj byl dopiero pierwszy dzien. no zobaczymy jak bedzie dalej szla sprzedaz tych karnetow...
|
|
|
|
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 19/06/2004 12:54
> > Ale wczoraj kolejki były za karnetami... Spora publika więc
> zapewniona.
Nawet stalem w tej kolejce. A tak powaznie, to pomimo ceny
> karnetow duzo osob zdecydowalo sie na ta forme zakupu. w kolejce wczorajszej
> malo kto bral po jednym karnecie, przewaznie klient mial za zadanie kupic karnet
> sobie i kumplom. jakis droś, ktory stal przede mna zarezerwowal (!!!) 17
> karnetow... ogolnie duzo osob z zakladow pracy bylo. co do miejsc to juz 4 i 5
> sektor sa zejabne na maxa. a bylem jako jeden z pierwszych. dostac na nie bilet
> bedzie graniczylo z cudem (no chyba, ze ktos lubi rzad 15-16 i nizsze). nie wiem
> jak z innymi sektorami. a wczoraj byl dopiero pierwszy dzien. no zobaczymy jak
> bedzie dalej szla sprzedaz tych karnetow...
Powiem tyle, sektor 4 rzad 11 dzieki mike
|
|
|
|
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 19/06/2004 12:55
Porównując ceny biletów do cen karnetów, chodząc na każdy mecz i kupując osobno na każdy mecz bilet się poprostu nie opłaca. I o to chodzi włodarzom Pogoni - chcą żeby jak najwięcej osób kupiło karnety i dali takie ceny żeby poprostu opłacało się je kupować. Taka sytuacja występuje m.in. w Wiśle Kraków. Bilety u nich kosztują: Na sektor "A" i" B" 35 zika, a na sektor "C" 20 złotych, za to karnety kosztują kolejno: Sektor "A" i" B" - 190 złotych (przy 7 meczach u siebie wychodzi się 55 zika na plus) sektor "C" - 115 złotych (przy 7 meczach u siebie wychodzi się 35 zika pa plus). Efekt jest taki że na runde wiosenną zakończonego sezonu sprzedano ok.8500 karnetów, a w obiegu przed każdym meczem było ok.1500 biletów (stadion Wisły K. pomieści ok.10 tys. ludzi). Ci którzy nie kupili sobie karnetu mieli ogromny problem z dostaniem się na mecz, bo przed w przedsprzedaży ustawiało się ok.3500 kibiców.
Na oficjalce naszego klubu napisali że wczoraj zarezerwowano około 800 karnetów, wiec sytuacja zaczyna powoli wyglądać tak jak przed sezonem wyglądała w Krakowie.
A Ci co się tak martwią, że klub tylko straci na tej sprzedaży karnetów mylą się. Już przed sezonem zapewnią sobie nie małą frekfencje. Klubowi wyjdzie to tylko na dobre...
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 19/06/2004 17:13
Ceny karnetow w zupelnosci mi odpowiadaja, ale mimo to bilety powinny byc ciut tansze. Nie kazdy jednak moze kupic karnet czy to ze wzgledow finansowych, czy formalnych. Teraz to juz wogole nie bedzie mozna z ekipa razem usiasc.
Moje propozycje:
- kryta 25zl
- luk 15zl
- pozostale 20zl
Przemnozcie te ceny razy 15000 widzow i ceny ustalone przez SSA razy 8000 widzow.
|
1948
|
|
|
|
|
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 21/06/2004 14:17
Właśnie byłem zarezerwować 18 karnetów na 4 albo 5 i miałem z tym spory problem, góra sektora 4 i 5 prawie cała zajęta, jedynie poszczególne miejsca najczęściej przy płocie wolne, zająłem dolną cześć i też ładny widoczek a i dach spokojnie sięga. Sprzedaż karnetów idzie świetnie.
|

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
|
|
|
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 21/06/2004 14:30
> Właśnie byłem zarezerwować 18 karnetów na 4 albo 5 i miałem z tym spory
> problem, góra sektora 4 i 5 prawie cała zajęta, jedynie poszczególne miejsca
> najczęściej przy płocie wolne, zająłem dolną cześć i też ładny widoczek a i dach
> spokojnie sięga. Sprzedaż karnetów idzie świetnie.
a wystarczylo przeczytac moj post...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 21/06/2004 15:38
> FAjnie wymyślili...numerowane miejsca na 11 i 12 sektor
w klubie mowili, ze na 11 i 12 sa karnety ale nienumerowane. tzn. karnet masz, ale na sektor, nie na miejsce w sektorze. czyli dalej w 11 i 12 pelna dowolnosc miejsc (teoretycznego) spoczynku bedzie. [Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-06-21 15:39]
|
|
|
|
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 21/06/2004 15:48
> > FAjnie wymyślili...numerowane miejsca na 11 i 12 sektor
w klubie
> mowili, ze na 11 i 12 sa karnety ale nienumerowane. tzn. karnet masz, ale na
> sektor, nie na miejsce w sektorze. czyli dalej w 11 i 12 pelna dowolnosc miejsc
> (teoretycznego) spoczynku bedzie.
Dzisiaj byłem, klientka pokazała mi kartke z rozrysowanymi miejscami na 12 sekotrze i pyta się: który rząd?? Ja troche zdziwiony mówie jej że miało nie być numeracji, a ona na to że są... wybrałem pierwsze lepsze miejsce i tak tam nie będe stał?? (chyba trafiło na 7 rząd)...
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 21/06/2004 17:58
> > > FAjnie wymyślili...numerowane miejsca na 11 i 12 sektor
w klubie
> mowili, ze na 11 i 12 sa karnety ale nienumerowane. tzn. karnet masz, ale na
> sektor, nie na miejsce w sektorze. czyli dalej w 11 i 12 pelna dowolnosc miejsc
> (teoretycznego) spoczynku bedzie.
Dzisiaj byłem, klientka pokazała mi kartke
> z rozrysowanymi miejscami na 12 sekotrze i pyta się: który rząd?? Ja troche
> zdziwiony mówie jej że miało nie być numeracji, a ona na to że są... wybrałem
> pierwsze lepsze miejsce i tak tam nie będe stał?? (chyba trafiło na 7 rząd)...
hehe, no prosze... burdel maja w tym klubie. w Piatek byla inna gadka... za wprowadzenie w blad przepraszam
|
|
|
|
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 21/06/2004 22:44
ej ni ja tez dzisiaj bylem i on do mnie ktory rzad a ja zrobilem oczy i o co pani chodzi. Ja mowie ze na 12 sektor a ona ze musi zaznaczyc miejsce no i wybralem rzad 5 miejsce 18 ale mam nadzieje ze nie bedzie numeracji. ps. ma ktos kolo mnie miejsce:>??
|
MW'03
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8