Koniec meczu w Lubinie : Zagłębie 6 "Pogoń" 2 ... Piłkarze jada do Gutowa i w stercie rzeczy będą szukać swoich ciuchów (świetny text z Radia Szczecin )
Odp: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin - 12/05/2007 19:58
Spadną i nie dostaną licencji !! Daj Boże !! Wtedy może będzie można budować prawdziwą Pogoń na nowych zasadach bez Rzgowskich ku**e. A miłą informacją jest zwycięstwo 3:2 rezerw nad Astrą Ustronie Morskie
Oprocz tego, ze spadna, co jest juz przeciez przesadzone to ja tylko bardzo mocno licze, ze 17 maja pan prezydent Krzystek powie dwa slowa: Antonio obrigado!
I tym sposobem ,miejmy nadzieje, od 17 maja zacznie sie koniec lodzkich skarpeciarzy w naszej Pogoni, oby!
Odp: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 6:2 - 12/05/2007 20:20
Kur.... mamy druzyne hokejową czy co I po co było sprowadzac tylu brazylijczykow kupowac im bilet dawac po 600 dolcow jak by chlopaki odemnie z podworka zagrali by za darmo ;-p i pewnie nie byłoby gorzej ;-p
Odp: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 6:2 - 12/05/2007 20:21
Oprocz tego, ze spadna, co jest juz przeciez przesadzone to ja tylko bardzo mocno licze, ze 17 maja pan prezydent Krzystek powie dwa slowa: Antonio obrigado!
I tym sposobem ,miejmy nadzieje, od 17 maja zacznie sie koniec lodzkich skarpeciarzy w naszej Pogoni, oby![/cytat]
w sumie co sie dziwić..to co oni wyprawiają to juz kurwa na komentarz sie nawet nie nadaje..jedyne co to sie smiać...:/ jak zagraja tymi rezerwami z IV ligi bedziemy mieli prawdziwie POLSKA druzyne od nie wiem kiedy...w sumie lepsze te rezerwy niż ta zbieranina z Copa Cabana...:/
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
ej a poiwedz mi jestes dumny z postawy swojej drużuy ? Miałem napisac '' ehh nic sie nie stało ... kolejny mecz bedzie lepszy '' wez sie zastanów bo sam zachowujesz sie jak debil !!!
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
Odp: Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin 6:2 - 12/05/2007 21:44
6-2...chyba juniorzy wiecej nie przegraja.Dla mnie jest wielka rozniaca jak przegrywamy 6-2 brazyliana a jak przegrywamy Portowcami.Mam nadzieje,ze to byl ostatni mecz w takim skladzie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.