Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Hymn Pogoni !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
saltus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7474 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 21:30

mała napisał:  
Ja odnośnie Hymnu Pogoni!!!!! Jest to bardzo dobry pomysł ale raczej nie wypali, a dlaczego?? odpowieć jest banalnie prosta, aby nauczyć się hymnu to nic trudnego dla prawdziwego kibica naszego klubu wystarczy osoba która go wymyśli (z sensem) mamy swoje strony wystarczy tam hymn wprowadzić i się nauczyć (a nie rozdawać kartki przed meczem śmiechu warte) tylko że jest jeden problem kibice którzy przychodzą na sektor 11,12 to nic innego jak większości w morde dać , tam trzeba śpiewać dać z siebie wszystko dopingować PORTOWCÓW a jak zauważyłam to większość przychodzi tam aby stać jak cielaki dłubać słonecznik albo gapić się jeden na drugiego "ludzie" niektórzy nawet nieznają piosenek które są śpiewane naokrągło. Albo coś z tym zrobimy albo pomyśle że niema prawdziwych kibiców. Jestem jak najbardziej za Hymnem i wkońcu powinniśmy go wymyśleć i zaśpiewać mamy dużo czasu pokażmy że my fani Pogońi kochamy nasz klub i dla niego zrobimy wszystko po napisanie hymnu aż po życia kres.

Masz racje takich to tylko lać po mordzie aż pizda będzie trzeszczeć

...:::MKS POGOŃ SZCZECIN:::...
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7527 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 21:53
100% racji dla Ziemniaka. Dobra piosenka jak na hymn. A co do malej.. no coz;)

Aleksandra
Kibic
Na forum od 7527 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 16/11/2004 21:55

Ziemniak napisał:  
Ja dałbym moje ulubione "dziś zgodnym rytmem...." wedlug mnie najodpowiedniejsza piosenka

100% racji dla Ziemniaka. Dobra piosenka jak na hymn. A co do malej.. no coz;)

Pruszków 100 procent Legia
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 30/11/2004 16:21
Mógłby sie ktoś skontaktować ze mną z MW na gg 8135250 lub maila [email protected]. Czekam. Pozdro!

Warszawa da się lubić,tutaj Legia jest potęgą a polonia kurwą mendą.
Artur10
Kibic
Na forum od 7177 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 14:26
Czyli uczymy się wszyscy; "Dziś zgodnym rytmem biją nam...". Moim zdaniem jest to idealny materiał na hymn. Kibice siatkarscy śpiewają pieśń o rycerzyku, Liverpool "You'll..." my uczmy się pięknej pieśni jaką jest w/w :)

http://pomorzanin.nd.pl -> Pomorzanin Nowogard Fans
Ron
Kibic
Na forum od 6926 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 14:36

Artur10 napisał:  
Czyli uczymy się wszyscy; "Dziś zgodnym rytmem biją nam...". Moim zdaniem jest to idealny materiał na hymn. Kibice siatkarscy śpiewają pieśń o rycerzyku, Liverpool "You'll..." my uczmy się pięknej pieśni jaką jest w/w :)

"Auld Lang Syne"? Może od razu coś na melodię "Heller und batren" albo "alte kameraden"?

Pewnie wyleciało Ci to z głowy, ale jesteśmy Polakami (przynajmniej ja)...

Na forum od 7130 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 14:44
Jak juz mialoby cos byc to proponowalbym ta piesn,kiedys juz o tym pisalem,nawet nie musi byc jako hymn,ale fajnie bylo by to zaspiewac na wszystkie gardla,powoli i glosno:

``Nie rzucim ziemi skąd nasz klub
Nie damy pogrześć sławy
Gryfa my naród Gryfa ród
Szczeciński Klub Sportowy
Nie będą pyry pluć nam w twarz
Ni bluzgać nas od śledzi
Do boju stanie Gryfa Ród
Tak nam dopomóż Bóg
Tak nam dopomóż Bóg``

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Artur10
Kibic
Na forum od 7177 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 14:55

Ron napisał:  
"Auld Lang Syne"? Może od razu coś na melodię "Heller und batren" albo "alte kameraden"?

Pewnie wyleciało Ci to z głowy, ale jesteśmy Polakami (przynajmniej ja)...

Rypie? ;P

@Randall:
Ciekawy, możliwy udana przróbka :)

phoenix
Kibic
Na forum od 6473 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 15:33

Randall McMurphy napisał:  
Jak juz mialoby cos byc to proponowalbym ta piesn,kiedys juz o tym pisalem,nawet nie musi byc jako hymn,ale fajnie bylo by to zaspiewac na wszystkie gardla,powoli i glosno:

Nie damy pogrześć sławy
Gryfa my naród Gryfa ród
Ni bluzgać nas od śledzi
Do boju stanie Gryfa Ród
Tak nam dopomóż Bóg
Tak nam dopomóż Bóg``

widze ten temat pierwszy raz ale czytajac popzednie posty te sprzed 3 lat, to caly czas mowimy o tym samym

a co co do kolegi to ta spiewka jest naprawde bardzo fajna, ale mysle ze lepiej by bylo dzisj zgodym rytmem...
takie moje zdanie
pozdro

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7345 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 15:38

Randall McMurphy napisał:  

Nie damy pogrześć sławy
Gryfa my naród Gryfa ród
Ni bluzgać nas od śledzi
Do boju stanie Gryfa Ród
Tak nam dopomóż Bóg
Tak nam dopomóż Bóg``

Mi się przypomina, że na jednym z meczów uczyliśmy się "Nie rzucim Pogoń to nasz klub" :] Swoją drogą "O nasz" na wejście też by fajnie pasowało.

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7555 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 15:58
..::Krzysiek::.. "O Nasz" Śpiewa Lechia na wejście wiec było by ksero ...
Dziś zgodnym rytmem jest chyba najbardziej odpowiednią piosenką na Hymn ...
Pozdrawiam

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
eF^
Kibic
Na forum od 7629 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 16:00
" Dziś zgodnym rytmem .. " znajduje się w repertuarze prawie każdego klubu polskiego (przynajmniej ja słyszałem to na wielu stadionach, tylko nieco się różniło od naszego).

Hymn powinien być unikalny, tak żeby żaden klub prócz naszego tego nie śpiewał na swoim stadionie.

Artur10
Kibic
Na forum od 7177 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 17:21
Więc poeta potrzebny od zaraz :P

Bzyku
Kibic
Na forum od 7468 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 17:54
Napisz do Szymona Majewskiego - on się specjalizuje w rymowankach obraźliwie czasami zwanymi wierszami ;)

Zieny
Kibic
Na forum od 7524 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 18:30
na hymn, chyba najlepsza by byla piosenka "Choć na swiecie wiele klubów jest"

Łobez zawsze z Pogonią
phoenix
Kibic
Na forum od 6473 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 19:01

alex napisał:  
na hymn, chyba najlepsza by byla piosenka "Choć na swiecie wiele klubów jest"

to tez jest dobre ale jak czytam posty wyzej to chlopaki maja racje ze trzeba cos unikalnego(Choć na swiecie wiele klubów jest" Legia tez spiewa) kiedys bylo takie cos ze pod melodie tej co byla na reklamie orlenu kiedys taka fajna wpadajaca w ucho spiewal jakis gosc pramietam ze w refrenie bylo dumo pomorza reszty nie ogarniam

pozdro ;]

Wszyscy razem JP.
BS
Kibic
Na forum od 6693 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 20:03
Niegdyś zespół Quo Vadiis nagrał pare fajnych utworów o Pogoni . Może by warto zastanowić się na przykład nad utworem który w refrenie leciał "... Pogoń Pogoń Pogoń Szczecin , tylko Pogoń szczecin... "

Lrd
Moderator**
Na forum od 7219 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 20:10

omar napisał:  
Niegdyś zespół Quo Vadiis nagrał pare fajnych utworów o Pogoni . Może by warto zastanowić się na przykład nad utworem który w refrenie leciał "... Pogoń Pogoń Pogoń Szczecin , tylko Pogoń szczecin... "

toto sie "Pogoń Szczecin wita Was" nazywa .. ;) ja osobiscie jestem za "Nie rzucim ziemi.." bo tego nie sluszalem nigdzie indziej a latwo wpada w ucho ..

Against modern wszystko!
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7345 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 20:12

omar napisał:  

Poza refrenem nie do zaśpiewania przez kibiców - jeden wielki bełkot by wyszedł...

phoenix
Kibic
Na forum od 6473 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 20:20

omar napisał:  

Oto chodzi?

to tez dobre na hymn tylko nie wiem czy taka wersja odpowiednia, tam dalej jest taki glos jakby gosc sie urwal z jakiegos zespolu metalowego, ale ogolnie zajebiaszcza psiosenka

Wszyscy razem JP.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005