Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Transfery do Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mem
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7570 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 29/10/2005 15:50

R.P McMurphy napisał:  
hmm mlodego i utalentowanego? i myslicie ze taki mlody odrazu pewnie stanowil wzmocnienie dla Pogoni? niema takich:) Mlodzi grali w Pogoni za Gondora i wszyscy wiedza jak to sie skonczylo dalej popieram zakupy Brazylijczykow oni pilke maja we Krwi sciagnac takich 2 pilkarzy jak EDI i walczymy o Mistrza. Edi jest w stanie sam wygrac mecz a majac takich 3:] bo fantazjaa , fantazjaa:] Zreszta wisi mi kto gra licza sie wyniki....

No widzisz to mamy troche inne podejście, ponieważ mi (i chyba nie tylko mi) wcale nie wisi kto gra... Wyniki też się nie liczą ("Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham Cie..."). No ale to moje zdanie.

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 29/10/2005 16:39
Tzn nie do konca wisi mi kto gra jakby mial przyjsc do nas powiedzmy Kaczorowski czy Reiss to bylbym przeciwko,ale znajac polityke transferowa Ptakow to mozna zapomniec o transferach krajowych. Dlatego wisi mi czy przyjdzie nowy Brazylijczyk ,Kamerunczyk czy jakis tam Afro:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Porto
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 29/10/2005 19:45
przyjdzie do Pogonii nowy Brazyliano-Urugwajsko-Peruwiansko-Kolumbijsko-Argentynski Futbolista i wtedy podbijemy cala Polske baaa i Europe lol

WNB
Kibic
Na forum od 7077 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 21/05/2007 21:16
nowa polityka nadchodzi,bo nie bedzie pana ptaka w Szczecinie i dobrze...

Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
kastagang
Kibic
Na forum od 6564 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 27/05/2007 20:56
Napewno czas powrócić do Pogoni Szczecińskiej ale polskiej, owszem można zostawić tych lepszych Brazylijczyków. Ale nie może być tak że co mecz trener narzeka na brak komunikacji z zawodnikiem lub większością drużyny.

Ron
Kibic
Na forum od 7097 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 27/05/2007 22:09

kastagang napisał:  
Napewno czas powrócić do Pogoni Szczecińskiej ale polskiej, owszem można zostawić tych lepszych Brazylijczyków. Ale nie może być tak że co mecz trener narzeka na brak komunikacji z zawodnikiem lub większością drużyny.

lepszych? a są tacy?... :D

Przydałoby się tym nieudacznikom porządnie nakopać do dupy i niech wpław wracają do swoich slumsów

Na forum od 7917 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 27/05/2007 22:23

Ron napisał:  

kastagang napisał:  

lepszych? a są tacy?... :D

Przydałoby się tym nieudacznikom porządnie nakopać do dupy i niech wpław wracają do swoich slumsów

Edi

Steryd
Kibic
Na forum od 8573 dni

**

Odp: Transfery do Pogoni - 28/05/2007 11:31
Edi i Julcimar prezentuja wysoki poziom. Reszta sie nie nadaje.

1948
Jo
Kibic
Na forum od 7011 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 28/05/2007 15:45
Hmmm

Transfery dla Pogoni na sezon z pewnością Ptak przywiezie nam Brazylijczyków może teraz :)
Bramkarz - Dides
Obrońca- Cerles, Lizio,Giginho,Gubelto
Pomoc- Merson,Junine,Ronerlinho,
Atak - Remaldo,Ediano,Flet :):):)

Oczywiście to są żarty :)

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
goral1982
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 28/05/2007 15:49

lotto napisał:  
Hmmm

Transfery dla Pogoni na sezon z pewnością Ptak przywiezie nam Brazylijczyków może teraz :)
Bramkarz - Dides

Brzylijczycy juz zostali przywiezieni. Ta grupa z Gutowa , ktora tam przebywa miala zastapic obecnych kopaczy . Ale na szczescie nic chyba z tego nie wyjdzie.

Jo
Kibic
Na forum od 7011 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 28/05/2007 16:02
Oby nie wyszło :)

POGOŃ bebniarz

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 28/05/2007 16:37

lotto napisał:  
(...)Oczywiście to są żarty :)

Śmieszne...

TymoN
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 28/05/2007 16:51

lotto napisał:  
Hmmm

Bramkarz - Dides

Dobre w chuj hahaha

:|

muniek
Kibic
Na forum od 8091 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 29/05/2007 11:41
- Jestem po wstępnych negocjacjach z działaczami Legii - mówi "Przeglądowi Sportowemu" 19-letni napastnik Pogoni Szczecin Kamil Grosicki. Gazeta twierdzi, że Legii nie odstrasza nawet milion złotych, których za piłkarza żąda właściciel Pogoni Antoni Ptak.

Grosicki, który jest członkiem reprezentacji Polski do lat 19, ma przyjechać w czwartek do Warszawy na testy. - Nie wiem jak wypadnę. Pogoń wysłała Legii wyniki moich badań wydolnościowych ze stycznia tego roku. Były fatalne. No, ale za czasów Libora Pali prawie wcale nie trenowaliśmy, trudno więc żeby wyniki były zadowalające - mówi napastnik. - Ostatnio dostałem trochę w kość od Bogusława Baniaka - dodaje zawodnik i twierdzi, że jest w lepszej dyspozycji. - Na testach w Legii miałem być już w poniedziałek, ale wolałem ten sprawdzian przełożyć, aby nieco odpocząć po trudach sezonu.

- Na razie nie mam w tej sprawie nic do powiedzenia - ucina rozmowę o Grosickim dyrektor sportowy Legii Mirosław Trzeciak.

Grosicki ma podpisany kontrakt z Pogonią do 2011 roku. W ekstraklasie rozegrał do tej pory 12 meczów i strzelił dwa gole.

gazeta.pl

Kto nie pije ten donosi....
no
Kibic
Na forum od 6691 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 29/05/2007 14:41
Legia Warszawa jest poważnie zainteresowana transferem Kamila Grosickiego z Pogoni. Działaczy z Łazienkowskiej nie odstrasza nawet wysoka cena - milion złotych, jaką za piłkarza zażądał Antoni Ptak.
W czwartek napastnik polskiej kadry U-19 przejdzie w stolicy testy medyczne. W sobotę jego występ przeciwko GKS Bełchatów oglądali wysłannicy Hansy Rostock i Stade de Reims.

- Jestem po wstępnych negocjacjach z działaczami Legii - przyznaje Grosicki. - Nie wiem, jak wypadnę na testach.
Przy Łazienkowskiej oficjalnie nikt informacji o planowanym transferze nie chce potwierdzić. - Jeśli będziemy mieli coś do zakomunikowania, to wszyscy się o tym dowiedzą. Na razie nie mam w tej sprawie nic do powiedzenia - oświadczył wiceprezes Legii, Mirosław Trzeciak.

Więcej w "Przeglądzie Sportowym"

BNY
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 29/05/2007 17:36
skoro dwa zrodla pisza na ten temat to cos musi w tym byc.

Prw
Kibic
Na forum od 7087 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 29/05/2007 19:05
I dobrze, niech idzie do Legii, na pewno lepiej do Legii niż do Wisły czy do GKSu Bełchatów. Powodzenia ;)

pzdr.

To nie są leszcze Stefan...
Truszeg
Kibic
Na forum od 6865 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 29/05/2007 19:51
Czy ja wiem... W Legii Kamil będzie miał raczej problemy z wywalczeniem sobie miejsca w pierwszym składzie. Moim zdaniem najlepiej by mu wyszło przejście do np. Widzewa. Jest to bardzo młody zespół, Grosik zna zapewne kilku chłopaków, Fabiniak może pomóc mu wprowadzić się do drużyny.W Widzewie miałby pewne miejsce w ataku. Moim zdaniem to dla niego idealny klub.

"W życiu piękne są tylko chwile"
Adriano
Kibic
Na forum od 7870 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 31/05/2007 09:26
trochę w drugą stronę...

W środę dwuletni kontrakt z Kolporterem Koroną Kielce podpisał Edi Andradina, grający dotychczas w Pogoni Szczecin - poinformował "Przegląd Sportowy".
32-letni brazylijski napastnik w polskiej w lidze gra od wiosny 2005 roku. Od tego czasu strzelił na naszych boiskach 24 gole.

Więcej szczegółów w "Przeglądzie Sportowym"

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
gregm
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 31/05/2007 09:34
w najblizszym czasie kolejne działania "w drugą stronę " bedziemy czytac...a Grosicki w Legii sie zmarnuje...

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005