Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 22:07
byłem dziś w sklepie, nowego bosmanka jeszcze nie widzieli, ale zamówiłem na weekend skrzyneczkę - w końcu nie zaszkodzi spróbować
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Bosman z Pogonia - 24/04/2009 23:48
Dziś próbowałem dokonać zakupu nowego Bosmanka w Lewiatanie, nie mieli, chociaż pani sprzedawczyni wiedziała o co chodzi ("aa te pasteryzowane... nie mamy...chociaż wczoraj był przedstawiciel Bosmana i nic nie mówił"). W takiej sytuacji zakupiłem czerwone B.
Odp: Bosman z Pogonia - 25/04/2009 03:17
ogarnia ktos moze gdzie na prawobrzezu dostane nowiuskiego pana Bosmana? bo na bukowym, slonecznym w zabkach, sultanie ni widu ni slychu
Jesli ktoś ma ochotę na Ciemne z Czarnkowa to na ryneczku - Pl. Kilińskiego w Kargulenie serwują takowe z beczki polecam spróbować jak ktoś bedzie w pobliżu - całkowicie inny smak niż butelkowe - a i w ciepłe dni super orzeźwia.
Co do nowego Bosmana to mam jakieś mieszane uczucia co do niego z jednej strony coś nowego ale jakoś smak nie za bardzo podchodzi - może jest podobnie jak ktoś kiedyś wspominał że zależy na jaką partię się trafi - tak samo jak z czerwonym.
Odp: Bosman z Pogonia - 25/04/2009 10:44
Bosmana nie ma na rynku ogólnopolskim ponieważ taka jest polityka marketingowa Carlsberga i tyle w tym temacie.
Bosman jest spoko piwem (bardzo lubię), tyskie to szczyny dla dziewczyn, lech bardzo obniżył jakość, podobnie jak niestety żywiec od kiedy dostał się w ręce Heinekena.
Oprócz Bosmana polecam koszalińskiego Broka oraz Lech Pils (dostępny tylko w wielkopolsce, chyba w Krzyżu jest,we Wronkach na stacji, nie mylić ze zwykłym lechem).
Co do piwnych medali to nie zwracajcie na nie uwagi ponieważ większość piw takowe posiada, wynika to z faktu, że obecnie jest kilkadziesiąt takich imprez i są one ustawiane pod konkretne browary.
Odp: Bosman z Pogonia - 25/04/2009 12:02
Ogolnie to dobrze zaopatrzona siec spozywcza. W Poznaniu mozna tam kupic np. Bosmana i z tego co wiem chetnie jest kupowane
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.