Odp: Lech - POGOŃ 11/09/2016 - godz. 15:30 - 11/09/2016 17:01
Kto mu dał strzelać? Domagam się wyjaśnień po meczu. Dobitka to była parodia piłki nożnej. Mimo wszystko szkoda chłopaka. Dla dobra klubu sam powinien powiedzieć, żeby trener go nie wystawiał w pierwszym składzie.
fraczczak,gyurco,delev do karnego i kurwa byloby 2 2
+ 2 patelnie z 1 połowy. 4-2 dla nas.
Łukasz ładna fryzura, paseczki świeżo wycięte to się liczy nie tam jakiś karny.
A Pan Stolarczyk będzie pluł nam w twarz pierdoleniem o dwóch jedenastkach równorzędnych i o braku konieczności sprowadzenia napastnika. Panie Maćku, Gdyby to ode mnie zależało to pojechał by Pan na taczce do domu.
fraczczak,gyurco,delev do karnego i kurwa byloby 2 2
+ 2 patelnie z 1 połowy. 4-2 dla nas.
Liczyłem, ze chłopak odpali, teraz jestem pewien, że po przeczytaniu komentarzy będzie przez tydzień płakał.
E tam. Pójdzie na siłkę, poprawi solarium po czy zjedzie do fryzjera i kosmetyczki na końcu. Nie ma czasu na płacz.
Grajmy Kitano i Jarochem, innego wyjścia nie ma.
Przecież z jakieś ŚREDNIEJ klasy napastnikiem byśmy skończyli zabawę z pyrami już po pierwszych 45 minutach.
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 11 września 2016, 17:09 [1 raz(y)]
Odp: Lech - POGOŃ 11/09/2016 - godz. 15:30 - 11/09/2016 17:05
Pół hotelu w Las Vegas obudziłem tak ryja wydarłem na to co zrobila ta parodia piłkarza..
Karny wykonany chujowo a dobitka...
Wziąłem wyłączyłem transmisje bo od rana takie wkurwienie mi nie potrzebne..
Kurwa... Jak mozna dać komuś takiemu, w takim meczu i przy takim wyniku karnego..
Odp: Lech - POGOŃ 11/09/2016 - godz. 15:30 - 11/09/2016 17:13
PANOWIE wiem ,ze 10minut do konca ale to funduja nam kopacze (nie wszysct oczywiscie) to jest jakas kpina!!!
wielkie kurwa zapowiedzi ,ze wiedza z kim graja a tak naprawde chuj wielki!
kudla 1 liga max!
lvavoski wiadomo -orlik
zwolinski -wszyscy wiemy
stolarczyk -smieje sie nam w twarz
kazdy kto ma tu jakis staz to wie o czym pisze .
mozna przegrac ale po walce .
tu kurwa bramkarz kopie sie w czolo,wyprowadzenia pilki nie ma ,jak sklepja na farcie 3 podania to cud juz,pilki lataja z boku na bok ,dluga pila jak za engela w koreii,napastnika brak,
ogolnie jest chujnia
No i? Może trawa jest zbyt zielona? Co trzeba mieć w głowie, aby podejść do karnego po dwóch zmarnowanych karnych w ekstraklasie oraz 2 zmarnowanych setkach w meczu. Niech leci do rezerw, bo to jego poziom. Max 1 liga.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.