Odbierać także plakaty w budynku klubowym i rozwieszać je!!!! Za to są darmowe 2 wejściówki na dowolny mecz Pogonii na 2 strefę! ! Biuro otwarte jest tylko do 16!!!
A ile tego trzeba rozwiesić tak z ciekawości??
ile się da !
500 szt ale pytania no sorki
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odbierać także plakaty w budynku klubowym i rozwieszać je!!!! Za to są darmowe 2 wejściówki na dowolny mecz Pogonii na 2 strefę! ! Biuro otwarte jest tylko do 16!!!
ile się da !
Mu pewnie chodziło o minimalną granicę w ilości rozwieszonych plakatów za które dostanie bilet.
ile się da !
Mu pewnie chodziło o minimalną granicę w ilości rozwieszonych plakatów za które dostanie bilet.
Przynajmniej 20 sztuk i po odebraniu dostajesz 2 bilety. Przynajmniej tak wczoraj bylo, ale brac wiecej i rozwieszac gdzie sie da. A nie brac tylko dla samych biletow
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 02/10/2013 17:00
Mam taką małą prośbę do gniazdowych,bo to dużo od nich będzie zależało jak wypadnie doping na młynie.
Na pewno przyjdzie dużo osób które będą pierwszy raz,postarajcie się zarzucać jakieś krótkie przyśpiewki,to może większość nowych postara się dołączyć.To tylko taka moja propozycja.
Odp: Pogoń - Górnik, 5 pażdziernika godz. 18 - 02/10/2013 17:19
Odnośnie plakatów, to kumpel dzisiaj był ale takowych już nie dostał bo...za późno.
Mam nadzieję, że od następnego meczu tych plakatów będzie dużo więcej jak i dużo więcej będzie chętnych na ich rozklejanie. A osoby które je rozklejają powinny to robić bezinteresownie i z chęci pomocy w dążeniu do tego by Pogoń znów była elitą, a darmowe wejściówki traktować jako fajny dodatek.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.