Odp: Żółte, czerwone - 10/01/2014 14:49
Aktualizuję tabelkę i mam pytanie w związku z tym, bo nie mogę nigdzie znaleźć: czy kartki Kuna i Kozłowskiego z niższych lig, będą się liczyły teraz w Ekstraklasie?
Odp: Żółte, czerwone - 24/02/2014 16:54
Frączczak chyba więcej niż 1 mecz nie pauzuje?
Dobrze że Małecki się z kartka nie wyrwał na Lechu, bo z braku Robaka może się bardzo przydać.
W tym temacie, dwie strony temu, w przypadku Ediego cytowałem zapis regulaminu:
- jeżeli przewinienie polegało na pozbawieniu przeciwnika realnej szansy zdobycia bramki - jest to tzw. akcja ratunkowa (poprzez faul, zagranie ręką zawodnika z pola czy zagranie ręką bramkarza poza polem karnym). Wtedy wymierza się karę dyskwalifikacji w jednym meczu. Podstawą takiego sklasyfikowania czerwonej kartki musi być jednoznaczny zapis w sprawozdaniu sędziego zawodów.
Także Frączczak powinien pauzować jedno spotkanie.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Żółte, czerwone - 04/03/2014 19:29
Może to nadmierny optymizm ale po pauzie Robaka przy tym składzie w zasadzie trudno wskazać jakieś bardzo istotne osłabienie którego nie sposób zastąpić. Chyba żeby 4 cz 5 na raz. Nie jest źle
Odp: Żółte, czerwone - 16/03/2014 00:42
Wytłumaczy mi ktoś z jakiej paki Adaś zagrał z Górnikiem? Przecież w meczu z Cracovią dostał 2 żółte i w konsekwencji czerwoną...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.