Jasne ze sa bilety. Jak juz ich nie bedzie to zapewne przeczytasz o tym komunikat. A kolege mozesz zapisac bez problemu idac do Jockera. Placisz 100 i kolega z Warszawy przyjezdza do Szczecina i jedziecie razem albo do poznania bezposrednio gdzie przekazujesz bilet wejsciowy na mecz
to napisz na [email protected] - na pewno ktoś Ci odpisze, nikt nie robi tego z automatu jak maszyna
a w temacie!
Tylko do środy do 22:00 zapisujemy się w cenie 100 zł! Potem cena wzrasta do 110 zł! Nie zwlekajcie! Wieczorem napiszemy przypuszczalną godzinę odjazdu specjala!
Dla kolegi z Warszawy- napisz do Jockera (mail był podany) i dadzą Ci znać co i jak.
Pisałem już maila do SKPS i nie dostałem odpowiedzi dlatego też moje pytanie tutaj.
to napisz na [email protected] - na pewno ktoś Ci odpisze, nikt nie robi tego z automatu jak maszyna
Ja pisałem na ten mail i też, brak odpowiedzi (zresztą już nie pierwszy raz). Nie wiem po co udostępniać mail skoro nikt go nie sprawdza, to już lepiej dać info "W sprawie wyjazdów tylko kontakt telefoniczny".
Dla kolegi z Warszawy- napisz do Jockera (mail był podany) i dadzą Ci znać co i jak.
Pisałem już maila do SKPS i nie dostałem odpowiedzi dlatego też moje pytanie tutaj.
Ja pisałem na ten mail i też, brak odpowiedzi (zresztą już nie pierwszy raz). Nie wiem po co udostępniać mail skoro nikt go nie sprawdza, to już lepiej dać info "W sprawie wyjazdów tylko kontakt telefoniczny".
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.