Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7798 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 14:34
Chyba na meczu z Lyonem te szmaty jeszcze nie będą leżeć na trybunach.

Pytanie ważne, czy można komuś kupić bilet nie mając jego dowodu tożsamości w ręku, a np. wydrukowany skan z podpisem?

Klim
Kibic
Na forum od 5850 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 14:40
Sorry za wprowadzenie w błąd... pewnie będą to szmaty azotów, trzeba już jakoś zarabiać na wypłatę dla Hernaniego.

Szczecin moim Miastem, Pogoń moim życiem.
Arathorn
Kibic
Na forum od 7919 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 14:48

Wazza napisał:  

Samo napisał:  

Wazza napisał:  
o 15:00 jeszcze mogli ten mecz zrobić... gamonie, kurwa...

Nie jestem zwolennikiem Mroczka, klubowego marketingu i ludzi tam pracujących, ale jak czytam takie posty to się zastanawiam, czy narzekasz, bo tak ostatnio modnie, czy o jaki huj Ci chodzi? Zrobili mecz o 18:30 bo żabojady 12-tego lipca lecą do Stanów i pewnie muszą jeszcze swoje rzeczy po powrocie ze Szczecina ogarnąć, więc myślę, że godzina całkiem przyzwoita. Ja rozumiem, że zarząd Pogoni nie działa tak, aby zadowolić nas kibiców, ale ciągłe pisanie na forum, że każdy ich ruch jest zły po prostu przyprawia o mdłości. A i jeszcze ktoś napisał, że Mroczek i Smolny chcą sobie kieszenie napchać przez to , że przyjdzie cały stadion normalnie komedia i weź gościu się ogarnij, bo dla nich to nie są jakieś kolosalne pieniądze. Nie odbierajcie tego jako obronę zarządu, tylko uważam, że ceny biletów nie się z kosmosu i godzina meczu też jest w miarę normalna.

i powiedzmy półtorej godziny robi im tak zajebiście wielką różnicę, że Gourcuff nie zdąży wrócić i spakować gaci czy musi iść coś "ogarnąć" w urzędzie jakimś, coś? Proszę Cię... Na lidze Ekstraklasa i stacje TV wymuszają godziny meczy a tutaj mieli dowolność i wystarczyło się tylko dogadać. Lyon zmienia termin ale my mogliśmy postawić swój warunek, że gramy o późniejszej godzinie. Proste.

hahaha. Postaw warunki Lyonowi. Zapraszam.

Odpowiedź - "to nie przyjeżdżamy"

Musisz chyba nauczyć się więcej o dzisiejszym świecie i o tym, że to silniejszy i bogatszy dyktuje warunki w myśl zasady "niech ten prowincjonalny klubik cieszy się, że w ogóle do nich przyjeżdżamy" - niestety po ich stronie prawdopodobnie jest takie myślenie. Podejrzewam, że 99% piłkarzy i kibiców Lyonu nigdy nie słyszało o naszej drużynie i dla nich to jest tylko smutny obowiązek do odbębnienia.

spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 15:21
Panowie nie ma mnie obecnie w kraju a wracam doslownie przed samym meczem.Czy znajomy kupujac mi bilet musi posiadac moje skany czy wystarczy ze poda im w okienku moje dane?Na dobra sprawe zawsze mozna wylegitymowac sie przed wejsciem.

,,Vi är överallt,,- POGON
Rauliki
Kibic
Na forum od 6413 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 15:28
Dzwonilem, podaje twoje imie, nazwisko i pesel.

spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 15:38
Dziekuje:)

,,Vi är överallt,,- POGON
Seba549
Kibic
Na forum od 4829 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 16:18

Cytat:  
Fakt 2 lata później mój błąd jak człowiek do czwartej się uczy to takie kwiatki się zdarzają

Właśnie w tym roku przypada 70 rocznica tej rzezi dokonanej na Wołyniu i fajnie by było zobaczyć trans w stylu ,,Ku czci ofiar rzezi Wołyńskiej w 70 rocznicę masowych mordów na polskiej ludności cywilnej dokonanej przez bandy UPA i OUN,, przydało by się takie coś zwłaszcza że połowa Polaków nie wie nic o tym co się wtedy działo

kęsik
*uciszony
Na forum od 5809 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 16:31

Klim napisał:  
Sorry za wprowadzenie w błąd... pewnie będą to szmaty azotów, trzeba już jakoś zarabiać na wypłatę dla Hernaniego.

Mroczek gadał, że chce 18 tyś na meczu, więc nie wiem gdzie on chce te 18 tyś posadzić skoro na 6 sektorów nie sprzedają biletów...
Klub na zapytanie co z 13-14 odpowiada, że o sprzedaży na młyn będzie potem... aha...

kontiii
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 17:12

kęsik napisał:  

Klim napisał:  

Mroczek gadał, że chce 18 tyś na meczu, więc nie wiem gdzie on chce te 18 tyś posadzić skoro na 6 sektorów nie sprzedają biletów...
Klub na zapytanie co z 13-14 odpowiada, że o sprzedaży na młyn będzie potem... aha...

Wydaje mi się, że te 6 sektorów będzie wyłączonych dopiero na mecze w ekstraklasie.

POGOŃ SZCZECIN MKS
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 18:29
Bilety na Młyn z Olympique Lyon (Sektory 10,11,12)!

Bilety na Młyn (sektory 10,11,12) na mecz z Olympique Lyon sprzedawane będą w Pubie Joker (róg Witkiewicza i Santockie) od 28 czerwca 2013 (piątek)!

Szczegóły:

-w Pubie kupimy bilety tylko i wyłącznie bilety na Młyn (sektory 10,11,12) po bilety na resztę sektorów zapraszamy do klubowego Fan Shop`u
-bilet może kupić każdy bez względu na to czy ma kartę kibica czy nie,
-podkreślamy, że miejsce na bilecie na naszych sektorach to sprawa trzeciorzędna! – przychodzimy tam dopingować i bawić się – aby potem nie było rozczarowania,
-bilet kosztuje 20 zł,
-wszystkie FC, prosimy o kontakt na adres [email protected] w celu rezerwacji biletów,

Pub Joker otwarty jest:
Poniedziałek – Sobota (od 10 do 22)
Niedziela (od 10 do 20)

Wszyscy na Młyn! Wstąp z nami do Piekła!

Zamieszczamy zdjęcia dla lepszej orientacji w terenie.

Obrazek png wstawiony na forum

Obrazek jpg wstawiony na forum

Obrazek jpg wstawiony na forum
NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6179 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 19:16
Najpierw prezes mowi ze bez karty kibica i dowodu tożsamości wejdziemy a teraz ze jednak potrzebny jeest dupa

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
W Miarę Obiektywny
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 20:29
Przestańmy się już czepiać a byle gówno...

badboy22
Kibic
Na forum od 4593 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 20:36
czlowieku zadnej karty nie potrzebujesz wez dowod bilet bedzie imienny nie placz juz.

Iwin
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 21:04
Można będzie kupić komuś bilet posiadając jego dane ?

hejpogongol
Kibic
Na forum od 4893 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 22:17

Iwin napisał:  

Ktoś gdzieś już pisał. Tak. Potrzebne jest imę, nazwisko i PESEL.

"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"

Radek Janukiewicz
Iwin
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 22:44

hejpogongol napisał:  

Iwin napisał:  

Ktoś gdzieś już pisał. Tak. Potrzebne jest imę, nazwisko i PESEL.

Ok, dzięki.

Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8115 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 23:28
Osoby które będą kupowały bilety na młyn w Pubie Jocker kupują tyle biletów ile chcą bez żadnych dowodów. Dopiero na bilecie wpisujecie dane powyższych osób. Zaznaczamy jednak żeby kupować bilety dla osób które będą dopingować a nie stać i się patrzeć na ten mecz

Surowi rodzice
kęsik
*uciszony
Na forum od 5809 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 28/06/2013 00:19
Fajny cyrk ten klub znowu odpierdala. Na sektory 1-2, 9 i 13-16 nie będą sprzedawać biletów czyli na pewno będą jebane reklamy Azotów. A Mroczek mówił, że chce na meczu 18 tyś ludzi. Ciekawe urwa jak? Zamknęli mój sektor, pierdolę nie idę.

NaPełnej
Kibic
Na forum od 4885 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 28/06/2013 02:26

kęsik napisał:  
Fajny cyrk ten klub znowu odpierdala. Na sektory 1-2, 9 i 13-16 nie będą sprzedawać biletów czyli na pewno będą jebane reklamy Azotów. A Mroczek mówił, że chce na meczu 18 tyś ludzi. Ciekawe urwa jak? Zamknęli mój sektor, pierdolę nie idę.

Aha.

Już się nie mogę doczekać. Brakuje w uj Pogoni w weekendy...

mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 28/06/2013 07:32

kęsik napisał:  

Hmm Pierdolą mnie reklamy Azotów ,Mroczek ,Smolny ......itd oni są a za chwile ich nie będzie jak się rozmyślą
Nie idę dla nich tylko dla siebie (atmosfera przed i po meczu :) i dla Pogoni .Jakbym miał strzelać "focha" co chwile na ich decyzje to by mnie już dawno nie zobaczyli na meczach .Więc jak Ci zamkneli sektor to pierdziel to i przesiądź się gdzie indziej na ten mecz a nie histeryzuj jak dzieciak któremu zabrali kącik w piaskownicy .Pozdrawiam bez obrazy :)

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005