Musisz chyba nauczyć się więcej o dzisiejszym świecie i o tym, że to silniejszy i bogatszy dyktuje warunki w myśl zasady "niech ten prowincjonalny klubik cieszy się, że w ogóle do nich przyjeżdżamy" - niestety po ich stronie prawdopodobnie jest takie myślenie. Podejrzewam, że 99% piłkarzy i kibiców Lyonu nigdy nie słyszało o naszej drużynie i dla nich to jest tylko smutny obowiązek do odbębnienia.
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 15:21
Panowie nie ma mnie obecnie w kraju a wracam doslownie przed samym meczem.Czy znajomy kupujac mi bilet musi posiadac moje skany czy wystarczy ze poda im w okienku moje dane?Na dobra sprawe zawsze mozna wylegitymowac sie przed wejsciem.
Fakt 2 lata później mój błąd jak człowiek do czwartej się uczy to takie kwiatki się zdarzają
Właśnie w tym roku przypada 70 rocznica tej rzezi dokonanej na Wołyniu i fajnie by było zobaczyć trans w stylu ,,Ku czci ofiar rzezi Wołyńskiej w 70 rocznicę masowych mordów na polskiej ludności cywilnej dokonanej przez bandy UPA i OUN,, przydało by się takie coś zwłaszcza że połowa Polaków nie wie nic o tym co się wtedy działo
Sorry za wprowadzenie w błąd... pewnie będą to szmaty azotów, trzeba już jakoś zarabiać na wypłatę dla Hernaniego.
Mroczek gadał, że chce 18 tyś na meczu, więc nie wiem gdzie on chce te 18 tyś posadzić skoro na 6 sektorów nie sprzedają biletów...
Klub na zapytanie co z 13-14 odpowiada, że o sprzedaży na młyn będzie potem... aha...
Sorry za wprowadzenie w błąd... pewnie będą to szmaty azotów, trzeba już jakoś zarabiać na wypłatę dla Hernaniego.
Mroczek gadał, że chce 18 tyś na meczu, więc nie wiem gdzie on chce te 18 tyś posadzić skoro na 6 sektorów nie sprzedają biletów...
Klub na zapytanie co z 13-14 odpowiada, że o sprzedaży na młyn będzie potem... aha...
Wydaje mi się, że te 6 sektorów będzie wyłączonych dopiero na mecze w ekstraklasie.
Bilety na Młyn (sektory 10,11,12) na mecz z Olympique Lyon sprzedawane będą w Pubie Joker (róg Witkiewicza i Santockie) od 28 czerwca 2013 (piątek)!
Szczegóły:
-w Pubie kupimy bilety tylko i wyłącznie bilety na Młyn (sektory 10,11,12) po bilety na resztę sektorów zapraszamy do klubowego Fan Shop`u
-bilet może kupić każdy bez względu na to czy ma kartę kibica czy nie,
-podkreślamy, że miejsce na bilecie na naszych sektorach to sprawa trzeciorzędna! – przychodzimy tam dopingować i bawić się – aby potem nie było rozczarowania,
-bilet kosztuje 20 zł,
-wszystkie FC, prosimy o kontakt na adres [email protected] w celu rezerwacji biletów,
Pub Joker otwarty jest:
Poniedziałek – Sobota (od 10 do 22)
Niedziela (od 10 do 20)
Wszyscy na Młyn! Wstąp z nami do Piekła!
Zamieszczamy zdjęcia dla lepszej orientacji w terenie.
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 27/06/2013 23:28 Osoby które będą kupowały bilety na młyn w Pubie Jocker kupują tyle biletów ile chcą bez żadnych dowodów. Dopiero na bilecie wpisujecie dane powyższych osób. Zaznaczamy jednak żeby kupować bilety dla osób które będą dopingować a nie stać i się patrzeć na ten mecz
Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 28/06/2013 00:19
Fajny cyrk ten klub znowu odpierdala. Na sektory 1-2, 9 i 13-16 nie będą sprzedawać biletów czyli na pewno będą jebane reklamy Azotów. A Mroczek mówił, że chce na meczu 18 tyś ludzi. Ciekawe urwa jak? Zamknęli mój sektor, pierdolę nie idę.
Fajny cyrk ten klub znowu odpierdala. Na sektory 1-2, 9 i 13-16 nie będą sprzedawać biletów czyli na pewno będą jebane reklamy Azotów. A Mroczek mówił, że chce na meczu 18 tyś ludzi. Ciekawe urwa jak? Zamknęli mój sektor, pierdolę nie idę.
Aha.
Już się nie mogę doczekać. Brakuje w uj Pogoni w weekendy...
Hmm Pierdolą mnie reklamy Azotów ,Mroczek ,Smolny ......itd oni są a za chwile ich nie będzie jak się rozmyślą
Nie idę dla nich tylko dla siebie (atmosfera przed i po meczu i dla Pogoni .Jakbym miał strzelać "focha" co chwile na ich decyzje to by mnie już dawno nie zobaczyli na meczach .Więc jak Ci zamkneli sektor to pierdziel to i przesiądź się gdzie indziej na ten mecz a nie histeryzuj jak dzieciak któremu zabrali kącik w piaskownicy .Pozdrawiam bez obrazy
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.