Nie daleko mojego miejsca zamieszkanai, tacy starsi panowie jezdzacy juz spoooro czasu na Pogoń, z pokolenia na pokolenie i kilku chlopakow z tej miejscowosci, postanowili, ze flage zrobia.
Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 19/11/2012 21:56
Wielki SZACUN dla ultrasów za to że się starali ogarnac jakoś ten doping, oprawe i wyszło im to świetnie ! Bębniarz z pierwszej połowy lekko zestresowany, zmieszany ale i tak mi sie podobało jak oni się starali.
Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 19/11/2012 22:28
Brawo dla gniazdowych i bębniarza. Wielki plus za oprawę. Gdy gniazdowy zapowiadał wjazd sektorówki byłem przekonany, że to ta "stara" albo koszulka, a tu taka niespodzianka. Brawo! Doping duuużo lepszy niż na Śląsku. Były momenty gorsze i lepsze, ale biorąc pod uwagę liczbę osób, było godnie.
PS. Zdziwiło mnie to, że frekwencja niższa niż na Śląsku. Spodziewałem się, iż mecz z kibicami gości wywoła większe emocje niż możliwość zobaczenia mistrza Polski w akcji... Tym bardziej, że bilety były tańsze.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 20/11/2012 00:08
Czym wy sie tak wszyscy podniecacie tym ze spadlismy w jakosci młyna i dopingu do 3 ligi , moze ktos wam kaze sie tak jarac na internecie ze jest super itd , S serducho masz , A dramat dobrze ze była zmiana w 2 połowie , do tego na młynie srednia wieku to gimnazjum . Dzis będąc na młynie byłem chyba jednym ze starszych , lata pracy Panowie przed Wami .Pzdr
PS. W 2 połowie w pewnym momencie powiało troche PW.
Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 20/11/2012 01:07
A ja sie kurwa podniecam i sie podniecac bede. Bo to jest swego rodzaju odrodzenie. I chuj ze sa sami mlodzi, wazne ze sa, nie boja sie, zyja. To dopiero poczatki. Ja pewnie tez bylem jednym ze starszych na mlynie ale bylem a nie smialem sie w pierwszej polowie z bebniarza tak jak to robili "kibice" z mlyna stojacy za mna. Byscie sie wstydzili. Taki jeden z drugim madry to niech idzie na gniazdo i sie wykaze a nie tylko "hihihi", "hahaha", "skad oni go wzieli". A stales jak ta pizda i kiedy mu cos wyszlo to darles ryja jak popierdolony. A chyba zapomniales po co przyszedles. Posmiac sie to mozesz do lustra. I mam nadzieje ze to idioto czytasz. Chlopaki cos kleja i wychodzi to coraz lepiej. To nalezy doceniac i za to nalezy sie szacunek bo inaczej nie mielibysmy nic. Prawie stracilem glos ale warto bylo. Pozdrawiam prowadzacego doping i jesli moze to niech sie odezwie na gg do mnie. Zycze wszystkim checi na podbeskidzie...
Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 20/11/2012 02:58
I w euforii i w krytyce troche wstrzemiezliwosci.
Nie masz racji, ze nie byloby nic - byloby dalej obrana wczesniej droga.
Obecnie sa zrobione 2 kroki w tyl i mozna zaklinac rzeczywistosc, ale nie ma sie czym podniecac. Oby to jednak wystrzelilo i w zamian poszlo kilka krokow do przodu w krotkim czasie, bo szkoda wielu lat odbudowywania mlynu i ultraski na Pogoni od zera.
Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 20/11/2012 14:09
A na koniec mogę dodać... Brakuje Wam tego czasu z Antkiem "zezem" Ptakiem... Bo te fajerwerki na koniec meczu, jak dla mnie to nie porozumienie i straszna żenua... No i jeszce komentarz na fb "LEGALIZE PIRO"... Ehhh... Każdy ma swoje zdanie
Działajcie, działajcie...
A ja sie kurwa podniecam i sie podniecac bede. Bo to jest swego rodzaju odrodzenie. I chuj ze sa sami mlodzi, wazne ze sa, nie boja sie, zyja. To dopiero poczatki. Ja pewnie tez bylem jednym ze starszych na mlynie ale bylem a nie smialem sie w pierwszej polowie z bebniarza tak jak to robili "kibice" z mlyna stojacy za mna. Byscie sie wstydzili. Taki jeden z drugim madry to niech idzie na gniazdo i sie wykaze a nie tylko "hihihi", "hahaha", "skad oni go wzieli". A stales jak ta pizda i kiedy mu cos wyszlo to darles ryja jak popierdolony. A chyba zapomniales po co przyszedles. Posmiac sie to mozesz do lustra. I mam nadzieje ze to idioto czytasz. Chlopaki cos kleja i wychodzi to coraz lepiej. To nalezy doceniac i za to nalezy sie szacunek bo inaczej nie mielibysmy nic. Prawie stracilem glos ale warto bylo. Pozdrawiam prowadzacego doping i jesli moze to niech sie odezwie na gg do mnie. Zycze wszystkim checi na podbeskidzie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.