Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 03/11/2012 01:32
Nie wiem co Wy macie do tego Czeko vel. Czoko czy tam Pif Paf?! Piszecie,że go nie znacie to chyba na mecze nie chodzicie!!! hehe
Temat rzeka do wyjebania, kto zdarzy to się pośmieje z rozkmin innych.
Tekst na medal z tego tematu.
"Czeko ma zostac prezesem SKPS"
"Czeko na prezydenta"
w wywiadzie pada stwierdzenie "redaktora" jak wpłynie na zawodników gra przy cichych trybunach ... jak widać informacja o zawieszeniu działalnośći SKPSów wprowadziła sporo zamieszania. Nie wiem o co chodzi w tym całym zamieszaniu ale widać że nie jest to sytuacja normalna więc w dobie apelów, apeluję pamiętajcie co macie w sercu ! Na bok duma i obrażanie się, liczy się tylko Pogoń !
Odp: Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław - 05/11/2012 00:29
''Pogoń-Śląsk WSZYSCY DO MŁYNA !!
Na początek zadaj sobie jedno pytanie. Czy zależy Ci na dobru Pogoni?!
Jeśli odpowiesz TAK to pojaw się na jednym z sektorów pod zegarem.
Przybądź dla dobra Pogoni Szczecin Bo POGOŃ TO MY!!
To My KIBICE i ludzie nam przychylni odbudowaliśmy nasz MKS!
BYLIŚMY I ZAWSZE BĘDZIEMY ! TO hasło widnieje na naszej fladze więc pokażmy,
że nie jest ona na pokaz. Udowodnijmy, że nie tylko nasi piłkarze zasłużyli
na ekstraklasę! POKAŻMY CHARAKTER ! Pokażmy, że należymy do najlepszych w Polsce
pod względem dopingu i przywiązania do barw. Każdy z nas pamięta jaką drogę przeszliśmy
przez ostatnie lata, BYLIŚMY ZAWSZE TAM !! Więc teraz robimy to samo !!
Mecz ze Śląskiem będzie kolejnym naszym sprawdzianem! Więc zdajmy go jak najlepiej!
NAKRĘCAMY ZNAJOMYCH i...WOJNAAAAAAAAA!!! ZA POGOŃ ZA MKS!! PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES
Grupa Młode Wilki zawiesiła swoja działalność ale, to nie oznacza, że doping zostaje
zawieszony. Kilka osób odsunęło się na boczny tor ale machina POGOŃ SZCZECIN
jedzie dalej po swoim torze i jasno zapatruję się w dalszą drogę. Nikt nikomu
jej też nie blokuje, każdy kto chce i ma dobre intencje w stosunku do POGONI
może uczestniczyć w życiu kibicowskim tego klubu. A więc wszyscy zjawiamy się na meczu i robimy to co do tej pory. Doping będzie prowadzony tak jak zawsze, przez osobę która robiła to na ostatnich meczach a nie była formalnie związana z MW 03.
Jest to oficjalne stanowisko WSZYSTKICH aktywnych grup kibicowskich,
formalnych jak i nie formalnych a także wszystkich dzielnic i Fan Clubów
CAŁA POGOŃ ZAWSZE RAZEM !''
W wolnym mieście Szczecin,
Gdzie Gryf herbem miasta jest,
Mamy swą drużynę, która zwie się MKS!
Alleluja, Alleluja, Alleluja MKS!
Alleluja, Alleluja, Alleluja MKS!
ponieważ zostałem wywołany do tablicy mogę potwierdzić dwa fakty
- użytkownik Czeka ma prawo wypowiadania się, jego konto jest aktywne, co oznacza, że nikt go nie blokował, nie ograniczał mozliwości wypowiedzi, ostatnia aktywność na koncie była równo miesiąc temu
dodam tylko, że sprawdzane było to pare ladnych dni temu, ze konto jest oki, wiec niech nikt nie pisze, ze mu teraz konto zostało odblokowane
a jesli jest problem z logowaniem sie na konto proszę o kontakt z administaratorem przez ten panel
- w sprawie innych zablokowanych kont nie bede sie wypowiadac na forum, tu akurat osoby zblokowane powinny się domyślić dlaczego tak się stało pare miesiecy temu
Dziękuję Panu za odpisanie. W takim razie wychodzi, że ta osoba po prostu chciała/chce Nam wszystkim wpoić nieprawdę..
[cytat] ''Pogoń-Śląsk WSZYSCY DO MŁYNA !!
Na początek zadaj sobie jedno pytanie. Czy zależy Ci na dobru Pogoni?!
Jeśli odpowiesz TAK to pojaw się na jednym z sektorów pod zegarem.
Przybądź dla dobra Pogoni Szczecin Bo POGOŃ TO MY!!
To My KIBICE i ludzie nam przychylni odbudowaliśmy nasz MKS!
BYLIŚMY I ZAWSZE BĘDZIEMY ! TO hasło widnieje na naszej fladze więc pokażmy,
że nie jest ona na pokaz. Udowodnijmy, że nie tylko nasi piłkarze zasłużyli
na ekstraklasę! POKAŻMY CHARAKTER ! Pokażmy, że należymy do najlepszych w Polsce
pod względem dopingu i przywiązania do barw. Każdy z nas pamięta jaką drogę przeszliśmy
przez ostatnie lata, BYLIŚMY ZAWSZE TAM !! Więc teraz robimy to samo !!
Mecz ze Śląskiem będzie kolejnym naszym sprawdzianem! Więc zdajmy go jak najlepiej!
NAKRĘCAMY ZNAJOMYCH i...WOJNAAAAAAAAA!!! ZA POGOŃ ZA MKS!! PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES
Grupa Młode Wilki zawiesiła swoja działalność ale, to nie oznacza, że doping zostaje
jedzie dalej po swoim torze i jasno zapatruję się w dalszą drogę. Nikt nikomu
jej też nie blokuje, każdy kto chce i ma dobre intencje w stosunku do POGONI
może uczestniczyć w życiu kibicowskim tego klubu. A więc wszyscy zjawiamy się na meczu i robimy to co do tej pory. Doping będzie prowadzony tak jak zawsze, przez osobę która robiła to na ostatnich meczach a nie była formalnie związana z MW 03.
Jest to oficjalne stanowisko WSZYSTKICH aktywnych grup kibicowskich,
formalnych jak i nie formalnych a także wszystkich dzielnic i Fan Clubów
CAŁA POGOŃ ZAWSZE RAZEM !''
jedzie dalej po swoim torze i jasno zapatruję się w dalszą drogę.
Ująłbym to tak. Nie kilka osób usunęło się na boczny tor, tylko cała machina POGOŃ SZCZECIN zjechała na bocznicę. I w zależności jak się "nowa siła" postara , od tego zależy czy wrócimy na swój tor. Boję się tylko tego że ta nowa machina, może być niedopracowana, i będzie niewypał. Ale mogą to być tylko obawy. Życzę tej nowej machinie żeby chociaż dorównała tej starszej, starej i najstarszej machinie....
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Ostatnio edytowany przez: Promocja, 5 listopada 2012, 10:19 [1 raz(y)]
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.