Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Stanisław Grzesiuk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7341 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 28/09/2012 17:31

chrisxx napisał:  
Ma ktoś info, kto zamiast Traore znalazł się w meczowej 18?

Łukasz Zwoliński

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7889 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 28/09/2012 18:40
A może tak pomyślice choć troszkę jeden z drugim, za nim zaczniecie pisać na forum ??!!

Better dead than red!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 28/09/2012 19:58
i wlasnie takie debilne wpisy powoduja ze zaczna sprawdzac dokladnie..gratuluje waszych debilnych rozkminek...moze ktos jeszcze cos ciekawego ma do powiedzenia? napewno cbś i inne kurwy nie zwroca na to uwagi...

myslenie nie boli...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
MTS.
Kibic
Na forum od 6298 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 28/09/2012 21:10
jak już tak dobrze Wam idzie to podrzućcie może jeszcze patent jak wnieść browar czy piro....
A tak w temacie HEJ POGON SZCZECIN BAWIMY SIE!!

Pes2009
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 28/09/2012 21:45
1 pytanie , będą chłopaki z puchami stać przed meczem :) ?

SMN
Kibic
Na forum od 4835 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 28/09/2012 21:51

kamilPSS napisał:  
czy mogę kogoś wprowadzić na swoją kartę kibica ?

Kurwa tłuku nie zadawaj takich głupich pytań -_-

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć
spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 28/09/2012 23:36
a co w tym pytaniu jest glupiego?Nie potrafisz odpowiedziec z kultura? W ten sposob nie zablysniesz...

,,Vi är överallt,,- POGON
Fiołek
Kibic
Na forum od 5860 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 28/09/2012 23:58

Skajsdelimit napisał:  

kamilPSS napisał:  
czy mogę kogoś wprowadzić na swoją kartę kibica ?

Chciałbym, żeby to była prowokacja ale niestetety...otwarta rejestracja.

Hehe dobrze Ci to wyszło;).

A na twoją kartę możesz wprowadzić:
A.kota lub psa z kartą szczepień.
B.Nikogo, każdy musi mieć swoją kartę kibica. Wyrobić można ja przed meczem, ale radzę zrobić to z samego rana żeby uniknąć kolejek!

Odpowiedź wybierz sam.

Pozdro

Pogoń Szczecin!!! I wszystko jasne.
Tomcio
Kibic
Na forum od 4631 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 00:51
Bracia to już niecałe 15 godzin.. Wojnaaa!

W imię zasad i naszej wizji świata!
M.K 74
Kibic
Na forum od 5248 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 04:58
Na którymś z portali wyczytałem że Jagiellonia, z powodu braku napastników może wyjść w ustawieniu 4-6-0.
:)ciekawe jak to w praktyce na boisku by wyglądało?

Znalazłem fragment wywiadu ze Skowrinhio, gdzie o powyższym mowa:

Cytat:  
Jagiellonia przyjedzie do Szczecina bez Tomasza Frankowskiego i Euzebiusza Smolarka. Podopieczni Tomasza Hajty będą mieli kim postraszyć dobrze dysponowaną defensywę pańskiego zespołu?

- Musimy pamiętać, że mogą zagrać ustawieniem 4-6-0, czyli bez napastnika, ale bardzo kreatywnie. Mają szybkich Tomasza Kupisza i Nikę Dzalamidze, potrafią też zagrać świetne, ostatnie otwierające prostopadłe podanie. Uważam, że Jagiellonia bardzo dobrze gra w piłkę i na pewno będą chcieli to udowodnić w Szczecinie. A z mówieniem, że brak Frankowskiego będzie dla nas handicapem, lepiej się wstrzymajmy, bo mają też innych piłkarzy.

Ostatnio edytowany przez: M.K 74, 29 września 2012, 05:22 [1 raz(y)]

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
P.S.Kamil
Kibic
Na forum od 4622 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 10:57

spagetti napisał:  
a co w tym pytaniu jest glupiego?Nie potrafisz odpowiedziec z kultura? W ten sposob nie zablysniesz...

zgadzam się z kolegą , po za tym źle mnie zrozumieliście . chodziło mi o to że kupię dwa bilety na jedną kartę i dzięki temu wejdą dwie osoby

Heskey
Kibic
Na forum od 4611 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 11:00

M.K 74 napisał:  
Na którymś z portali wyczytałem że Jagiellonia, z powodu braku napastników może wyjść w ustawieniu 4-6-0.

Cytat:  
Jagiellonia przyjedzie do Szczecina bez Tomasza Frankowskiego i Euzebiusza Smolarka. Podopieczni Tomasza Hajty będą mieli kim postraszyć dobrze dysponowaną defensywę pańskiego zespołu?

- Musimy pamiętać, że mogą zagrać ustawieniem 4-6-0, czyli bez napastnika, ale bardzo kreatywnie. Mają szybkich Tomasza Kupisza i Nikę Dzalamidze, potrafią też zagrać świetne, ostatnie otwierające prostopadłe podanie. Uważam, że Jagiellonia bardzo dobrze gra w piłkę i na pewno będą chcieli to udowodnić w Szczecinie. A z mówieniem, że brak Frankowskiego będzie dla nas handicapem, lepiej się wstrzymajmy, bo mają też innych piłkarzy.

Dosyć ciekawe rozstawienie, ale Kupisz sam meczu nie wygra. Ja liczę na dobry mecz Djousse i wprowadzenie wreszcie Mośnikova za Ediego, żeby pokazał co potrafi. Tak czy inaczej Jaga wyjedzie bez punktów :). DO BOJU MKS !

Radziu
Kibic
Na forum od 6830 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 11:02

kamilPSS napisał:  
chodziło mi o to że kupię dwa bilety na jedną kartę i dzięki temu wejdą dwie osoby

1 miejsce

spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 11:18
To bylo jednak glupie pytanie:D

,,Vi är överallt,,- POGON
Przema
Kibic
Na forum od 6291 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 11:40

markoPS napisał:  

M.K 74 napisał:  

Cytat:  

Dosyć ciekawe rozstawienie, ale Kupisz sam meczu nie wygra. Ja liczę na dobry mecz Djousse i wprowadzenie wreszcie Mośnikova za Ediego, żeby pokazał co potrafi. Tak czy inaczej Jaga wyjedzie bez punktów :). DO BOJU MKS !

Kupisz ostatnio nic ciekawego nie pokazywal. Podejrzewam, ze beda grac na Dzalamidze. Facet ma dobra technike i jest szybki. Powinien dostac plaster w postaci Rogalskiego, to sobie nie pogra. W Jadze przydaloby sie zeby Hajto wrocil na boisko, jak sobie przypomne zeszlorocze boje Gusica na srodku obrony...Noll przy nim to profesor :)

Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 12:27

kamilPSS napisał:  

spagetti napisał:  

zgadzam się z kolegą , po za tym źle mnie zrozumieliście . chodziło mi o to że kupię dwa bilety na jedną kartę i dzięki temu wejdą dwie osoby

Pogrążasz się.

barcish
Kibic
Na forum od 7670 dni

**

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 12:38

MOBILIZACJA napisał:  

Dwie bramki Zwoliński
Dwie bramki Dąbrowski

co za czasy żeby od środkowego obrońcy wymagać dwóch bramek :) no ale jak te murzyńskie nazwiska się w żaden sposób nie rymują... evilgrin

POGOŃ SZCZECIN!
W Miarę Obiektywny
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 12:42
Już za momencik !!!! Dajemy z siebie wszystko Bracia ! Pokażmy że to Pogoń !!!

ZIOMEK Łukasz
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 13:00
Pogoń Szczecin
Radosław Janukiewicz
Adam Frączczak
Maciej Dąbrowski
Hernani
Przemysław Pietruszka
Adrian Budka
Maksymilian Rogalski
Takafumi Akahoshi
Robert Kolendowicz
Edi Andradina
Donald Djousse

Fraczczak znow na obronie ;/ Hricko na lawie ;/

Przema
Kibic
Na forum od 6291 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 13:06
Bedzie bardziej ofensywnie. Ciekaw jestem co do gry wniesie Budka. Po meczu w Poznaniu raczej zadnych wnioskow na temat jego gry nie da sie wyciagnac, wiadomo jak to wszzystko wygladalo.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 1.56 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005