Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 28/09/2012 19:58
i wlasnie takie debilne wpisy powoduja ze zaczna sprawdzac dokladnie..gratuluje waszych debilnych rozkminek...moze ktos jeszcze cos ciekawego ma do powiedzenia? napewno cbś i inne kurwy nie zwroca na to uwagi...
myslenie nie boli...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
A na twoją kartę możesz wprowadzić:
A.kota lub psa z kartą szczepień.
B.Nikogo, każdy musi mieć swoją kartę kibica. Wyrobić można ja przed meczem, ale radzę zrobić to z samego rana żeby uniknąć kolejek!
Znalazłem fragment wywiadu ze Skowrinhio, gdzie o powyższym mowa:
Jagiellonia przyjedzie do Szczecina bez Tomasza Frankowskiego i Euzebiusza Smolarka. Podopieczni Tomasza Hajty będą mieli kim postraszyć dobrze dysponowaną defensywę pańskiego zespołu?
- Musimy pamiętać, że mogą zagrać ustawieniem 4-6-0, czyli bez napastnika, ale bardzo kreatywnie. Mają szybkich Tomasza Kupisza i Nikę Dzalamidze, potrafią też zagrać świetne, ostatnie otwierające prostopadłe podanie. Uważam, że Jagiellonia bardzo dobrze gra w piłkę i na pewno będą chcieli to udowodnić w Szczecinie. A z mówieniem, że brak Frankowskiego będzie dla nas handicapem, lepiej się wstrzymajmy, bo mają też innych piłkarzy.
Na którymś z portali wyczytałem że Jagiellonia, z powodu braku napastników może wyjść w ustawieniu 4-6-0. ciekawe jak to w praktyce na boisku by wyglądało?
Jagiellonia przyjedzie do Szczecina bez Tomasza Frankowskiego i Euzebiusza Smolarka. Podopieczni Tomasza Hajty będą mieli kim postraszyć dobrze dysponowaną defensywę pańskiego zespołu?
- Musimy pamiętać, że mogą zagrać ustawieniem 4-6-0, czyli bez napastnika, ale bardzo kreatywnie. Mają szybkich Tomasza Kupisza i Nikę Dzalamidze, potrafią też zagrać świetne, ostatnie otwierające prostopadłe podanie. Uważam, że Jagiellonia bardzo dobrze gra w piłkę i na pewno będą chcieli to udowodnić w Szczecinie. A z mówieniem, że brak Frankowskiego będzie dla nas handicapem, lepiej się wstrzymajmy, bo mają też innych piłkarzy.
Dosyć ciekawe rozstawienie, ale Kupisz sam meczu nie wygra. Ja liczę na dobry mecz Djousse i wprowadzenie wreszcie Mośnikova za Ediego, żeby pokazał co potrafi. Tak czy inaczej Jaga wyjedzie bez punktów . DO BOJU MKS !
Na którymś z portali wyczytałem że Jagiellonia, z powodu braku napastników może wyjść w ustawieniu 4-6-0. ciekawe jak to w praktyce na boisku by wyglądało?
Dosyć ciekawe rozstawienie, ale Kupisz sam meczu nie wygra. Ja liczę na dobry mecz Djousse i wprowadzenie wreszcie Mośnikova za Ediego, żeby pokazał co potrafi. Tak czy inaczej Jaga wyjedzie bez punktów . DO BOJU MKS !
Kupisz ostatnio nic ciekawego nie pokazywal. Podejrzewam, ze beda grac na Dzalamidze. Facet ma dobra technike i jest szybki. Powinien dostac plaster w postaci Rogalskiego, to sobie nie pogra. W Jadze przydaloby sie zeby Hajto wrocil na boisko, jak sobie przypomne zeszlorocze boje Gusica na srodku obrony...Noll przy nim to profesor
Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 13:06
Bedzie bardziej ofensywnie. Ciekaw jestem co do gry wniesie Budka. Po meczu w Poznaniu raczej zadnych wnioskow na temat jego gry nie da sie wyciagnac, wiadomo jak to wszzystko wygladalo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.