Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! - zapisy, dyskusja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kicek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6803 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 08/09/2012 18:14

Piona! napisał:  

Kicek napisał:  
siema, mam pytanie do zorientowanych... ja bilet juz mam ale chciałbym jeszcze kogoś zabrać i teraz pytanie... ta osoba nie ma karty kibica (dopiero wraca do Polski po dłuższej nieobecności w naszym kraju), wiadomo że mecz jest 23 czy jakbym zapisał tą osobe teraz i kupił bilet a karte ta osoba wyrobiłaby dzień wcześniej czyli sobota 22 lub ewentualnie piatek 21 to normalnie wejdzie na mecz czy beda jeszcze trwały jakieś formalności i nie bedzie ona w jakiejś tam bazie danych i przez to nie wpuszczą na stadion... z góry dzięki za pomoc.

Jeżeli zrobi w piątek z rana to powinno być ok, ale potwierdze Ci to jeszcze w poniedziałek.

chodzi o to że bedzie mógł wyrobić albo w piatek ok.16 albo w sobote od 10 tak jak bedzie fanshop otwarty...
dzieki wielkie za pomoc, czekam na info, pozdro

MKS
Jacck
Kibic
Na forum od 7037 dni

Odp: PSonTour: INWAZJA NA POZNAŃ !!! Temat organizacyjny. ZAPISY! - 08/09/2012 19:12

K. WWP 04 napisał:  
Takie pytanie,czy pociągi zatrzymują się gdzieś po drodzę? chodzi mi głównie o takie miejscowości jak Choszczno lub Krzyż..

Dołączam do pytania.

Wielkopolska zawsze wierna Pogoni....
JSM
Kibic
Na forum od 4831 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 09/09/2012 11:39
Może ktoś udzielić informacji czy w pierwszą stronę pociąg zatrzyma się w Choszcznie?

expectations of promotion
Kibic
Na forum od 5724 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 09/09/2012 11:50

Kicek napisał:  

Piona! napisał:  

Kicek napisał:  
siema, mam pytanie do zorientowanych... ja bilet juz mam ale chciałbym jeszcze kogoś zabrać i teraz pytanie... ta osoba nie ma karty kibica (dopiero wraca do Polski po dłuższej nieobecności w naszym kraju), wiadomo że mecz jest 23 czy jakbym zapisał tą osobe teraz i kupił bilet a karte ta osoba wyrobiłaby dzień wcześniej czyli sobota 22 lub ewentualnie piatek 21 to normalnie wejdzie na mecz czy beda jeszcze trwały jakieś formalności i nie bedzie ona w jakiejś tam bazie danych i przez to nie wpuszczą na stadion... z góry dzięki za pomoc.

Jeżeli zrobi w piątek z rana to powinno być ok, ale potwierdze Ci to jeszcze w poniedziałek.

chodzi o to że bedzie mógł wyrobić albo w piatek ok.16 albo w sobote od 10 tak jak bedzie fanshop otwarty...

przy zakupie biletu dajesz dowód (chodzi o pesel) wiec z zakupem biletu nie powinno byc problemu a KK bedzie musiał ogarnąć przed meczem

Kicek
Kibic
Na forum od 6803 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 09/09/2012 13:47

expectations of promotion napisał:  

Kicek napisał:  

Piona! napisał:  

Kicek napisał:  

przy zakupie biletu dajesz dowód (chodzi o pesel) wiec z zakupem biletu nie powinno byc problemu a KK bedzie musiał ogarnąć przed meczem

no właśnie chodzi tylko o KK, bedzie ją mógł wyrobić dzień przed meczem czyli w sobote, ewentualnie w piatek tuż przed 17 i nie wiem czy to nie bedzie za późno...

MKS
Piona!
Kibic
Na forum od 7198 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 09/09/2012 15:35

expectations of promotion napisał:  

Kicek napisał:  

Piona! napisał:  

Kicek napisał:  

Proszę was, nie piszcie głupot jeżeli nie jesteście czegoś pewni. Właśnie doradziłeś koledze w taki sposób, że kupiłby bilet, pojechał z nim pod sektor w Poznaniu i najzwyczajniej w świecie nie wszedł.

Uwaga, więc:

LISTA, NA KTÓRĄ SIĘ ZAPISUJECIE JEST JESZCZE KILKA DNI PRZED MECZEM WERYFIKOWANA POD KĄTEM WIDNIENIA W OGÓLNOPOLSKIEJ BAZIE (POSIADANIA TEORETYCZNIE JAKIEKOLWIEK KK KLUBU, KTÓRY Z ÓW BAZĄ JEST POŁĄCZONY)

Napisałem "teoretycznie" - a to dlatego, że jeżeli nie checie wydawać pieniedzy na naszą KK, nie chodzicie na mecze u nas, nie checie mieć plastiku możecie bezpłatnie wpisać sie tylko do bazy, wystarczy tylko o tym poinformować w fanshopie.

PapaSmerf
Kibic
Na forum od 4631 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 09/09/2012 22:58
Kiedy zostaną podane informacje co to wyjazdu itp :D

PoGo
Kibic
Na forum od 7161 dni

**

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 09/09/2012 23:29

Kapi7 napisał:  
Kiedy zostaną podane informacje co to wyjazdu itp :D

W odpowiednim czasie, cierpliwości. Nie spóźnisz się na pociąg, bez obaw.

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
aguiar
Kibic
Na forum od 4631 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 00:28
Takie pytanie; czy będą trzepać plecaki/torby? Bo prawdopodobnie będę jechał spakowany do internatu więc trochę tego będzie. Jeżeli będą to czy wpuszczą mnie z buteleczkami wody po goleniu itp? Czy uznają to jako coś niebezpiecznego i będę musiał to wyrzucić?

FC ZGR
Kibic
Na forum od 5192 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 00:51

Svinger napisał:  
Takie pytanie; czy będą trzepać plecaki/torby? Bo prawdopodobnie będę jechał spakowany do internatu więc trochę tego będzie. Jeżeli będą to czy wpuszczą mnie z buteleczkami wody po goleniu itp? Czy uznają to jako coś niebezpiecznego i będę musiał to wyrzucić?

1 miejsce

FC Gryfino
Pietras
Kibic
Na forum od 7005 dni

*

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 01:10
proponuje zabrac bigos dla wszystkichBanana

forza!
Kibic
Na forum od 6008 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 01:29

Svinger napisał:  

Zostaw lepiej wszystko w domu, tylko głowy nie zapomnij.

JLB !
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 08:20

Svinger napisał:  

Na pewno bedzie jakiś depozyt gdzie zdeponujesz swoje skarby i po meczu odbierzesz.Tak było np. na Arce .

Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8116 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 09:21

weteran58 napisał:  

Svinger napisał:  

Na pewno bedzie jakiś depozyt gdzie zdeponujesz swoje skarby i po meczu odbierzesz.Tak było np. na Arce .

Depozyt na Arce mistrzostwo :)

Surowi rodzice
Fryzjer Zwolaka.
Kibic
Na forum od 4890 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 10:22

Espana napisał:  

weteran58 napisał:  

Svinger napisał:  

Depozyt na Arce mistrzostwo :)

hehehe ale zawsze depozyt.

gryfus1948
Kibic
Na forum od 5264 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 16:23

Svinger napisał:  

Z kąd ty sie urwales albo walisz w huja albo z huja się urwałeś?

Pogoń To My
Dziad
Kibic
Na forum od 5755 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 16:39

gryfus1948 napisał:  

Svinger napisał:  

Z kąd ty sie urwales albo walisz w huja albo z huja się urwałeś?

po co ciśniesz typa (i to z błędem ort.), może to będzie jego pierwszy wyjazd i po prostu nie wie co i jak. Lepiej żeby się zapytał tutaj niż robił jakiś przypał na miejscu.
Tak jak już chłopaki wyżej wspominali będzie pewnie jakiś depozyt, bo o wniesieniu wszystkich wymienionych przez siebie fantów możesz zapomnieć. Być może faktycznie taki jak na Arce (jakieś worki na śmieci :D ) Zawsze możesz zadzwonić do nich do klubu i się spytać czy mają coś takiego u siebie.

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
culé
Kibic
Na forum od 4893 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 16:46

Rauliki napisał:  
Zapytałem o depozyt, odpowiedz:

Witam!
Tak, dla kibiców gości przygotowany jest depozyt.

Pozdrawiam,
Dawid Antczak
Biuro Obsługi Kibica

Fyfy
Kibic
Na forum od 6415 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 19:42
Nie róbcie kurwa cyrku...eek?

JEDZIEMY WSZYSCYYYY!!!!!!!!!!

ZIOMEK Łukasz
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: Wyjazd do Poznania - dyskusja - 10/09/2012 20:06
można się zapytać ile osób już się zapisało i czy są jeszcze wolne miejsca?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005