Odp: O Pogoni w mediach - 01/10/2012 21:26
Oglądam sobie Magazyn ektraklacy na Polsacie Sport i dowiedziałem sie paru ciekawych rzeczy.
Po pierwsze mamy nowego gracza o nazwisku Akoszi ale to tam w sumie nic takiego.
Lepsze kiedy Wojtek Kowalczyk powiedział, że mamy nowoczesny stadion na ktorym było rozgrywane Euro
Oglądam sobie Magazyn ektraklacy na Polsacie Sport i dowiedziałem sie paru ciekawych rzeczy.
Po pierwsze mamy nowego gracza o nazwisku Akoszi ale to tam w sumie nic takiego.
Lepsze kiedy Wojtek Kowalczyk powiedział, że mamy nowoczesny stadion na ktorym było rozgrywane Euro
jest może na necie powtórka tego?
To jeszcze nic,w jedenastce onet.pl jest nie jaki.... Akafumi Takahoshi?.Zna go może ktoś? podobno gra u nas.Katastrofalne pomyłki
link:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/jedenastka-6-kolejki-t-mobile-ekstraklasy-wedlug-e,1,5264971,wiadomosc.html
poprawili..heheh
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 2 października 2012, 09:19 [1 raz(y)]
Widzew w pełni zasłużenie przegrał drugi z rzędu mecz i spadł na czwarte miejsce w tabeli. Pogoń zaś potwierdziła, że jest obecnie w gronie zespołów grających najbardziej atrakcyjny futbol w Polsce.
Wcale nie tak często kogoś komplementujemy, ale jeśli zasługuje, robimy to chętnie, więc parę ciepłych słów o "Portowcach". Są obecnie jedną z niewielu drużyn, której nazwa w danej parze sprawia, że chętnie ten mecz oglądamy i przeważnie się nie zawodzimy. Podkreślaliśmy już kilka tygodni temu, że beniaminek ze Szczecina ma bardzo solidnych piłkarzy wspartych kilkoma indywidualnościami - przede wszystkim Edim i Akahoshim - co tworzy ciekawą mieszankę. Jeśli ktoś dziś prezentuje ładniejszą dla oka piłkę w polskiej lidze, to tylko Górnik Zabrze i Legia Warszawa.
Na odkrycie wyrasta Maciej Dąbrowski. Jego przejście latem z Olimpii Grudziądz przeszło bez echa, tymczasem niemalże absolutny debiutant (wcześniej tylko jeden ekstraklasowy występ w Bełchatowie) znów pokazał się ze świetnej strony. Wysoki jak dąb (194 cm wzrostu), potężna sylwetka, a jednak gra pewnie w obronie, nie potyka się o własne nogi, potrafi i nie boi się próbować ofensywnych wypadów w stylu Lucio. Nie jest w nich karykaturą i kiedyś w taki sposób strzeli gola. Dziś strzelił w sposób bardziej standardowy - głową po idealnym dośrodkowaniu Wojciecha Golli.
Wcześniej sprawę w zasadzie załatwili Akahoshi z Edim. Szczególnie asysta tego pierwszego przy bramce Adama Frączczaka robiła wrażenie. Edi tym razem został ustawiony na szpicy i choć widać było, że to nie jest jego pozycja i tak swoje zrobił.
Paradoksalnie jedynym, który zawiódł w Pogoni był największy wygrany ostatnich dni - Radosław Janukiewicz. Bramkarz gości w drugiej połowie trzy razy źle interweniował na przedpolu i raz skończyło się to utratą gola.
W Widzewie trudno kogoś pochwalić, zawiedli niemal wszyscy. Łodzianie powoli będą wracali do swojego miejsca w szeregu, ale wciąż są na pole position w walce o utrzymanie.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: O Pogoni w mediach - 08/10/2012 22:39
Szkoda, że Radkowi przerwali zdanie "Cieszę się, że jestem w Pogoni i w Pogoni (tutaj przerwali)" Ciekawe co chciał powiedzieć
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.