Coś tam mówił, że zobaczymy, że Vuk strzeli 10 bramek to nie będziemy gwizdać.
Vuk niczym Barney z Jak poznałem waszą matką powinien pomyśleć: challenge accepted, ale szczerze wątpię...
Fajna była mina Sasala podczas gwiazdów [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Fajnie, że prowadził Borek, gość jest ok umiał się ładnie zachować podkreślając, że miejsce Pogoni i Szczecina jest w Ekstraklasie i widać, że ma gadane (m.in. rozmowa z Williamsem czy Mosnikovem).
Poza tym naprawdę nic specjalnego, ten występ artystyczny (z całym szacunkiem dla ludzi, którzy tworzyli ten pokaz i brali w nim udział) jak na taką okazję to była straszna żenada.
Szczerze mówiąc nie sądziłem, że na takiej wielkiej prezentacji z takimi gwiazdami jak Mati Borek będzie występ artystyczny na takim poziomie.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jak ktoś sobie życzy fire show czy dokładnie light show, a nie potrafi zadbać o zgaszenie światła na hali... ba nie potraf się przełożyć treningu z bocznej salki, który skutecznie zagłuszał prezentację, to nie ma co się dziwić niestety. Widziałem tę grupę na pokazie na pl. Orła Białego czy na light show podczas jakiejś innej imprezy i było dużo lepiej - tu nie było warunków.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.