Nawet sobie algorytm specjalny w Excelu zrobiłem, nawet zrobiłem to z % zajętych miejsc na sektorach, zliczam bilety od meczu z Arki - wtedy w czwartek o tej porze było 2518 miejsc zajętych, a więc będzie pojutrze afera
Edit :
Mi wyszło 4224 sprzedanych miejsc, tak więc musisz to jeszcze raz sprawdzić (b. często miejsca na dole są zajęte wszystkie, musiałeś tego nie zauważyć)
Ostatnio edytowany przez: Luk_225, 15 marca 2012, 22:12 [1 raz(y)]
Tych trzech rzędów na dole nie liczyłem. One są z pewnością wyłączone ze sprzedaży (poza sektorami 11,12). Bo uwierzy ktoś, że pół sektora jest puste, a akurat na każdym trzy rzędy pod samym płotem są wykupione do ostatniej sztuki?
Odp: Razem Wszyscy !!! POGOŃ Szczecin vs Piast Gliwice - 16/03/2012 08:37
KOles ma karnet na strefe 1. Chce isc na mlyn, ale podobno nie ma mozliwosci zamiany. Poszedl do klubu aby mu przebili, ze na ten mecz by mogl isc na mlyn, nie chcial aby mu oddawali kase (jego strata). W klubie powiedzieli, ze nie moze tam isc, "mogl wczesniej myslec".... NIe chcialo im sie przebic pewnie. Nie maja takiego obowiazku?
Ostatnio edytowany przez: V..., 16 marca 2012, 09:10 [1 raz(y)]
Odp: Razem Wszyscy !!! POGOŃ Szczecin vs Piast Gliwice - 17/03/2012 01:29
Panowie, to już dzisiaj. Zróbmy rozpierdol, którego brakowało nam przez kilka miesięcy! W młynie będzie najbardziej kozacko od pięciu lat, zapomnijcie o meczu z Zawiszą, zapomnijcie o meczu z Arką, to było nic! Przyjdzcie do młyna i spokojnie stawiajcie ostatnia forsę na totalną miazgę w naszym wykonaniu! Wojna!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.