Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> MW'03: Informacja dot. meczu z Wartą << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6505 dni

Odp: MW - 06/08/2011 14:31

Zły napisał:  

RaZ3r napisał:  

kubełek napisał:  
wystarczy przyjsc odpowiednio wczesnie na mecz i to zorganizowac... mysle ze wiele osob b na to przystala od samego poczatku o tym mowilem...

To sie nie uda,wiekszosc ma już bilety...

jebać te bilety, cała Pogoń zawsze razem!!
Stanowisko MW oczywiście popieram.

jaki sens kupić bilet i stać pod bramą ??????

kubełek
Kibic
Na forum od 5246 dni

Odp: MW - 06/08/2011 15:33
i co z tego ja tez mam bilet nie zbiednieje te kilka złotówek... zawsze mozna wejsc np. na 2 połowe ...

kubełek
Kibic
Na forum od 5246 dni

Odp: MW - 06/08/2011 15:37
a i jeszcze taki fajny cytat z nowego (?) kawałka Soboty... "Razem damy rade to ogarnąć nie dadzą rady wszystkich nas zgarnąć" pasuje to do obecnej sytaucji ;)

efekt92
Kibic
Na forum od 6092 dni

Odp: MW - 06/08/2011 15:46
ja ani KK nie mam ani biletu...JLB

Joint i sport to nie rozłączna para.
hPS
*zablokowany
Na forum od 7407 dni

Odp: MW - 06/08/2011 16:06

WM napisał:  
Wszystko fajnie. Tylko czy ktoś może podać konkretnie co Was "boli"?

jak wszystko fajnie to na chuj sie pytasz? nie widzisz kurwa osle co sie dzieje?

chlopaki co tu duzo pisac jak najbardziej sluszna decyzja to nie podlega zadnym watpliwosciom! Nie mozemy dac sie zastraszyc a zwlaszcza Ci ktorzy najwiecej oddaja dla dobra naszej Pogoni!! Ciagle napotykania czy to przez psy jebane czy nasz kochany zarzadzik. Oni nie rozumieja tego ze dla nas to cos wiecej niz tylko nazwa, dla nas to kurwa cale zycie pedaly jebane i tak was to boli ze wymyslacie jakies bzdury, kary, grzywne, smieszne karty kibica! To nie nasza wina tylko wasza zasrance bo niby z jakiej racji ma byc jak wy powiecie? bo co? bo szmal dajecie? dzieki nam pedaly zarabiacie!! Co to kurwa ma byc zebysmy rozkminiali czy wyjdziemy ze stadionu czy moze dolek albo sanki bo trzy razy przeklnalem i kamera mnie wychwycila! W dupie wam sie pojebalo od tego rzadzenia ale obiecuje wam ze tacy jak Ja i My bedziemy walczyc dopoki sily nam zostanie, po nas przyjda tez nastepni beda zyli tak jak MY!!!!!!!

Pamietajcie niezdecydowani ze nigdy nie chcielismy dla reszty kibicow źle! Po prostu walczymy o swoje!!

WOJNA PANOWIE TYLKO PS ON TOUR!!!!!!! POBIEROWO 100% POGOŃ SZCZECIN!!!!!! CAŁA POGOŃ ZAWSZE RAZEM!!!!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Shivan
Kibic
Na forum od 8292 dni

**

Odp: MW - 06/08/2011 16:36

Zły napisał:  

RaZ3r napisał:  

kubełek napisał:  
wystarczy przyjsc odpowiednio wczesnie na mecz i to zorganizowac... mysle ze wiele osob b na to przystala od samego poczatku o tym mowilem...

To sie nie uda,wiekszosc ma już bilety...

jebać te bilety, cała Pogoń zawsze razem!!
Stanowisko MW oczywiście popieram.

oczywiście wszystko juz za późno, ale to też jest pomysł by teraz zwrócić te bilety, zablokuje to kasy i mniej chetnych kupi, co do dopingu pod bramami, na 100% przekonany jestem że pieska prowokacja będzie. Narazie trzeba odpuścić, ale na przyszłość pomyśleć warto.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
kubełek
Kibic
Na forum od 5246 dni

Odp: MW - 06/08/2011 17:15
[/cytat]

na 100% przekonany jestem że pieska prowokacja będzie. Narazie trzeba odpuścić, ale na przyszłość pomyśleć warto.[/cytat]

niech prowokują nie musimy sie przeciez dac sprowokowac mozemy im pokazac ze jestesmy madrzejsi i po prostu smiac sie im w twarz (nic tak nie wkur...) :)) i jak wyzej Razem uda nam sie to ogarnąć nie dadzą rady nas wszystkich zgarnąc ! :) TYLKO POGOŃ !

Sz
Kibic
Na forum od 6254 dni

*

Odp: MW - 06/08/2011 19:05
Na jakim Ty świecie żyjesz? Zejdź na ziemię.
Jeżeli faktycznie poszlibyście pod stadion to fakt Waszej obecności byłby dla psów wystarczającym argumentem do pokręcenia większej liczby osób.
Jest środek wojny z kibolami. Takie rzeczy pozostaje załatwiać tylko i wyłącznie na papierze.

Ramię w ramię

SPR
Kibic
Na forum od 6495 dni

**

Odp: MW - 06/08/2011 20:42
Pod bramami jak można było się spodziewać więcej psów niż ludzi, rozganiając i spisując wszystkich dookoła.
JEBAĆ KARTY ! Cała Pogoń zawsze razem ! Widzimy się we Wodzisławiu na pełnej !!

U Nas na śródmieściu każdy jest Pogoni wierny..
TakiTam
Kibic
Na forum od 5833 dni

*

Odp: MW - 06/08/2011 23:03
Jeżeli jest napisane że nie będzie prowadzony doping, to przyśpiewek nie powinno być żadnych. Klub powinien odczuć co to znaczy brak kibiców a co za tym idzie brak fanatycznego dopingu na stadionie na pewno po jednym meczu nie pójdą po rozum do głowy ale po kilku meczach albo i sezonach bez dopingu zmądrzeją i zobaczą jakie błędy robią. Klub sobie pomysł a po chuj nam Ci co prowadzą doping, skoro i tak stadion sam będzie co chwile intonował przyśpiewki. Dlatego jeżeli jest napisane, że grupa która zajmuje się dopingiem nie będzie prowadziła dopingu to sami też nie śpiewajmy.

Liberta' Per Gli Ultras
pogonifan
Kibic
Na forum od 5837 dni

Odp: MW - 06/08/2011 23:08
A jak to przypilnujesz? Ktoś zarzuci, drugi podłapie i się zaczyna. Brakuje informacji. Od chuja ludzi nie ma pojęcia że jest jakiś protest, a przede wszystkim dlaczego jest więc sobie intonują i śpiewają.

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 7772 dni

*

Odp: MW - 06/08/2011 23:09
wstyd się przyznać ale kiedyś wyrobiłem sobie jakiegoś głupiego czipa bo na wyjazdy nie pozwalali jeździć i był on po prostu bezużyteczny to samo myślę o tych całych kartach kibica, nie wyrabiam tego gówna kolejny raz jak mają moje dane to niech mnie wpiszą z czipa

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Nq.
Nawiedzeni Fanatyzmem
Na forum od 5409 dni

Odp: MW - 06/08/2011 23:37

pogonifan napisał:  
A jak to przypilnujesz? Ktoś zarzuci, drugi podłapie i się zaczyna. Brakuje informacji. Od chuja ludzi nie ma pojęcia że jest jakiś protest, a przede wszystkim dlaczego jest więc sobie intonują i śpiewają.

Blaszkę temu co rozkręca. A jak będzie się sadził, to mu wytłumaczyć. Bo jeśli "ten ktoś" rozkręca tzn., że nie ma pojęcia o ruchu kibicowskim.
Myślę, że osoby, które przeczytały ten temat w większości nie śpiewały. Wiadomo taki "Jurek ze Zbychem" pójdą na mecz krzykną jebać pzpn i są happy.

Ale jak się stoi(siedzi) i się widzi, że kiedy nie powinno być dopingu, a "ten ktoś" rozkręca to mu to trzeba wytłumaczyć.

PLG
Kibic
Na forum od 5406 dni

Odp: MW - 06/08/2011 23:39

pogonifan napisał:  

Informacja była. Jesli jest juz ktos na stadionie i wie o calym protescie i widzi jak jeden z drugim cos zarzucaja to grzecznie dac do zrozumienia ze nie ma dopingu i tyle. Chyba kazdy woli zorganizowany doping niz jakies "piknikowe" JEBAĆ PZPN. Jesli ten protest nabierze odpowiedniego tępa to napewno ten cały jebany zarząd pójdzie po rozum do głowy

mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: MW - 06/08/2011 23:50

PLG napisał:  

pogonifan napisał:  

Informacja była. Jesli jest juz ktos na stadionie i wie o calym protescie i widzi jak jeden z drugim cos zarzucaja to grzecznie dac do zrozumienia ze nie ma dopingu i tyle. Chyba kazdy woli zorganizowany doping niz jakies "piknikowe" JEBAĆ PZPN. Jesli ten protest nabierze odpowiedniego tępa to napewno ten cały jebany zarząd pójdzie po rozum do głowy

Panowie dla mnie jasne jak słońce : z plakatami na tydzień przed taka akcją : w sklepach lub lokalach "przyjaznych kibicom",murach, a także słownie dla znajomych .Ja tylko proponuje

Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 6 sierpnia 2011, 23:58 [1 raz(y)]

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
TakiTam
Kibic
Na forum od 5833 dni

*

Odp: MW - 06/08/2011 23:57

mefisto1969 napisał:  

PLG napisał:  

pogonifan napisał:  

Panowie dla mnie jasne jak słońce : z plakatami na tydizeń przed taka akcją : w sklepach "przyjaznych",murach, a także słownie dla znajomych .Ja tylko proponuje

Na pewno przed następnym meczem u nas będzie akcja informacyjna.

Liberta' Per Gli Ultras
tm_tomcio
Kibic
Na forum od 7857 dni

Odp: MW - 07/08/2011 00:08
chaos...

INDIOS BRAVOS
WM
Kibic
Na forum od 6928 dni

Odp: MW - 07/08/2011 00:30
hPS Po co sie spinasz... Doskonale wiem co sie dzieje teraz w Polsce i z tego co widze jest coraz gorzej via dzis Jagiellonia.

Chodziło mi bardziej o nasze podwórko i czy chodzi o coś więcej niż karty

Amat victoria curam
Kali47
Kibic
Na forum od 5191 dni

Odp: MW - 07/08/2011 00:33

WM napisał:  
hPS Po co sie spinasz... Doskonale wiem co sie dzieje teraz w Polsce i z tego co widze jest coraz gorzej via dzis Jagiellonia.

Chodziło mi bardziej o nasze podwórko i czy chodzi o coś więcej niż karty

Co do jagielloni

Prowokacja Policji

Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice!
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: MW - 07/08/2011 00:57
Weźcie pod uwage że naszą strone czytają też "psy" po cholere prać brudy i tak trafią jak będą chcieli jebańce

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005