Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 7876 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 09:42
Giza widze ze stalas sie radykalem, wrecz buntowniczka i chuliganka, ktora probuje nadawac trendy i wyglaszac ostre poglady potepiajace "poddajacych sie znakowaniu".Smieszy to troche.Z calym szacunkiem do liczby Twoich wyjazdow i do tego "ze jestes juz z nami dlugo" to pamietaj, ze te 100 osob pod bramami, to niekoniecznie wszyscy uznawali Cie za pelnoprawnego czlonka grupy, a teraz Ty wyglaszasz jak to kiedys bylo kozacko.

Pare lat temu jezdzilismy bez kart/chipow etc.Byla walka, ktora teoretycznie przyniosla skutek, bo po jakims czasie zaniechano chipow.Z tym ze czasy sie zmieniaja.Bylas na Legii na nowym stadionie?Zalozylas sobie tam karte czy nie?Bo sytuacja obecnie, czy nam sie to podoba czy nie wyglada tak, ze na coraz wiecej stadionow bez karty sie nie wejdzie i dodatkowo wyglada teraz ze podejscie bedzie systemowe.

Podsumowujac, smiesza mnie takie wpisy jak Twoj Giza.Kazdy robi po swojemu.Generalnie aby cokolwiek sie udalo, to jak najwiecej osob powinno zakupic owe karty.Tak obecnie wyglada sytuacja na stadionach.
Z drugiej strony sam bylem ciekaw kto wycial opinie BzM, bo nie sposob mi osobiscie sie z nia nie zgodzic.Mam wyjebane na te karty, na wyjazd i tak pojade jesli bede chcial.Nie zabronia mi.Tak samo wpisy o byciu modnym i fajnym nie zaprusza we mnie watpliwosci i jak uznam za stosowne to kupie sobie ta karte.

ps. Giza "nie sprzedawaj sie nowej modzie" i nie bluzgaj jak wiekszosc obecnych malolatek :)

Sami przeciw wszystkim!!!
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7385 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 10:45
Jak śmieszy to się śmiej. Ktoś musiał to napisać i nawet nie wiesz jak mi przykro, że to musiałam być ja.
Nie byłam na nowym stadionie L. Wole nasz stary stadion. I wolałam nasze zasady.
Jestem buntowniczką i chuliganką, bo nie jestem chorągiewką i trwam przy tym czego kiedyś mnie nauczyliście?
Mi tam nie jest źle z tym, że mam jakieś zasady. I wiem, że znajdzie się parę osób które będą podzielać moje zdanie.

Jeden czytając to się zaśmieje (jak Ty. ale takiej reakcji też się spodziewałam), a inny
ucieszy się, że jest ktoś kto myśli podobnie i sam też nie podda się systemowi.
Doskonale wiedziałam, że znajdzie się ktoś kto wyskoczy z jakąś "chuliganką". Ale musiałam to napisać i cieszę się, że to zrobiłam
nawet po tym co napisałeś.

p.s. dobrze wiesz, że nie przeklinam. ale czasami żeby do kogoś dotrzeć, trzeba użyć języka jakim ten ktoś się posługuje.

p.s.2. i do wcześniejszego postu: jeżeli ktoś poczuł się mocno obrażony to niech jeszcze raz przeczyta to co napisałam...

verte
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 10:49
Nawoływanie do nie kupowania kart jest bez sensu. Karty będą wszędzie. Nie ma odwrotu. Mi tez się to nie podoba. Jednak ta cała elektronika wdziera się wszędzie. I będzie jeszcze gorzej.
Jeżeli ktos chce aby kibice Pogoni rosli w silę, to powinien byc świadomy, że pierwsze początki związków z klubem, innymi kibicami powstaja na stadionie. Nie będzie dobrych wyjazdów bez emocji i integracji na meczach, bez dobrej frekwencji i atmosfery. Na dłuższą metę bez takiego paliwa jak mecz na Twardowskiego ekipa się prędzej czy później wykruszy.
Jeżeli kibice Pogoni chcą mieć cos do powiedzenia w rozmowach z klubem, miastem czy jeszcze kims innym, to muszą byc silni. Silni ilością (bardzo ważne), organizacją i jednością. A najlepiej nam idzie rozwalanie. Budować znacznie trudniej.
Dlatego trzeba wszystkich nakręcać i próbować budować. 25 zł to nie majątek. Na mecze zawsze mozna sobie przestać chodzic jak sie nie bedzie podobało.

21:37
kijevo
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 11:54
Giza, nie masz wrażenia, że ci wszyscy co przeciwko nam bardzo przyklasnęli by Twojemu pomysłowi?
Pozbyli by się nas z trybun, a to czy stoimy pod stadionem czy w krzakach nie robiło by dla nich różnicy. Ważne, że nas nie było by widać na stadionach.

Plum
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 12:09
Odbiegam od dyskusji, która toczy się wyżej.
Niecałe dwa tygodnie do pierwszego wyjazdy, niecałe cztery do pierwszego meczu w Szczecinie i tylko tysiąc wniosków o karty?
Mało i boję się o frekwencję w tej rundzie..

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7340 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 12:12

Kula napisał:  
wyrobionych zostalo dopiero okolo 1000

Zostało złożone około 1000 wniosków czy zostało wyrobione około 1000 kart?

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7888 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 12:14
Przeciez to było wiadome od początku że wyrabianie kart nie poprawi frekwencji a wręcz przeciwnie niestety.

Better dead than red!
Ostry
Kibic
Na forum od 7290 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 12:15
Znając życie wszyscy rzucą się na ostatnią chwilę i później będzie płacz, że klub nie nadąża...

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7340 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 12:47
Ponad 1000 kibiców złożyło wniosek o karte kibica

Lrd
Moderator**
Na forum od 7388 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 13:10

kijevo napisał:  
Giza, nie masz wrażenia, że ci wszyscy co przeciwko nam bardzo przyklasnęli by Twojemu pomysłowi?
Pozbyli by się nas z trybun, a to czy stoimy pod stadionem czy w krzakach nie robiło by dla nich różnicy. Ważne, że nas nie było by widać na stadionach.

Myślę, że fakt, że stoimy pod stadionem nie byłby dla nich taki bez różnicy. Wręcz przeciwnie - moim zdaniem z perspektywy tych na górze lepiej mieć nas na stadionie niż pod nim - na stadionie łatwiej jest upilnować tłum.

Co do tych całych kart, to może nie mam tak radykalnego zdania jak Giza, ale po części się z nią zgadzam. Rozumiem, że nastały takie czasy, że bez tego śmiesznego kawałka plastiku nie wejdę na stadion. Nie rozumiem tylko dlaczego przez tyle lat stadiony mogły funkcjonować bez tego typu systemów i było dobrze. Po co teraz to zmieniać?

Nie rozumiem też tego entuzjazmu na forum. My, kibice, jako grupa społeczna mamy to do siebie, że zawsze w przypadku prób ograniczania nas w jakiś sposób, czy inwigilowania, a karty zajeżdżają inwigilacją na kilometr, stawaliśmy okoniem. Tym razem dokonał się jakiś cud, o czym wcześniej napisała Giza, bo zamiast pomruków niezadowolenia na forum widzę wybuch euforii. Namawiacie się wzajemnie do wyrabiania kart, martwicie, że za mało wniosków zostało złożonych. A mnie to właśnie w pewien sposób cieszy, bo znaczy to, że spora grupa ludzi waha się czy chce pozwolić na to, żeby ich dane osobowe znalazły się w kolejnej bazie danych - tym razem bazie danych klubu. Dzięki kartom różnym służbom będzie dużo łatwiej niż do tej pory dojść, czy byłeś na meczu. Zaraz ktoś mi odpowie, że przecież oni i tak już od dawna wszystko wiedzą, mają taką technologię, że są w stanie stwierdzić jaką fajkę paliłem. Tym bardziej powinniśmy im jak najbardziej utrudniać zdobywanie tej wiedzy, a karty raczej zadziałają w drugą stronę.

Podsumowując - rozumiem, że ktoś gdzieś wymyślił te karty i tak musi być. Ale przyjmując ten pomysł tak bezkrytycznie, a nawet z pewną radością pokazujemy tylko, że już nie mamy zamiaru się stawiać i zgadzamy się na pełną inwigilację tylko po to, żeby przez 90 minut popatrzeć na kopanie piłki na zapleczu jednej z najsłabszych lig Europy.

Against modern wszystko!
BzM
Kibic
Na forum od 7603 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 13:15
a włodarze klubowi przeczytali tą dyskusję i na zachętę wrzucili filmik z blondynami wyrabiającymi te karty. Giza teraz nie masz już szans w tej walce!

eJay
Kibic
Na forum od 7597 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 14:35

To jest k.... jakiś dramat. Pachnie tragiczną frekwencją na jesieni, no chyba że ludzie się obudzą, wrócą z wakacji i pójdą do Fanszopu, ale cudów raczej nie będzie. A szkoda bo bilety i karnety są najtańsze od lat, do tego liczne udogodnienia.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
V...
Kibic
Na forum od 8526 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 15:43
Swoja droga Pogoń po rabat na jakiej zasadzie dziala?
Pisza, ze sa znizki u kazdego z partnerow...Jak np. moge miec znizke na produkty Asprodu?
Jakie sa rabaty w tych pizzeriach, bo tam napewno za okazaniem jest jakis % znizki- tylko ile, sprawdzal ktos?

MKS
ManeS
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 15:52
w wykazie punktów partnerskich masz opisane na czym polega promocja w danej firmie
http://pogonszczecin.info/files/katalog_punktow_1310035778.pdf

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
chrisxx
Kibic
Na forum od 8352 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 17:50
Prawda jest taka, że ktoś, kto nie śledzi codziennych informacji o Pogoni o karcie dowie się odbijając od kasy przed pierwszym meczem. Poza pierwszym zamieszaniem z kartami, o którym słyszała cała Polska, cała kampania rozbija się o 3 strony internetowe... A czy nie łatwiej byłoby zrobić małe stoisko np. w Galaxy? Codziennie przewija się tamtędy kilkadziesiąt tysięcy osób, zatem kampania promocyjna trafiłaby do szerokiej grupy potencjalnych kibiców. Były Dni Morza, Dni Odry, impreza z okacji objęcia prezydentury w UE i kolejne kilkadziesiąt tysięcy przewijających się osób... Niestety, marketing musi zacząć myśleć, nie tylko o "stałych bywalcach" na Twardowskiego, ale także o zwykłych ludziach, którzy są wstanie poprawić frekwencje na jesień. No ale "szpece od małketingu" wolą nie wychodzić poza teren stadionu, nagrać kamerką kolejny filmik i cieszyć się z "nowatorskich" pomysłów...

kijevo
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 17:59
Ciekawi mnie tylko czy po tej I turze zamawiania kart skróci się czas oczekiwania na nie. Przecież karty wyrabia z tego co widać bank, a to nie trwa 2-3 dni.
PS: to, że karty wyrabia bank daje pewność, że ban ma nasze dane (zresztą są na to też inne dowody bo okazuje się, co niektórym na konto siadł komornik,a oni poza tą kartą konta nigdy nie mieli :D )

Ostatnio edytowany przez: kijevo, 11 lipca 2011, 18:06 [1 raz(y)]

BNY
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 18:50

kijevo napisał:  
Ciekawi mnie tylko czy po tej I turze zamawiania kart skróci się czas oczekiwania na nie. Przecież karty wyrabia z tego co widać bank, a to nie trwa 2-3 dni.
PS: to, że karty wyrabia bank daje pewność, że ban ma nasze dane (zresztą są na to też inne dowody bo okazuje się, co niektórym na konto siadł komornik,a oni poza tą kartą konta nigdy nie mieli :D )

Bank udostępnia karty a wyrabia je Pogoń. Bank nie ma żadnych twoich danych. Przedłużające się wydanie kart spowodowane jest tym, że karty produkowane w wersji surowej są w dalekiej azji. Na dniach trafią do właścicieli.

kijevo
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 18:51

BNY napisał:  

kijevo napisał:  

Bank udostępnia karty a wyrabia je Pogoń. Bank nie ma żadnych twoich danych. Przedłużające się wydanie kart spowodowane jest tym, że karty produkowane w wersji surowej są w dalekiej azji. Na dniach trafią do właścicieli.

ok, czyli kolejni już obejdą się bez długiego czekania?

Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7385 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 19:38

kijevo napisał:  

Wprowadzenie kart w pierwszej lidze nie jest jeszcze obowiązkowe. Jeżeli wszyscy by się temu przeciwstawili to klub szybko by się ugiął i zrezygnował z przymusowego ich wprowadzania. Wątpię, że zależy im na pustych trybunach...

BNY
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 11/07/2011 19:44

kijevo napisał:  

BNY napisał:  

kijevo napisał:  

ok, czyli kolejni już obejdą się bez długiego czekania?

tak

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.23 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005