Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Odwołany << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Forza Pogoń !
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5402 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 01/06/2011 22:59
namawiac wszystkich ziomkow ! ode mnie pare osob bedzie pierwszy raz i mam nadzieje ze WSZYSCY RAZEM stworzymy taką atmosfere że zostaną oni na dluzej ! JAZZZZZZZZZDA !

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 17:27
Piłkarze Odry nie chcą jechać na mecz do Szczecina

jechanka
Kibic
Na forum od 5248 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 17:44
juz glupieje z tym meczem

Czeko
Kibic
Na forum od 5992 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 18:01

no to grubo ...
jeżeli tak napisało 90 minut to znaczy że to prawda ..
na ich oficjalnej stronie nic nie ma

Ka.
Kibic
Na forum od 6981 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 18:12
Kurwa, źródło bardzo wiarygodne, oby się nie potwierdziło.

Edit: Za liczbę dni na forum zaraz będę miał problemy. :D

Ostry
Kibic
Na forum od 7290 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 18:39
Oby to była tylko taka groźba... Szkoda tego meczu...

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
eF^
Kibic
Na forum od 7798 dni

*

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 20:05
Przesadzają. Ja wiem, że u nich się nie przelewa i sytuacja jest niefajna, ale to już ze względu na szacunek do drużyny Pogoni oraz dla jej kibiców powinna ta cała Odra tutaj przyjechać - klub ma zaoferować jeszcze każdemu piłkarzowi z osobna miesięczną pensję? Wtedy łaskawie przyjadą?

e. Wiesz, ja rozumiem, że oni stosują taką formę protestu ale podejrzewam, że dla większości z nich piłka to pasja i tak jak wyżej pisałem, już chociażby ze względu na to, że Pogoń bardzo chce rozegrać ten mecz i pokazuje to podejmując działania (które są ewenementem w skali kraju) wykładając kasę z własnej kieszeni, aby Odra jakoś do Szczecina dotarła ... nie sra się na wyciągniętą rękę

Ostatnio edytowany przez: eF^, 2 czerwca 2011, 20:21 [1 raz(y)]

SL
Kibic
Na forum od 6176 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 20:14

eF^ napisał:  
Przesadzają. Ja wiem, że u nich się nie przelewa i sytuacja jest niefajna, ale to już ze względu na szacunek do drużyny Pogoni oraz dla jej kibiców powinna ta cała Odra tutaj przyjechać - klub ma zaoferować jeszcze każdemu piłkarzowi z osobna miesięczną pensję? Wtedy łaskawie przyjadą?

ja bym nie pracował gdyby mi nie płacili. Co nie zmienia faktu że szkoda tego meczu.

zch
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7903 dni

**

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 20:26

SL napisał:  

eF^ napisał:  

ja bym nie pracował gdyby mi nie płacili. Co nie zmienia faktu że szkoda tego meczu.

To wiadome tylko, że co taki piłkarz takiej Odry zrobi, pójdzie do pośredniaka, żeby mu fuchę gdzieś za kasą w Tesco w Rybniku ogarneli? Kluby i tak będą szukać wzmocnień po sezonie. ;)

Z daleka nie będzie widać.
KCR
Kibic
Na forum od 5188 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 21:57
Kołomyja w bańce straszna:D a nawiasem za ch*wo wykonaną prace nie powinni miec nawet najniższej krajowej, nie mówiąc o średniej...

FC Dębno
xrone
Kibic
Na forum od 5780 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 22:23

eF^ napisał:  

Szkoda straszna ze meczu nei bedzie , bo to ostatnia okazja zeby zrobic jakis konkretny doping w tym sezonie, ale sie w sumie tym pilkarzom Odry nie dziwie. Nie wiem czy chcialo by Ci sie jechac na drugi koniec polski jak bys nie widzial kasy od pól roku i nic nie wskazuje na to, że ją dostaną... Pasja pasją, ale piłkarze odry to nie jest messi czy ronaldo, że z oszczedności może przetrwać do końca życia...

PS.
Tagi dla koleżków z ABW: ustawka, chuligani, race, tusk matole twoj rzad obala kibole, awantura, ultrasi, pirotechnika, flaga, transparent, zakaz stadionowy, łysa głowa, zdemolowany pociąg, wyjazd, sektor gości, tola ma donalda - donald ma tole.

yamal
Kibic
Na forum od 6253 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 22:34
..

PS.
Tagi dla koleżków z ABW: ustawka, chuligani, race, tusk matole twoj rzad obala kibole, awantura, ultrasi, pirotechnika, flaga, transparent, zakaz stadionowy, łysa głowa, zdemolowany pociąg, wyjazd, sektor gości, tola ma donalda - donald ma tole.[/cytat]

Xrone,,,, co Ty tam sobie w postscriptum za kolezków przedstawiasz??hehe?

WESOŁEGO ALLELUJA ,A ZAGŁEBIU W DUPE CHUJA !!!!!
PS.
Kibic
Na forum od 6447 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 22:57
Szkoda meczu... Przekazanie sektorówki miało być też. :P

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
AntyC
Kibic
Na forum od 5833 dni

**

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 23:15

xrone napisał:  
Nie wiem czy chcialo by Ci sie jechac na drugi koniec polski jak bys nie widzial kasy od pól roku i nic nie wskazuje na to, że ją dostaną... Pasja pasją, ale piłkarze odry to nie jest messi czy ronaldo, że z oszczedności może przetrwać do końca życia...
.

ojojojoj jakie te marionetki biedne..jechać całą Polskę by zagrać .. hmm pobiegać bo i tak by sie podłożyli..przespać się za free, wypić iść na panie (sic jaki dżentelmen), zagrać w maszynki etc. Niejeden z nas ma rodziny, dzieci, pracę ..zarabia połowę średniej krajowej (nie powyżej średniej) przejeżdża cała Polske bez dziwek hotelu i wygodnego autokaru. I chciało by się rzec.. co kraj to obyczaj, ale u nas w Polsce to co co kraj to obyczaj tylko... towarzystwo chujowe

Luk_225
Kibic
Na forum od 5265 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 23:31
No nic, czekamy w napięciu na jutrzejszy dzień. Nie chcę mi się wierzyć, że to ostatnie słowo Odry, mimo wszystko mają oni jeszcze szanse na utrzymanie, kibice starali się żeby przetrwali ten sezon. Liczę na ich wsparcie na jutrzejszym treningu. Nasz klub zrobił więcej niż oczekiwano, aby ten mecz się odbył. Decyzja leży po stronie piłkarzy, działaczy Odry i teraz tylko od nich zależy, co dalej.

Kropek
Kibic
Na forum od 6783 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 02/06/2011 23:53
Ciąg dalszy nastąpił.
Obrazek jpg wstawiony na forum
Wojska Polskiego -> Rajski Ogród

Plum
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 03/06/2011 00:20
Doczekaliśmy się wątku korupcyjnego :D

Cytat:  
Podejmując decyzję nikt nie pomyślał o wątku korupcyjnym. Gdyby Pogoń w sobotę przegrała, a wynik ten miałby wpływ na spadek innej drużyny (np. Niecieczy, która jest nad kreską), można by zainteresować sprawą prokuraturę, opierając się na przepisach karnych ustawy o sporcie (art. 46): "Kto w związku z zawodami sportowymi ( ) przyjmuje korzyść majątkową lub osobistą albo jej obietnicę lub takiej korzyści albo jej obietnicy żąda w zamian za nieuczciwe zachowanie, mogące mieć wpływ na wynik tych zawodów, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8".

O wykładnię zapytaliśmy prawnika Pogoni. Tomasz Brzozowski nie ma wątpliwości, że korzyścią ze strony jego klubu mógłby być spadek innej drużyny niż Odry Wodzisław. - Pogoń - jako osoba prawna - mogłaby być posądzona o wpływ na wynik rywalizacji w walce o utrzymanie. Trzeba by udowodnić, że Pogoń chciała utrzymać Odrę kosztem np. lepiej zorganizowanej Niecieczy. Wyobraźmy sobie jeszcze w sobotę kontrowersyjny rzut karny czy czerwoną kartkę. Wszyscy w takich okolicznościach na tę sytuację zwróciliby uwagę - uważa Brzozowski.

Negatywnie wypowiada się także o pomyśle, by to piłkarze opłacili hotel. - To już byłaby absolutna podstawa, by uznać czyn za przestępstwo - mówi. Z podobnego paragrafu (przepis o zachowaniach korupcyjnych w ustawie o sporcie został wprowadzony w 2010 r., wcześniej podobny widniał w kodeksie karnym) wszczynano głośne dziś postępowania przeciwko uczestnikom korupcji w polskiej piłce.

To nie wszystkie możliwości. Zawodnicy otrzymują też premie za wygrane mecze. Teoretycznie można założyć sytuację, w której zapraszają zawodników gości, opłacają im hotel, a więcej zarabiają na boisku (za walkower premii nie dostaną).

Dlaczego więc Pogoń podjęła decyzję o sponsoringu? Bo nikt wcześniej o korupcji nie pomyślał.

Prezes Pogoni Jarosław Mroczek wycofał się już z pomysłu. Poinformował o tym Odrę. - Ryzyko jest zbyt duże, by w imię solidarności sportowej płacić za podejrzenie o korupcję - uzasadnia.

Co na to Odra? W klubie wielki bałagan, czescy właściciele nie przejawiają inicjatywy, trener nie może doliczyć się choćby 11 piłkarzy do grania, a jedynie były główny właściciel Dariusz Kozielski chce dograć sezon do końca. Decyzja, czy zespół przyjedzie do Szczecina, może zapaść dopiero w piątkowy ranek.

Źródło: GW Szczecin

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
SPR
Kibic
Na forum od 6494 dni

**

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 03/06/2011 01:27
Cos czuje, że to wszystko żebyśmy stracili chęć na przyjście na ten mecz, co chwila zmiana zdania żeby wprowadzić dezorganizacje ! Dalej nakręcać ludzi ! Robimy swoje !

U Nas na śródmieściu każdy jest Pogoni wierny..
Pgn.
Kibic
Na forum od 6791 dni

*

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 03/06/2011 08:20
Z oficjalnej strony Odry.
  Cytat:  
Mecz z Pogonią odwołany
Zdziesiątkowany zespół Odry nie pojedzie na mecz do Szczecina.

Z powodu czerwonych kartek, kontuzji i wyjazdu części zawodników, Odra nie jest w stanie wystawić pełnego składu na mecz z Pogonią Szczecin.

WWP H.
Kibic
Na forum od 6857 dni

Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 03/06/2011 08:33
Z nimi czy bez nich, możemy przyjść potrenować śpiew:)

Bo ja kocham ten styl życia ryk na stadionie Tych ludzi te przeżycia!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005