Warta na mecze rezerwuje tylko dolne piętra trybun, daje to 15.000 miejsc. Goście mają prawo otrzymać 5% wejściówek, zatem 5% z 15.000 daje 750. I tyle Wam przekazali.
Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Powracamy na Bułgarską! - 08/04/2011 13:50
jasna sprawa, że musimy być 12, 13. 18 zawodnikiem, nie ma innej opcji, ale mam nadzieję, że piłkarzyki sobie również doskonale z tego zdają sprawę, że gdzie jak gdzie, ale tam to muszą kurwa ZAPIERDALAĆ! nie wiem, niech wpierdolą murawę jak trzaeba będzie, na chuju staną, ale ZAPIERDALAĆ!!!
peti! słyszysz? ZAPIERDALAĆ!!!!!!!!!!!!
Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Powracamy na Bułgarską! - 10/04/2011 11:46 REZERWACJĘ WSTRZYMANE !!!
W ZWIĄZKU Z WYKORZYSTANIM PRAKTYCZNIE CAŁEJ PULI BILETÓW NIE PRZYJMUJEMY JUŻ MEJLOWO KOLEJNYCH REZERWACJI.
CI KTÓRZY DOSTALI ODPOWIEDŹ NA MEJLA - MOGĄ BYĆ PEWNI BILETU.
JUTRO SKPS PORTOWCY WYSTĄPI DO POZNAŃSKIEGO KLUBU O DODATKOWĄ PULĘ BILETÓW
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Powracamy na Bułgarską! - 10/04/2011 13:14
Studiuję w Poznaniu, zarezerwowałem dziś 2 bilety dla mnie i kolegi ze szczecina również studiującego w Poznaniu. Czy te bilety mógłby dla nas odebrać ktoś inny? Lub czy mógłbym odebrać je dzisiaj osobiście? (jutro musze być na zajęciach)
Dziekuję za odpowiedź
Studiuję w Poznaniu, zarezerwowałem dziś 2 bilety dla mnie i kolegi ze szczecina również studiującego w Poznaniu. Czy te bilety mógłby dla nas odebrać ktoś inny? Lub czy mógłbym odebrać je dzisiaj osobiście? (jutro musze być na zajęciach)
Dziekuję za odpowiedź
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.