Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PZ.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5778 dni

*

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 28/03/2011 19:32

hPS napisał:  

Prawa Strona Miasta napisał:  

W ZPL napisał:  

Giza napisał:  
Wiadomo, że czasami są takie sytuacje, że można wypić jadąc na wyjazd(np. pamiętna Łęczna - nadal nie wiem jak to możliwe, że wszyscy weszli na sektor:P), lub takie, że trzeba wypić żeby jechać(np. Radzionków) ;)

Ale w takich sytuacjach inaczej się patrzy na tych którzy reprezentują sobą coś więcej i inaczej na tych którzy potrafią tylko pić.

Gdyby nie alkohol w drodze do Łęcznej to nie byłoby przygód na murawie.. heheh jak sobie przypominam ten wyjazd to morda mi sie cieszy.. jeden z lepszych wyjazdow w tamtych czasach..
co do alkoholu to ja moge konfiskowac do depozytu tym co przesadza ;)

alko miał wpływ ale mimo wszystko i tak byliśmy na ciśnienu wiec nie tlumacz tego alko...no na bank Ty bedziesz konfiskowac :) L. o co chodzi z Janem Kollerem bo nie pamietam...mam zreszta prawo :P

az mi sie lezka w oku zakrecila :(:(:( heheheh no kto mogłbyć Kollerem no kto :):) bardzo udany wyjazd jeszcze w Poznaniu na powrocie zrobiony Ślaśk Wrocław wracajacy z Gdańska tak samo zmelanzowany jak my jednak bardziej wysportowani kibole ze Szczecina!!! heheh pozdro wariaty :)

aż żal jak się pomyśli, że wtedy się nie jeździło, ale takie opowieści tylko mobilizują do jeżdżenia :D WSZYSCY DO ZĄBEK !

Football Without Ultras Is Nothing !
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 28/03/2011 21:44
Końcówka biletów :) - śpieszcie sie bracia

Niedziela 6:50 !!!

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 28/03/2011 23:41

Kasztaniak napisał:  

Ci z biletami i ci bez biletów ! :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
SPR
Kibic
Na forum od 6495 dni

**

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 29/03/2011 13:44

hPS napisał:  

Prawa Strona Miasta napisał:  

W ZPL napisał:  

Giza napisał:  
Wiadomo, że czasami są takie sytuacje, że można wypić jadąc na wyjazd(np. pamiętna Łęczna - nadal nie wiem jak to możliwe, że wszyscy weszli na sektor:P), lub takie, że trzeba wypić żeby jechać(np. Radzionków) ;)

Ale w takich sytuacjach inaczej się patrzy na tych którzy reprezentują sobą coś więcej i inaczej na tych którzy potrafią tylko pić.

Gdyby nie alkohol w drodze do Łęcznej to nie byłoby przygód na murawie.. heheh jak sobie przypominam ten wyjazd to morda mi sie cieszy.. jeden z lepszych wyjazdow w tamtych czasach..
co do alkoholu to ja moge konfiskowac do depozytu tym co przesadza ;)

alko miał wpływ ale mimo wszystko i tak byliśmy na ciśnienu wiec nie tlumacz tego alko...no na bank Ty bedziesz konfiskowac :) L. o co chodzi z Janem Kollerem bo nie pamietam...mam zreszta prawo :P

az mi sie lezka w oku zakrecila :(:(:( heheheh no kto mogłbyć Kollerem no kto :):) bardzo udany wyjazd jeszcze w Poznaniu na powrocie zrobiony Ślaśk Wrocław wracajacy z Gdańska tak samo zmelanzowany jak my jednak bardziej wysportowani kibole ze Szczecina!!! heheh pozdro wariaty :)

Zdecydowanie wyjazd top 3 ! Do wymienionych historyjek grupowych, można dorzucić ganianki z kanarem i sokistami po CAŁYM pociągu, chowanie w kiblu 2 moich kompanów, przypalonych przez Brazylijczyków w mundurach (Kanarinios:), szukanie biletu przez 10 minut i nagle dziwnym trafem znalazł się w tylnej kieszeni dzięki uprzejmości jednego z Bohaterów Wyjazdu i samej akcji "Na płocie" Dziękóweczka ! Zdekonspirowanie Naszego wspaniałego kamuflażu w 3 bez biletu w pustym przedziale zamelinowani na frytce i pod siedzeniami... (Pozdro Młodszy Najebany Kojot który akurat musiał skorzystać z toalety podczas wizyty kanarów) i wysiadka z 2 klasy na dworcu w Opolu( Nie było Andrzeja:)... Już mieliśmy się udawać do mojej rodzinki ale akcja "Ruchać Kanara" przeszła bez szwanku i tak znaleźliśmy się w 1 klasie w idealnie ogrzanym przedziale rozłożeni na całych siedzeniach :) Co do akcji w poznaniu zdziwienie Sląska wynikało nie z samego ataku tylko z pieśni uświadamiającej im że to Pogoń a nie Lech... Bezcenne przeżycie !

U Nas na śródmieściu każdy jest Pogoni wierny..
M.
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 29/03/2011 13:50
Zapisy dla Prawobrzeża w kebabie na jasnej jeszcze dziś jutra do 20!!JEDZIEMY WSZYSCY!!

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 29/03/2011 13:51

PS. napisał:  

Kasztaniak napisał:  

Ci z biletami i ci bez biletów ! :D

Jara cie to, ze napiszesz, ze bez biletow?
Nie stac cie, nie masz ochoty, czy chcesz byc przekumaty i nie kupujesz biletow - twoja sprawa, ale przestancie do chuja farmazonic na forum.Zachowaj to dla siebie, pdk kmwtw i takie tam inne slu.

Sami przeciw wszystkim!!!
rtc
Kibic
Na forum od 5883 dni

**

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 29/03/2011 14:09
To już taka moda na jazdę bez biletów ?

Juggernaut child !
Petardini
Kibic
Na forum od 7885 dni

*

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 29/03/2011 14:49

rtc napisał:  

podobno Ci co jeżdza bez bietów to sa hooligans i mogą wiecej. Tak słyszalem lol

hPS
*zablokowany
Na forum od 7407 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 29/03/2011 15:09

Petardini napisał:  

rtc napisał:  

podobno Ci co jeżdza bez bietów to sa hooligans i mogą wiecej. Tak słyszalem lol

a Ci co nie jezdza placa za tych co jezdza :) nowa zasada wyjazdowa tak slyszalem :):)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
BzM
Kibic
Na forum od 7604 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 29/03/2011 16:01
tak to jest jak ktoś nie ma umiaru i nie umie się odpowiednio zachować. pojedzie drugi, trzeci raz na wyjazd i juz mysli, że jest Pan i nic nie musi kupować, a najlepiej jeszcze chwalic sie tym na prawo i lewo. teraz każdy na wesoło, a jak jest kontrola to spierdala w poplochu takich 20 przed jednym kanarem lub pierdola na wesolo jakies bzdury o smietanie. nic nie umieja uszanowac, wiec z gory wiadomo ze bilet grupowy nie istnieje. zrozumcie jebane głąby, że kiedys to pol pociagu szukalo kanara i kazdy umial to robic w miare powaznie, dzieki temu to przechodzilo. a teraz? pewnego razu nie zdziwcie sie jak nie bedzie zrzutki, nie bedzie pomocy ogarniających i wyladujecie sami na obcym dworcu
jezdzi obecnie duzo osob i to jest zajebisty plus, ale czas przerobic tą masę na dobry jakosciowy sklad, kurwa jego mac, i kazdy moze przyczynić się, aby to nastąpiło jak najszybciej. jasne?
cała normalna Pogoń zawsze razem.

CzesiuHydraulik
Kibic
Na forum od 7043 dni

**

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 29/03/2011 18:32

BzM napisał:  
tak to jest jak ktoś nie ma umiaru i nie umie się odpowiednio zachować. pojedzie drugi, trzeci raz na wyjazd i juz mysli, że jest Pan i nic nie musi kupować, a najlepiej jeszcze chwalic sie tym na prawo i lewo. teraz każdy na wesoło, a jak jest kontrola to spierdala w poplochu takich 20 przed jednym kanarem lub pierdola na wesolo jakies bzdury o smietanie. nic nie umieja uszanowac, wiec z gory wiadomo ze bilet grupowy nie istnieje. zrozumcie jebane głąby, że kiedys to pol pociagu szukalo kanara i kazdy umial to robic w miare powaznie, dzieki temu to przechodzilo. a teraz? pewnego razu nie zdziwcie sie jak nie bedzie zrzutki, nie bedzie pomocy ogarniających i wyladujecie sami na obcym dworcu
jezdzi obecnie duzo osob i to jest zajebisty plus, ale czas przerobic tą masę na dobry jakosciowy sklad, kurwa jego mac, i kazdy moze przyczynić się, aby to nastąpiło jak najszybciej. jasne?

Nic dodać, nic ująć piwo WSZYSCY DO ZĄBEK!!!

SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM!!! MW'03
PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 29/03/2011 19:52
Zapisy prawdopodobnie skończą się jutro nie jak planowano w czwartek, ze względu na końcówkę biletów.

Podczas zapisów można nabywać także bilety na kwietniowy koncert Sprzymierzonych, RPK i Dixonów.

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 29/03/2011 19:54

BzM napisał:  

Kolega ujal to co mi sie juz nie chcialo pisac.Wezcie w koncu zacznijscie MYSLEC.Teraz moda sie zrobila na "szybkie" kariery - mam 7 wyjazdow, poznalem Andzreja Smietane to zajebisty ze mnie zawodnik, a wlasnie ze chuja prawda.Im dluzej sluchasz i obserwujesz, tym masz wieksze prawdopodobienstwo, ze jak bedzie "chwila prawdy" to nie przyburaczysz i sie nie osmieszysz przed starszymi kolegami.Chyba, ze zalezy wam na mianie lbow przez cale wyjazdowe zycie.

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 29/03/2011 20:41
na wyjeździe do Kluczborka na którym pseudokumate towarzystwo zachowało się jak jakieś gamonie wyjazodowe kiedy zostawiło swoich kolegów na głównym..ale niewazne.akurat byla dobra kanarzyca....wpada do Nas do przedzialu-,,bilety", na pewniaka odpowiedz-,,Andrzej ... ma", ,,a gdzie on jest??", odpowiedz-,, tam z tylu grupowy ,a" odpowiedz kanarzycy,, hmm..dziwne z tylu powiedzieli ze jest z przodu" :) byla git i za obietnice kultury zyczyla nam udanej drogi i sobie poszla...ale niejednokrotnie jest tak ze jakis jebany leb napierdolony jak szpadel zaczyna cisnac z kanara zwale albo cisnac mu i robiac przy okazji wszystkim innym przypal... kurwa jezeli takie przypaly beda sie powtarzaly to ten kto robi swoim problem bedzie poprostu wypierdalany z pkp na najblizszym dworcu az sie kurwa skonczy patologia na wyjazadch..i najwazniejsza zasada- zamknąć mordy!! co slysze i widze zachowuje dla siebie...proste kurwa?! zacznijcie sie zachowywac jak ogarnieci ludzie a nie jak banda podnieconych gowniarzy!!

[PL: :)]

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7407 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 30/03/2011 15:50
i co kurwa? gdzie sie podziali zwolennicy andrzeja jednego jak i drugiego?

Andrzej przestał z nami jeżdzic od ostatniego wyjazdu do Ostrowca bo stwierdzil ze z idiotami jeżdzic nie bedzie i za nich przypalowac! Kupowac normalnie bilety i zachowywac sie jak normalni ludzie bo pozniej kurwa traktuja nas jak zjebane bydlo a mi i kolegom po szalu nie chce sie wkurwiac i ciagle tlumaczyc jedno i to samo! Chcecie sie wykazac ? napewno cos sie znajdzie niz napoje procentowe..
Nie obrazac sie tylko wziaźć sobie uwagi bardziej doswiadoczonych kolegow by uniknac pozniej niepotrzebnych komplikacji wyjazdowych

Jedziemyyyyyyyyyyyyyy!!! :)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 30/03/2011 16:50
Zostało 5 biletów. Zapisy do 20 prowadzi jeszcze Kebab na Jasnej.

Być może będzie jutro możliwość zapisać się w klubie, przez 2 h. w zależności ile osób dopisze się na PSM

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7745 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 30/03/2011 18:33
jeszcze tylko te kilka sztuk i będę mógł napisać to co chciałem napisać od dłuższego czasu odnośnie wyjazdów - biletów brak, wszystko poszło :D

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 30/03/2011 20:19
BILETÓW BRAK:)

Widzimy się w niedziele na dworcu!

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 30/03/2011 21:08
I teraz mozna powiedziec, ze na pewno bedzie spora nasza liczba.
i teraz ja sobie pozwole napisac kto nie zapisal sie na liste a chce jechac, niech tez jedzie - bez biletu na mecz(hurra kumaty jestem).Zawsze jest szansa ze sie uda, ze koledzy pomoga i wejdziemy w te 'pare' osob wiecej.

JEDZIEMY!

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 30/03/2011 21:14
Do zobaczenia na miejscu !!! :D:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005