To własnie my, siła z portowego miasta.
Sezon się zaczyna, więc adrenalina wzrasta.
I wzrasta potencjał, tej kibicowskiej braci.
Powiem jeszcze jedno, takich braci się nie traci.
Nie znam odpowiedzi na pierwsze pytanie, w kiosku na pewno nie będą sprzedawane, ponieważ z tego co się orientuje nie wolno rozprowadzać teraz biletów poza terenem stadionu, jeżeli się mylę niech ktoś poprawi.
Drugiego Marca w hali SDSu o godzinie 18:30 dochodzi do prezentacji drużyny MKS Pogoń Szczecin .
Niestety jedyne 350 wejściówek odstraszyło pewnie większe grono kibiców,choć śmiało można powiedzieć że było Nas więcej . W niecodziennym młynie stawiło się ok 180* szalikowców Portowej jedenastki , zaś na prostej około 220* .
Od samego początku ruszamy z głośnym dopingiem ,co raczej nie podoba się prowadzącym prezentacje
Wydarzenie te umilił Nam zdecydowanie zespół Sprzymierzonych ,którzy wraz z rzeszą dobrze bawiących się kibiców wykonali utwór ''Pogoń Szczecin''. Jednak to nie wszystko co wydarzyło się tego dnia, mianowicie ... rozwinęliśmy sektorówkę oraz machaliśmy flagami na kij w asyście pirotechniki ,zwieńczeniem Naszej zabawy był trans skierowany wiadomo do kogo "To sport, w którym trzeba walczyć, gryźć trawę, zapierdalać, a nie kurwa tańczyć!" . W piątek WSZYSCY na Młyn !!!!!!!!!!!!
*nie wiem dokładnie ile, nie liczyłem
PS. jak coś zjebałem to pisać to zmienie. Pozdro
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: Wracamy na trybuny! Prezentacja- Mecze-Wyjazdy! - 03/03/2011 21:06
Gdyby jeszcze ktoś się nie zdecydował albo woli oglądać mecz w TV to powtarzam! :
Jutro WSZYSCY NA MŁYN i nie ma opie*dalania się!; D Rozniesiemy ku*wy z Łodzi dopingiem i piłkarze też mam nadzieje że zrobią swoje. Widzimy się o 20 !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.