Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Owczarek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5517 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 21/01/2011 10:12
75 to przystanek "turzyn" i za biedronką skręć w prawo. I prosto tą ulicą i jesteście. Ewentualnie Os. Przyjaźni jeżeli nie zbłądzicie przez osiedle :)

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 21/01/2011 14:36
Może komuś się przyda:
Obrazek jpg wstawiony na forum

PDJ
Kibic
Na forum od 5262 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 21/01/2011 18:37
Mam pytanie SpotykaMY się przed halą czy od razu na młyn?

Czeko
Kibic
Na forum od 5992 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 21/01/2011 18:38
przed hala czekamy na wszystkich

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7568 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 22/01/2011 17:27
http://www.radio.szczecin.pl/radio/index.php

Dla tych co nie mogą być na hali, w PR Szczecin leci audycja "Halo, Stadion" a w "tle" słychać doping :)

Ps. W Radiu nawijają o kibicach piłkarskich, którzy zainteresowali się piłką ręczną.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
RC
Kibic
Na forum od 6586 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 22/01/2011 22:36

Ambasador napisał:  
Ps. W Radiu nawijają o kibicach piłkarskich, którzy zainteresowali się piłką ręczną.

Problem tylko w tym, że jeśli nikt w końcu nie weźmie się na poważnie za sekcje to nic z tego nie będzie, kolejne mecze i to zaginie, było widać już dziś... Dzisiejszy przykład - brak M., czy innych znanych z gniazda na Twardowskiego już niektórych zniechęca (chuj wie czemu, ale to już inna sprawa).

Skoro mamy sekcje traktować poważnie i przyciągać nowych ludzi to pora pomyśleć jak to lepiej zorganizować, np. niż dziś...

Bukowe
P.
Do końca!
Na forum od 7876 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 22/01/2011 22:55
Dziewczyny bardziej przyciagaja
1)ladniej graja
2)nie ma w nazwie jakiegos zjebanego gazu
3)tradycje przychodzenia pare lat temu na lacznosciowiec
4)TO SA DZIEWCZYNY ;)

tak wiec kto wie, moze jednak tylko zenska sekcja bedzie wspomagana:)
No a jako obserwator musze przyznac, ze mimo ze sie zebraliscie, to jakbyscie sie troche wstydzili...Zamisat sie zebrac, to staliscie gdzies pochowani na gorze

Sami przeciw wszystkim!!!
RC
Kibic
Na forum od 6586 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 22/01/2011 23:02

P. napisał:  
tak wiec kto wie, moze jednak tylko zenska sekcja bedzie wspomagana:)

To może lepiej zdecydować się konkretnie na mecze kobiet, wyszło by znacznie lepiej zebrać się co dwa tygodnie w solidnej liczbie, większość podziela chyba takie zdanie ;)

Bukowe
PL
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 07:54

RC napisał:  

Ambasador napisał:  

Problem tylko w tym, że jeśli nikt w końcu nie weźmie się na poważnie za sekcje to nic z tego nie będzie, kolejne mecze i to zaginie, było widać już dziś... Dzisiejszy przykład - brak M., czy innych znanych z gniazda na Twardowskiego już niektórych zniechęca (chuj wie czemu, ale to już inna sprawa).

Skoro mamy sekcje traktować poważnie i przyciągać nowych ludzi to pora pomyśleć jak to ilepiej zorganizować, np. niż dziś...

Nam też cały czas brakuje pomocy w postaci ludzi chętnych do pracy, jeżeli masz jakieś pomysły jak lepiej zorganizować sekcje to podbij na maile SKPSu, po weekendzie można się złapać.

Padł pomysł od Ambasadora aby wrzucać relacje z sekcji:) Czy jest ktoś chętny do pisania takich relacji?

TakiTam
Kibic
Na forum od 5832 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 11:46
Wczoraj trzeba przyznać była padaka, ale jeżeli jest hasło, aby zejść do środka stanąć w grupie, to ludzie co szkodzi na przeszkodzie, abyście to zrobili? Z 3 razy była owa prośba. Stanie w grupie jest też po to, aby każdy czuł moc i chciało mu się zapierdalać jeszcze bardziej, kiedy jest się w takiej grupie, to z każdej strony dochodzi do Ciebie mocny głos i samemu śpiewasz głośniej, proste. Jak każdy będzie stał w innym miejscu sektora, to nie może się udać. Problemu nie ma kiedy jest nas więcej, to samoistnie zbijamy się w grupę, ale jak nie ma tyle osób to stajemy w grupie, ile razy to było wałkowane na meczach piłkarskich. Od zawsze z tym problem był, a to na prawdę ma duże znaczenie. Za tydzień w grupę się zbijamy i jedziemy!
Jeszcze takie pytanie z mojej strony, wczoraj nie było pełnej takiej frekwencji ze strony kibiców, bo grali mężczyźni?!
p.s podziękowania do chłopaków jeden był w dresie MKS Kusy za bęben:)

Liberta' Per Gli Ultras
Czeko
Kibic
Na forum od 5992 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 11:52
zobaczymy jak bedzie za tydzień czy to zależało od chłopaków, ja np nie bylem bo wole patrzeć na dziewczyny mimo to ze nie chodzę oglądać jak graja tylko żeby był dobry błysk kibiców.

ps : W grupie jest siła !

Ostatnio edytowany przez: Czeko, 23 stycznia 2011, 14:52 [1 raz(y)]

TakiTam
Kibic
Na forum od 5832 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 12:13

czeko napisał:  
zobaczymy jak bedzie za tydzien czy to zalezalo od chlopakow, ja np nie bylem bo wole patrzec na dziewczyny mimo to ze nie chodze ogladac jak graja tylko zeby byl dobry bylsk kibicow.

ps : W grupie jest siła !

Ogarnij co napisałeś

Liberta' Per Gli Ultras
PDJ
Kibic
Na forum od 5262 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 14:34
Ja np. poszedłem myśląc że bedą grały dziewczyny ale w niczym mi nie przeszkadzało że grali chłopaki.Szkoda że było tak mało ludzi...

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 15:05

czeko napisał:  
ja np nie bylem bo wole patrzeć na dziewczyny

Biała flaga
O, erotoman-gawędziarz się kurwa znalazł...
To rozumiem, że podczas rundy wiosennej też nie zawitasz na meczu "bo wolisz patrzeć na dziewczyny"?

Dziad
Kibic
Na forum od 5754 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 15:32

.Krzysiek napisał:  

czeko napisał:  

Biała flaga
To rozumiem, że podczas rundy wiosennej też nie zawitasz na meczu "bo wolisz patrzeć na dziewczyny"?

Przecież u nas grają dziewczyny, np. Pietruszka ;)

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
szpadel*
Kibic
Na forum od 6474 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 16:02
A co do dziewczyn : SKF KPR Sparta Oborniki - Pogoń Szczecin 20 - 32 .
Trzecia w tabeli Sparta rozniesiona w pył.
Tydzień temu czwarty Gdańsk także zostawiony w pokonanym polu. Ekstraklasa co raz bliżej :]
W tabeli drugie miejsce z taką samą ilością punktów jak liderująca Słupia Słupsk.
To tak czysto sportowo:]

Czeko
Kibic
Na forum od 5992 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 17:19

.Krzysiek napisał:  

czeko napisał:  

Biała flaga

spokojnie :) poprostu mam taki gust wiem to nie bylo ogarniete bo tam sie nie chodzi popatrzec tylko kibicowac a pozatym i tak sprawy rodzine mnie zatrzymaly

msc.
Kibic
Na forum od 7037 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 19:36

czeko napisał:  

spokojnie :) poprostu mam taki gust wiem to nie bylo ogarniete bo tam sie nie chodzi popatrzec tylko kibicowac a pozatym i tak sprawy rodzine mnie zatrzymaly

nie rozumiem ale jest coś złego w oglądaniu rywalizacji na boisku? a jeśli jesteś facetem na patrzeniu na dziewczyny? moim zdaniem przychodzcie sobie na mecze z jakichkolwiek powodów, najważniejsze by jednym z nich, tym głównym było to że chcecie wspierać Pogoń Szczecin i zawodniczki, zawodników którzy dla niej grają (jeśli na to zasługują rzecz jasna), to że chcecie się jednoczyć z pozostałymi kibicami, razem tworzyć dobrą atmosferę i kochacie ten klub, to wszystko. Dla kogoś mogą być nieważni zawodnicy, mecz piłki ręcznej itd ale nie wmawiajcie tego innym bo np ja dopinguje między innymi po to by pomóc zawodnikom w walce o zwycięstwo, w końcu reprezentują mój kochany klub i moje kochane miasto, często też sami są przywiązani do klubu i miasta więc nie widzę podstaw dla których miałbym mieć w dupie to co się dzieje na hali lub boisku.

Wszystko oczywiście z umiarem, jeśli zawodnicy szanują kibiców to my szanujmy ich i tyle.

L.
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 22:35
Po chuj płaczecie...Na meczach gaz-systemu nie będzie dopingu bo to gaz-system nie Pogoń.

MW'03
Tadzik
Kibic
Na forum od 5516 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! sobota 22 stycznia! - 23/01/2011 22:41

RC napisał:  

Dzisiejszy przykład - brak M., czy innych znanych z gniazda na Twardowskiego już niektórych zniechęca (chuj wie czemu, ale to już inna sprawa).

Wszystko się zgadza tylko chodzi o to, że jak się obserwuje ludzi jak śpiewają kiedy doping prowadzą "znani", a kiedy prowadzi ktoś "mniej znany" to jest ogromna różnica. Wiadomo, że śpiewa się dla klubu i nie powinno się zwracać uwagę na to kto ten doping prowadzi. Chociaż moim zdaniem "znani" mają takie gadane, że przynajmniej mi po takim opieprzeniu po słabym śpiewie chce się śpiewać 10x głośniej. I pewnie niektórzy też mają takie odczucia bo widać to po jakości tego dopingu obojętnie czy na ręcznej czy na nożnej.

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same - Phil Bosmans
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005