Odp: PSonTour: Polkowice i Wodzisław! Setki Pogoni! - 30/10/2010 02:30
zaraz po wejściu do autokaru w kierunku powrotnym spisałem ten wyjazd na straty ,jako najnudniejszy ze wszystkich. ale co się okazało ? był jednym z lepszych haha kurwa to jest nie do opisania tyle co się działo począwszy od suki w rowie , przez labada w autokarze kończąc na sparingach na środku trasy. do następnego !
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Kolejny wyjazd - Kolejne emocje ,ale nie piłkarskie !
Psy robią Nam od samego początku problemy zmieniając termin z 30 października(sobota) na 29października, lecz i to nie powstrzymało ponad 200 fanatyków szczecińskiej Pogoni. Zbieramy się pod stadionem o 11 aby udać się w podróż nabitym autokarem.Jako że podczas wyjazdu do Kluczborka zepsuł Nam się pociąg 20km. przed celem ,tak i teraz zepsuł Nam się autokar, na szczęście jeden z fanów, a dokładniej fan z Wałcza naprawił Nasz transport przy pomocy kuchennego noża ,którym chwile wcześniej jeden z kompanów robił sobie bułki. Kolejna zbiórka jest na cpn'ie pod Zieloną Górą gdzie czeka na Nas reszta wyjazdowiczów ,którzy za środek transportu wybrali auta. Pod stadionem jesteśmy o dziwo 10minut przed meczem co jak na Granatowo-Bordowych fanów jest rzadkością żółwie tempo wpuszczania kibiców po krótkiej przepychance zmienia się w expresowe wejście wszystkich fanów na sektor gości i tu ... lekkie zdziwienie co niektórych kibiców na widok trybun na których znajdowało się ok. 300 kibiców gospodarzy (młyn utworzyli w II połowie - ok. 20osób(?). Nasze piwkarzyki znów przegrywają co już nie jest zdziwieniem. Pakujemy się do autokaru i fur i ruszamy w drogę powrotną ,która dla ''autokarowców'' była bardzo zabawna ,ale od początku. Po godzinnej podróży zatrzymujemy się na poboczu , radiowóz stojący przed autokarem zupełnie nie zauważalny dla aut jadących z tyłu , staje się trafem jednego z uczestników ruchu i ląduje 15metrów dalej w rowie na co ekipa autokarowa wpada w radość i szał . Po chwilowej konspiracji udajemy się wstecz jakieś 500metrów w poszukiwaniu baru , niestety niebiescy Nas wyprzedzają i uprzedzają szefostwo w/w baru aby go lepiej zamknęli . Ze śpiewem na ustach czekamy pod barem na jego otwarcie ,lecz to nie nastaje. Autokar podjeżdża po Nas i ruszamy ... w Szczecinie meldujemy się o 2 w nocy.
napisałem coś takiego dla osób nie jeżdżących , aby ich zachęcić . ten opis i tak oddaje w 1/10 to co się działo a i tak wszystkiego tutaj nie ujawniłem . Pozdro
Ostatnio edytowany przez: Roman Pigwa, 31 października 2010, 01:19 [2 raz(y)]
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: PSonTour: Polkowice i Wodzisław! Setki Pogoni! - 30/10/2010 20:30Wodzisław będzie historyczny - będzie to taki wyjazd jakiego nie było w naszym wykonaniu dawno !!!
Szczegóły po wekendzie - ale niech każdy liczy się z tym że nasza liczba, oprawa!, zabawa i wycieczka na dlugo pozostaną w pamięci wszystkich !!!
Zapisy zaczynamy od razu po wekendzie.Teraz można powiedzieć że na pewno jedziemy pociągiem.
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: PSonTour: Polkowice i Wodzisław! Setki Pogoni! - 30/10/2010 21:31
Wodzisław przejdzie do historii!!!!!!!!!!! będzie to nappewno Nasz najliczniejszy wyjazd do Wodzisławia i po cichu licze ze najliczniejszy w tym sezonie..pokazmy ze Pogoń nadal się liczy na mapie Polski-,,chuj z wynikami-Pogoń to My!!"
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Bracia wszyscy razem !! Nie kazdy mogl byc wszedzie w tym sezonie, dlatego niech kazdy doprowadzi do realizacji NASZ ostatni wyjazd jesienią. MW tez nie ma zamiaru zawiesc dlatego na ostro !!!
Kto nie skacze ten ze śląska
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.