ktoś się zamyka w swoim gronie ?? przykład 2 chłopaków z Płotów pojechali w ciemno nikogo nie znali bo przeczytali na necie że jest wyjazd i pojechali pogadałem trochę z nimi poopowiadałem i jest ok nie narzekali na nic a ty spitusie jak narzekasz że ci ktoś alkohol zabrał to powinieneś podziękować że się nie upodliłeś jak świnia pij z głową a nikt ci nic nie zabierze co do wyjazdu bardzo dobry wyjazd 1900 kilometrów walnięte i każdy jest zadowolony oby do następnego
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
a tych co maja malo wyjazdow osmieszaja lub "okradaja" z zaoszczedzonych np. płynow alkocholowych itp mnie to kiedys trafilo po meczu z Arka i teraz widze ze tez tak jest nadal.. a szkoda bo wyjazdy to naprawde super przezycia i jesli sie jedzie w jednym celu za jedna druzyna to pownno sie traktowac rowno i z szacunkiem ( wkoncu jestesmy braćmi)
Widac że nie jeździsz i gówno wiesz, zanim oskarżysz to sam pojedź i sie przekonaj jak jest.
Własnie! RC dobrze napisał!ja tez mam mało wyjazdów na swoim koncie i jakos nie mam zadnych problemów na wyjazdach,wiec moze problem jest gdzie indziej??
dokladnie.ja jezdze w sumie od tego sezonu i jakos nikt mi nic nie zabra . przeciwnie ,chlopaki dzielili sie woda czy prowiantem bez problemu
Gdyby interesowała mnie piłka, to zostałbym piłką.
Co tu dużo pisać. Wyjazd naprawdę bardzo wartościowy.
Tak długa podróż w dobrym gronie to jest to.
Opisywać wyjazdu nie ma co - długo by pisać a kto był ten wie i pewnie nie żałuje.
Z tego miejsca wyróżnienia dla wszystkich którzy nie wymiękli i ruszyli w taką podróż za Pogonią !!!
A było nas ok 150 osób, przegraliśmy 1:2.
Do zobaczenia w Swarzędziu, info niebawem
Panie Kasztaniak proszę nie traktować mojego wpisu jako napinki tylko jako drobne spostrzeżenie. Ja już w swoim życiu najeździłem się za Pogonią m. in. 3 razy byłem w Mielcu więc to już jest poza mną. Natomiast myślę, że powinniście przyciągać na wyjazdy młody narybek również ten z netu. Więc przydałby się moim zdaniem jakiś opis wyjazdu, który by ich zachęcił do jeżdżenia bo tym wpisem zamykacie się we własnym gronie. Pozdrawiam.
tak jak mowisz w Szczecinie juz tak sie przyjelo ze zamkneli sie we własnym gronie a tych co maja malo wyjazdow osmieszaja lub "okradaja" z zaoszczedzonych np. płynow alkocholowych itp mnie to kiedys trafilo po meczu z Arka i teraz widze ze tez tak jest nadal.. a szkoda bo wyjazdy to naprawde super przezycia i jesli sie jedzie w jednym celu za jedna druzyna to pownno sie traktowac rowno i z szacunkiem ( wkoncu jestesmy braćmi)
szkoda ze co poniektorzy nie zdaja sobie sprawy jak jest na wyjazdach niektorych przodujacych ekip...co do zabierania alkoholu, widac ze musiales byc juz zajebany skoro ktos Ci zabral, nie mowiac o tym ze osoby ktore sie wpisały stając po stronie tych ,,złych" są młode i poza jedną z nich mniej ogarniete i raczej nieznane w tym ,,zamknietym" gronie a widac nie maja jakis nieciekawych doswiadczen...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
tak jak mowisz w Szczecinie juz tak sie przyjelo ze zamkneli sie we własnym gronie a tych co maja malo wyjazdow osmieszaja lub "okradaja" z zaoszczedzonych np. płynow alkocholowych itp mnie to kiedys trafilo po meczu z Arka i teraz widze ze tez tak jest nadal.. a szkoda bo wyjazdy to naprawde super przezycia i jesli sie jedzie w jednym celu za jedna druzyna to pownno sie traktowac rowno i z szacunkiem ( wkoncu jestesmy braćmi)
Co Ty siejesz za herezje.Nikt nic nikomu na wyjazdach nie kradnie.Jedziemy wszyscy razem i każdy z każdym dzieli się czym tylko może.A alkochol podejrzewam zabrali Tobie za to że pewnie miałeś już mocno w głowie.Następnym razem zastanów się dwa razy za nim napiszesz jakieś uwagi.
Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.