Przerwa zimowa to takze mozliwosc dla ogarniecia sie na nowo dla emigrantów.
Czytac ten temat od poczatku, a wszystkie wazne kontakty w róznych krajach Europy znajdziecie w postach.
Na runde wiosenna trzeba jeszcze lepiej sie prezentowac niz jesienia! A naprawde jest warto!
Przerwa zimowa to takze mozliwosc dla ogarniecia sie na nowo dla emigrantów.
Tak jak pisał BFC ogarniamy się,przerwa zimowa dobiega powoli końca,a wiec nie ma co sie zastanawiac tylko wszyscy latamy na Pogoń i to dosłownie,jest sporo czasu wiec mozna za małe pieniądze ogarnąc bilet na samolot daje linka jak by co...http://www.ryanair.com/pl
A jak by komus sie wydawało ze... nie chce mi sie samemu albo i tak nikt inny nie poleci to smiało podbijac do mnie,szczególnie kieruje te słowa dla osób z Norwegii,a wiec ogarniamy sie tak jak leca słowa Granatowo-Bordowy Świat.......
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 24/01/2011 16:04
A może by tak cała GB Emigracja zamiast dzielić się na FC z każdego kraju , to zaczeła działać pod flagą PI'05 ? Strona Internetowa była flaga też jest . Tylko zebrać się i coś robić w większym gronie a nie po X FC po klika osób ?
To tylko sugestia także bez spin
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 25/01/2011 15:43
Pewnie lepiej byłoby gdyby wszyscy coś robili razem. Jak widać jednak to nie wychodzi.
Dlatego jak jest wybór wszyscy ale byle jak i w mniejszych grupach ale dobrze to wybór jest prosty. To tak samo jak w Szczecinie, podzielenie się na dzielnice jak widać daje lepsze efekty niż wszyscy razem. Jest mniej oglądania się jeden na drugiego i jest bezpośredni kontakt w grupie.
Co do FC NL to jest nowy pomysł chłopaków z południa NL choć kontaktują się z nimi również inni z innych części NL, a nawet znalazła ich Haga ( podobno około 10 osób z Pogoni systematycznie chodzi na Hagę).
Zaczynają więc trzeba odczekać i zobaczyć ile będą mieli energii i zapału i co im z tego wyjdzie.
Pewnie lepiej byłoby gdyby wszyscy coś robili razem. Jak widać jednak to nie wychodzi.
Dlatego jak jest wybór wszyscy ale byle jak i w mniejszych grupach ale dobrze to wybór jest prosty. To tak samo jak w Szczecinie, podzielenie się na dzielnice jak widać daje lepsze efekty niż wszyscy razem. Jest mniej oglądania się jeden na drugiego i jest bezpośredni kontakt w grupie.
Co do FC NL to jest nowy pomysł chłopaków z południa NL choć kontaktują się z nimi również inni z innych części NL, a nawet znalazła ich Haga ( podobno około 10 osób z Pogoni systematycznie chodzi na Hagę).
Zaczynają więc trzeba odczekać i zobaczyć ile będą mieli energii i zapału i co im z tego wyjdzie.
Tez tak uważam, że lepiej organizować się w mniejszej społeczności, a jak przyjdzie pora scalić z innymi bo wiadomo jak jest...najpierw jest 15-20 z zapałem, po roku zostaje 5, a po kolejnym czasie 2. Oby to co pisze było bzdura i chłopaki się przynajmniej w 80% swoich ekip ogarniali.
O nikim źle nie napisałem, o nikim źle nie myślę, ale doświadczony realiami z krainy absurdów, dopalaczy i internetu takie właśnie mam mniemanie i taki pogląd na świat (czyt. Europę)
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 30/01/2011 17:29
Propozycja jest taka...4 marca gramy z LKS, ja bede na tym meczu, wiec moze sie zgramy wszyscy ktorzy moga i przedyskutujemy BFC bedzie na pewno, z Oslo pewnie tez wpadna, a Holandia niech sprobuje...
I tak wszyscy macie blizej niz ja
( podobno około 10 osób z Pogoni systematycznie chodzi na Hagę).
I nie tylko na Hage. Osobiscie znam kilku dobrych chlopakow ktorzy regularnie chodza na Feyenoord, ot tak dla zabicia nudy. W minionej rundzie byly plany ruszenia busem na jakis wyjazd, mam nadzieje ze na wiosne juz sie uda.
Wszystkie harde bandy z Rotterdamu i okolic pisac na maila. [email protected]
Propozycja jest taka...4 marca gramy z LKS, ja bede na tym meczu, wiec moze sie zgramy wszyscy ktorzy moga i przedyskutujemy BFC bedzie na pewno, z Oslo pewnie tez wpadna, a Holandia niech sprobuje...
Hiszpan to ty się udzieliłeś czy jakiś inny Krzysiek z Madrytu ?
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
( podobno około 10 osób z Pogoni systematycznie chodzi na Hagę).
I nie tylko na Hage. Osobiscie znam kilku dobrych chlopakow ktorzy regularnie chodza na Feyenoord, ot tak dla zabicia nudy. W minionej rundzie byly plany ruszenia busem na jakis wyjazd, mam nadzieje ze na wiosne juz sie uda.
Wszystkie harde bandy z Rotterdamu i okolic pisac na maila. [email protected]
jak bedziecie jechac, to dajcie znac, w Berlinie sie podlaczymy i cisniemy dalej !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.