hPS, jak tam z autokarem śródmieścia? Wstrzymac się z zapisami w klubie i czekac na info od Ciebie? I czy można dokoptowac znajomych spoza śródmieścia, a nawet spoza Szczecina?
zapisy ruszą na dniach wiec sie wstrzymać, a co do ziomkow to najpierw wypełnimy go rodowitymi a poźniej ewentualnie dopełnimy spoza jak bedzie dobrze to rozkmini sie drugiego busa i
WOJNAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
zapisy ruszą na dniach wiec sie wstrzymać, a co do ziomkow to najpierw wypełnimy go rodowitymi a poźniej ewentualnie dopełnimy spoza jak bedzie dobrze to rozkmini sie drugiego busa i
Biorąc pod uwagę, że jedziemy na ŁKS to zabrzmiało to, co najmniej dziwnie
Biorąc pod uwagę, że jedziemy na ŁKS to zabrzmiało to, co najmniej dziwnie
hehe...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Ps on Tour: ŁKS-Pogoń ! Moblilizacja! - 22/07/2010 17:40
Witam! Mam pytanie. Obecnie mieszkam w Warszawie i chce z kumplem jechać na mecz ale gdzie mogę kupić bilet? Czy będzie coś wysyłane do Warszawy? Nie wiem czy jak pojadziemy na własną ręke do Łodzi to czy zostaniemy wpuszczeni...
Witam! Mam pytanie. Obecnie mieszkam w Warszawie i chce z kumplem jechać na mecz ale gdzie mogę kupić bilet? Czy będzie coś wysyłane do Warszawy? Nie wiem czy jak pojadziemy na własną ręke do Łodzi to czy zostaniemy wpuszczeni...
o bilety się nie martwić, zawsze wchodzimy wszyscy na sektor..
„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”
" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "
no i tu jest trochę błędnego myślenia, bo później są właśnie cyrki z wpuszczaniem i wchodzeniem. Skoro obecnie mieszka w Warszawie, to może nabyć bilety przez kogoś ze Szczecina i po problemie.
proponował bym ci nie udzielać żadnych rad
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.