Az mnie cisnie zeby sie wypowiedziec Powiem Ci, ze obserwowalem przez caly dzien zapisy i po ludziach jakich widzialem w kolejkach jestem pewien, ze jak rykniemy na finale to dziekuje, dobranoc
A swoja droga, uspokojcie na razie sie z tematem biletow. Jest duzo czasu, bedziemy walczyc o dodatkowa pule, przy takim zainteresowaniu cos po prostu musimy zrobic, wiec spac spokojnie i czekac na informacje.
yyy
nie wiem czy dobrze zrozumialem ale mam nadzieje ze bardzo sie myle.
Czy ja nie moge ubrac koszulki "finalowej" i ubrac szalika jeżeli bede mial neutralny bilet?
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 07:44
Kurwa już koniec tematu !!
Co, jeden z drugim myślał, że pojedzie Nas 5 tysięcy zagorzałych fanatyków ? No to szkoda, bo Nas tylu nawet w 4 lidze nie było, a czasami i w 2. Sam osobiście widziałem dziś chłopaków, którzy po erze ptaka gdzieś się "zagubili''.
Ale to ma nie powodować w Nas ciśnienia, tylko szanse na to że wrócą !! I nie ma się co spinać, że pikniki czy ultrasi, bo jak jest każdy wie. Wszędzie grono najzagorzalszych jest mniejsze niż tych fanów od piłki kopanej. Tylko, że w Bydgoszczy nie ma tego podziału, jedziemy jako POGOŃ SZCZECIN - RAZEM i przez cały mecz zapierdalamy z dopingiem !!!!!!!!!!
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 08:25
wybacz L. ale obraża mnie stwierdzenie piknik. kupe lat zdzierałem gardó w młynie a teraz je zdzieram siedząc na 9. poza tym jak koleśpisze że go ten mecz wali to odpowiedź na moje zarzuty nasuwa sie sama. widać kto jest kurwa piknikiem a kto fanem
obiecuje wiecej na ten temat nie pisać bo szkoda nerwówki i utraty sił przed ważnymi meczami
Po za sektorami dla nas i Jagiellonii nie będą wpuszczali kibiców w jakichkolwiek barwach.
yyy
nie wiem czy dobrze zrozumialem ale mam nadzieje ze bardzo sie myle.
Czy ja nie moge ubrac koszulki "finalowej" i ubrac szalika jeżeli bede mial neutralny bilet?
Nie, ale mozesz to zalatwic jakos inaczej np ubrac pod spod koszulke i na to bluze ;-), a jak ktos nie bedzie mial koszulki "finalowej" to pod spod moze ubierac granatowe koszulki.
EDIT: piknik,ultras,sportowiec- co to za znaczenie w przypadku finalu PP ? Wazne ze to kibic Pogoni Szczecin, wiecej szacunku dla siebie Panowie.
wybacz L. ale obraża mnie stwierdzenie piknik. kupe lat zdzierałem gardó w młynie a teraz je zdzieram siedząc na 9. poza tym jak koleśpisze że go ten mecz wali to odpowiedź na moje zarzuty nasuwa sie sama. widać kto jest kurwa piknikiem a kto fanem
obiecuje wiecej na ten temat nie pisać bo szkoda nerwówki i utraty sił przed ważnymi meczami
Na chuj wy się żalicie ? Jeden napisał piknik, drugi zajebał focha. Chyba nie od tego jest ten temat. Zamiast pisać bzdury i zadawać idiotyczne pytania zepnijcie się w sobie żebyśmy pokazali w Bydgoszczy klasę i to, że należał Nam się ten finał !!
Po za sektorami dla nas i Jagiellonii nie będą wpuszczali kibiców w jakichkolwiek barwach.
A kto to taki kretynizm wymyslil? Doping w sektorach neutralnych bedzie tez zabroniony? Cieszyc sie nie bedzie mozna po bramce?
Dokładnie..Może niedługo określą długość rękawa i rozmiar bluzy..Jeśli ktoś ma bilet to nikt mu nie może narzucić jak ma być ubrany..Moim zdaniem to może nawet w samych badejach wystąpić..
A kto to taki kretynizm wymyslil? Doping w sektorach neutralnych bedzie tez zabroniony? Cieszyc sie nie bedzie mozna po bramce?
Pewnie wymyśli to bo boją się najadu z naszej strony a wiadomo że to miasto nie jest na naszym terenie i może być karnawał. Swoją drogą przypomnijce sobie MŚ u Gebelsów tam też mieli sprawdzać imiona, nazwiska, miasta a jak wyszło to wiedzą ci co tam byli, nawet germańce tego nie ogarneli to nie wyjazd że jedzie 300 osób i można formować kolumne i kazać im czekać na wejscie na stadion i wszystkich upilnowac.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Pewnie wymyśli to bo boją się najadu z naszej strony a wiadomo że to miasto nie jest na naszym terenie i może być karnawał. Swoją drogą przypomnijce sobie MŚ u Gebelsów tam też mieli sprawdzać imiona, nazwiska, miasta a jak wyszło to wiedzą ci co tam byli, nawet germańce tego nie ogarneli to nie wyjazd że jedzie 300 osób i można formować kolumne i kazać im czekać na wejscie na stadion i wszystkich upilnowac.
Zawsze mowia, ze beda sprawdzac dowody ale nigdy tego nei robia bo sie tego fizycznie nie da zrobic. Wchodzenie kibicow trwaloby ze 2 razy dluzej.
W Niemczech na MS to chodzilo glownie o to, zeby nielegalnego handlu biletami nie bylo.
Ale jesli PZPN wymysla takie bzdury to gdybym mial bilet na neutralny sektor to bym ubral koszulke Pogoni a na to zapinana bluze i po klopocie
Ciekawe czy jak ktos bedzie mial po prostu granatowa albo bordowa koszzulke bez napisow to go nie wpuszcza?
Skąd to info...? - Mam wyjebane jadę w barwach... i skoro brakło biletów dla wszystkich niech chociaż nie braknie koszulek...
Szalik okolicznościowy kozak... na pewno się zaopatrzę.... i marzy mi się ta koszulka jeszcze hehehe...
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 10:24
Jak znam świat, polską policję to skończy się tak, że nieważne gdzie kupiłeś bilet, na jaki sektor itp. itd. Wpierdzielą nas do tych wyznaczonych i beda mieli w dupie, ze zamiast 4 tyś. osób jest 7 tyś. Pytanie mam takie, czy będzie opcja zakupu osobno koszulki, bez biletu. Chyba sporo osób kupuje przez kupbilet.pl.
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 10:26
Może troche za wcześnie, ale mam takie pytanie, na stadion będziemy szli osobno specjalny osobno autokary osobno auta, czy jest już koncepcja żeby się spotkac gdzieś? Oczywiście biorę poprawkę, że niebieskim się nie spodoba, lecz takie spotkanie całej grupy było by niezłym pokazem siły
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.