szerokopojęte gumieńce żyja. wczoraj go zrobilismy na spontanie ze znajomym, nastepny bedzie większy chociaz ten tak wygląda na zdjeciu, z samochodu podczas jazdy go normalnie widać ;]
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 11:35
Junior tak to wygladalo na chacie zanim powiesilismy, troche bardziej okazale ale szału nie ma bo jechalem to jakimis farbami i pędzlem sprzed wojny które znalazlem w piwnicy...
Jak chcesz sie troche przyczynić to najlepiej jak znajdziesz jakies 2 białe prześcieradła, pomysł juz jest ;]
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 13:41
Moze jakis transparent na terenie teatru letniego badz w okolicy przy okazji gali Iron Fist.
Wszystko idzie w dobra strone duzo ludzi mowi o PP,wyjezdzie,biletach +transparenty,itp. sprawy.... widac ruch i o to chodzi Niech cisnienie rosnieeee.
Moze jakis transparent na terenie teatru letniego badz w okolicy przy okazji gali Iron Fist.
Wszystko idzie w dobra strone duzo ludzi mowi o PP,wyjezdzie,biletach +transparenty,itp. sprawy.... widac ruch i o to chodzi Niech cisnienie rosnieeee.
No ruch dzisiaj przy budynku klubowym jest i to bardzo duży Szkoda tylko że ta kolejka nie rusza się zbyt szybko.
Odp: 22.05.2010r. - finał PP! - 11/05/2010 14:32
Dzisiaj jadąc autem mignęło mi na ekranie TV City przy Placu Żołnierza: "Jagielonia Białystok zaprasza na finał PP" coś w tym stylu, chyba że źle doczytałem...
Mają rozmach
Dzisiaj jadąc autem mignęło mi na ekranie TV City przy Placu Żołnierza: "Jagielonia Białystok zaprasza na finał PP" coś w tym stylu, chyba że źle doczytałem...
Mają rozmach
spoko-luz ... zmieciemy ich, chocby nie wiem co robili ...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.