Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 10:49
O ile mi wiadomo to dla Nas są sektory 19-24, chociażby ze względu na logistykę. Stadion jest tak położony, że 19-24 jest od strony Szczecina, a 6-15 od Gdańska. Logiczne jest że nie będą Nas przeprowadzać dookoła całego stadionu, narażając na kontakt z Jagą i miejscowymi.. A i Jadze wygodniej będzie wg mnie podjechać od strony północy.
w sumie racja tyle ze wtedy nie za bardzo jak maja przyznac nam te dodatkowe bilety - przy Jadze nas nie posadza a na ta czesc trybuny prostej przy luku o ktorym mowisz sa juz sprzedawane bilety...
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 11:26
Jeśli dobrze pamiętam to na Zawiszy, są numerowane tylko sektory, a nie miejsca. Na kupbilet.pl niby można wybrać miejsce. Wydaje mi się, że Ci co kupią bilet przez internet po prostu usiądą na dalszych sektorach. Jednak nie ma co gdybać. Poczekajmy na oficjalne info.
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 17:10
Nie wiem czemu tak zrobili ze dopiero od 17 moze sie reszta zapisywac oczywiste jest zeby lepiej bylo od dzis wiecej osob moze sie zapisac a tak tylko 5 dni w godzinie 10 -18 i tylko w klubie przepada mecz z Gornikiem i Warta na zapisy
Ostatnio edytowany przez: NIEBUSZEWO, 10 maja 2010, 17:19 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.