Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 31/08/2008 14:59
Najjasniejszym punktem zespolu po Chi Fonie okazal sie tak krytykowany Kowal. Sam za nim nie przepadam, ale chlopak od jakiegos czasu walczy cale 90 minut. Nawet jesli nie wszystko mu wychodzi, to przyjemnie sie oglada tak walczacego pilkarza.
Koniecznie do odstrzalu bramkarz Binkowski i napastnik Posmyk. Po co nam tacy ludzie, kto ich tu sciagnal? Nie wroze im zadnej przyszlosci w Pogoni, za slabi sa nawet na stara IV lige. Potrzeba 2-3 zawodnikow na naprawde wysokim poziomie. Moze reszta sie obudzi i zaczna sie bardziej przykladac, bo wczorajsza postawa druzyny jest karygodna.
Mario nie pierwszy raz podejmuje dziwne decyzje, to juz nie IV liga i zmiennicy moga sie ogrywac przy stanie 3:0 na 15 minut przed koncem.
Awans sie oddala z kazda kolejka, ale jeszcze naprawde nie wszystko stracone. Liga jest dluga, trzeba do zimy odrobic jak najwiecej strat do czolowki, pomyslec o realnych wzmocnieniach i atakowac awans.
przestaniemy sie oglądać na Zawisze, Tychy i Sosnowiec? Pierwsze dwa również są beniaminkami a kandydatami są podobnie jak my, z nazwy... Co innego aspiracje,co innego możliwości.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Nie chcem byc uszczypliwy ale Posmyk to pomysl Maria!Przypomnij sobie ze podpisał kontrakt w sumie po jednym treningu..Na układy nie ma rady..
a ja CHCĘ byc teraz uszczypliwy... prosze nie zarzucaj komus czegos jesli nie jestes tego na 100% pewny, tym bardziej zywej legendzie klubu... o skutkach pisac nie bede... pozdrawiam
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 31/08/2008 23:09
Tak. Po pierwszym meczu w Szczecinie wszyscy srali ze szczescia jak wszyscy na boisku biegali do upadlego. Przyszedl nastepny mecz, niestety slabszy i juz byscie wszystkich zwalniali i pol skladu wymieniali. Meczow wyjazdwoych nie widzielisice a i tak sracie w internecie. Ochloncie troche.
Tak. Po pierwszym meczu w Szczecinie wszyscy srali ze szczescia jak wszyscy na boisku biegali do upadlego. Przyszedl nastepny mecz, niestety slabszy i juz byscie wszystkich zwalniali i pol skladu wymieniali. Meczow wyjazdwoych nie widzielisice a i tak sracie w internecie. Ochloncie troche.
Ja po meczu z zawiszą pisałem że wynik lepszy niż gra bo też żadnej rewelacji nie grali tylko szczęście mieli.
Tu się nie bierze pod uwagę tylko meczów w Szczecinie ! Wszystkie porażki doprowadziły do pisania takich komentarzy. To już 3 porażka stąd ta złość a Ty gadasz że chodzi tylko o mecze w Szczecinie.
'
Ale jakie to ma znaczenie, że nie widziałem meczów na wyjeździe? Wiem, że przegrali, nie obchodzi mnie czy grali w tym meczu pięknie.
Dla mnie liczą się w tym momencie wyniki - Pogoń ma wygrywać, nie musi przy tym prezentować pięknej piłki - takich kombinacji to ja oczekuje od drugiego mojego ukochanego klubu - Barcelony.
Pogoń na obecnym etapie ma przede wszystkim zapewniać sobie zwycięstwa i możliwie jak najszybszy awans do wyższej klasy rozgrywkowej.
Skoro jest już na początku taka nieciekawa sytuacja w tabeli, to nie pisz żebyśmy ochłonęli, bo obudzimy się w środku sezonu "z ręką w nocniku" walcząc o utrzymanie.
Trzeba myśleć od samego początku jak próbować zaradzić ciężkiej sytuacji.
Ja po meczu z zawiszą pisałem że wynik lepszy niż gra bo też żadnej rewelacji nie grali tylko szczęście mieli.
Tu się nie bierze pod uwagę tylko meczów w Szczecinie ! Wszystkie porażki doprowadziły do pisania takich komentarzy. To już 3 porażka stąd ta złość a Ty gadasz że chodzi tylko o mecze w Szczecinie.
Ale jakie to ma znaczenie, że nie widziałem meczów na wyjeździe? Wiem, że przegrali, nie obchodzi mnie czy grali w tym meczu pięknie.
Dla mnie liczą się w tym momencie wyniki - Pogoń ma wygrywać, nie musi przy tym prezentować pięknej piłki - takich kombinacji to ja oczekuje od drugiego mojego ukochanego klubu - Barcelony.
Pogoń na obecnym etapie ma przede wszystkim zapewniać sobie zwycięstwa i możliwie jak najszybszy awans do wyższej klasy rozgrywkowej.
Skoro jest już na początku taka nieciekawa sytuacja w tabeli, to nie pisz żebyśmy ochłonęli, bo obudzimy się w środku sezonu "z ręką w nocniku" walcząc o utrzymanie.
Trzeba myśleć od samego początku jak próbować zaradzić ciężkiej sytuacji.
Takie pierdolenie. Pogon wcale nie gra zle. Brakuje szczescia i skutecznosci, zmiana trenera raczej nic tu nie zmieni... jedyne co Kurasowi mozna zarzucic to roszady w skladzie, pisalem o tym juz w IV lidze. Wychodzi na to, ze znowu nie ma zelaznej '11' a to nam sie moze kiedys odbic czkawka, bo to nie sa jakies Victorie Sianowo czy inne amatorskie druzyny.
Takie pierdolenie. Pogon wcale nie gra zle. Brakuje szczescia i skutecznosci, zmiana trenera raczej nic tu nie zmieni...
no chyba nie powiesz ze w meczu z miedzia zabraklo szczescia i skutecznosci. Szczescia to moze zabraknac jak sie stwarza 10 sytuacji i pilka trafia po slupkach i poprzeczkach, a Pogoń nie stworzyła zadnej dogodnej sytuacji, grajac w dodatku z przedostatnim zespolem ligi na wlasnym boisku. Poza tym minelo juz 6 kolejek (7) a my juz mamy 10 pkt straty do Janikowa. Ta Unia to dopiero musi miec farta...
ps moim zdaniem jakis blad popelniono w okresie przygotowawczym: za malo sparingow, cale to zawirowanie z drzymala i chlopaki nie mieli mozliwosci zgrania sie ze soba i teraz sa efekty...
Takie pierdolenie. Pogon wcale nie gra zle. Brakuje szczescia i skutecznosci, zmiana trenera raczej nic tu nie zmieni...
no chyba nie powiesz ze w meczu z miedzia zabraklo szczescia i skutecznosci. Szczescia to moze zabraknac jak sie stwarza 10 sytuacji i pilka trafia po slupkach i poprzeczkach, a Pogoń nie stworzyła zadnej dogodnej sytuacji, grajac w dodatku z przedostatnim zespolem ligi na wlasnym boisku. Poza tym minelo juz 6 kolejek (7) a my juz mamy 10 pkt straty do Janikowa. Ta Unia to dopiero musi miec farta...
ps moim zdaniem jakis blad popelniono w okresie przygotowawczym: za malo sparingow, cale to zawirowanie z drzymala i chlopaki nie mieli mozliwosci zgrania sie ze soba i teraz sa efekty...
Mecz z Miedzia byl zdecydowanie slabszy niz poprzednie, ale np. w Tychach, slupki i poprzeczki byly ostrzeliwane, sami kibice GKS twierdzili, ze ich druzyna miala wiecej farta niz umiejetnosci...
Mecz z Miedzia byl zdecydowanie slabszy niz poprzednie, ale np. w Tychach, slupki i poprzeczki byly ostrzeliwane, sami kibice GKS twierdzili, ze ich druzyna miala wiecej farta niz umiejetnosci...
jeżeli po każdym meczu będzie taka rozgrzeszająca gadka to doprowadzi nas donikąd. to nie łyzwiarstwo figurowe,to niech zaczną grać inaczej,nie wiem,może z kontry,skoro atak pozycyjny im nie idzie. i przestańmy gadać o szczęściu,bo jemu też trzeba pomóc. tu rozbija sie o umięjętności.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 01/09/2008 14:13
Trzeba ich porzadnie opierdolic! kilku grajkow ewidentnie zapomnialo w jakim klubie gra i po co zwiazalo sie z Pogonia....wogole dzisiaj jakąs wieksza cierpliwosc maja kibice,kiedys po kilku porazkach tym bardziej u siebie polecialy na koniec meczu bluzgi min. ``zlodzieje`` czy ``sprzedawczyki`` i w nastepnym meczu milo bylo popatrzec jak chlopaki biegali a bylo to za czasow Ławy , Dymkowskiego , Moskalewicza wiec troche wiekszych autorytetow pilkarskich w naszym miescie niz teraz...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.