Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 13:15
viper ty i tobie podobni w koncu beda mogli sobie wpisac w rubryce sukcesy bodajze 2 Puchary Polski i 2 superpuchary
w dodatku ubiegajcie sie o gre w p.uefa bo jakim prawem macie nie grac zajmując odpowiednie miejsce w lidze))
Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 13:22
W sumie to ten motyw z dwoma "Pogoniami" rozbawiłby mnie, ale gdyby to było w fukcie albo na prima aprilis. A ten kretyn mówi to całkiem serio... Kulka między oczy...
Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 13:24
ochujeć można od czytania samych tych idiotycznych pomysłów, 2 Pogońie, groclin szczecin? czy oni kurwa z choinki się urwali?
alleluja, dokladnie tak!
nie ma kurwa zadnej opcji na dwie Pogonie, co to w ogole ma być!? a tych wszystkich skurwiałych kibiców sukcesu to bym sam własnymi rękami udusił pokolei! nie macie kurwa honoru dziwki, bo tak sie naprawde nazywacie! jesteście zwykłymi śmieciami wiec nie zaslugujecie na to zeby mieć barwy Pogoni Szczecin!
Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 13:49
Ja mam pytanie: Czy razem z Groclinem do Szczecina przyjedzie z Grodziska Wielkopolskiego ta zajebista, dożynkowa orkiestra straży pożarnej?
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
i sobie już zamawiajcie szaliki i pamiątki Groclinu Szczecin bo o chodzeniu w barwach Pogoni to zapomnijcie
alleluja, dokladnie tak!
nie ma kurwa zadnej opcji na dwie Pogonie, co to w ogole ma być!? a tych wszystkich skurwiałych kibiców sukcesu to bym sam własnymi rękami udusił pokolei! nie macie kurwa honoru dziwki, bo tak sie naprawde nazywacie! jesteście zwykłymi śmieciami wiec nie zaslugujecie na to zeby mieć barwy Pogoni Szczecin!
Ochłoń i wytrzyj monitor. Wiem że poziom tego forum nie jest zbyt wysoki ale panowie , zachowajmy chociaż krztę poziomu jak no to że jest to chyba jedyne nasze forum...
Drzymała niech się opamięta , skoro jest pomysł by Groclin przyłączyć dopiero po ewentualnym awansie Pogoni to nie rozsądniej by było aby grał on nadal w Grodzisku a dopiero pózniej powrócić do ponownego rozpatrzenia całej sprawy ? Takim" fantastycznym" pomysłem tylko podgrzał niepotrzebnie atmosferę .
Wśród tych wszystkich absurdalnych pomysłów chyba najrozsądniej by było aby Drzymała wszedł w Pogoń 2 ligową jako sponsor albo wcale...
Znów ten klub nie może zaznać spokoju to chyba jakieś fatum...
Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 14:01
ehhh to jest żenujące. Dwie Pogonie Tak jak była za Ptaka. Przecież od tego uciekliśmy a teraz znowu wracamy :/
No nic czas pokaże jak to będzie.
i sobie już zamawiajcie szaliki i pamiątki Groclinu Szczecin bo o chodzeniu w barwach Pogoni to zapomnijcie
alleluja, dokladnie tak!
Dokładnie Spytajcie się kibiców Hydrogówna jak mieli " fajnie" z prawdziwymi Kibicami Zawiszy
A no wlasnie. W Bydgoszczy nikt chyba ze stowarzyszeniami kibicow nie rozmawial?
Problemem pozostaje nazwa spółki, po ewentualnych przenosinach Groclinu. Nie można użyć nazwy Pogoń Szczecin, bo ta - by później móc połączyć się ze spółka Zbigniewa Drzymały - musi grać w II lidze.
- Nazwę już mam: „ Pogoń Szczecin w Szczecinie” - wyjaśnia Z. Drzymała. - Przecież to tylko na jeden sezon, potem Pogoń będzie jedna.
Buehehe robi się coraz ciekawiej
W komentarzach ktoś rzucił nazwą Pogoń Stettin i Stettiner SC - normalnie bosko...i jak tu kur.. nie pić
To może przerzućta się na Bundesligę ,do Berlina jeszcze bliżej niz do Poznania a i poziom wyższy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.