Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bramki Pogoni w internecie ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kibic79
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7422 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/09/2005 13:00

Power napisał:  

db napisał:  

K3moT napisał:  
Czy wie ktoś czy sa na necie bramki z meczu z Legią?

;)

Podaj linka ;)

http://magazynligowy.interia.pl/

http://e-dieselservice.pl/
SamAxe
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/09/2005 15:10

kibic79 napisał:  

Power napisał:  

db napisał:  

K3moT napisał:  
Czy wie ktoś czy sa na necie bramki z meczu z Legią?

;)

Podaj linka ;)

http://magazynligowy.interia.pl/

No są ale dopiero od jutra za darmo

Drk
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/09/2005 15:34

Pa.S napisał:  
No są ale dopiero od jutra za darmo

Chyba mało wyraźnie edytowałem...:/
A więc:

--> 0-1 <--
--> 0-2 <--
--> 1-2 <--
--> 2-2 <--

Prosze... !

kibic79
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/09/2005 19:06
wielkie dzieki db pozdrawiam.pamietem ze jestes kumaty w sprawach bramek na necie wiec moje pytanie czy masz moze lub wiesz gdzie sa bramki z tamtego sezonu craxa-Pogon i Pogon-odra

Ostatnio edytowany przez: kibic79, 18 września 2005, 19:19 [1 raz(y)]

Drk
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/09/2005 19:45

kibic79 napisał:  
wielkie dzieki db pozdrawiam.pamietem ze jestes kumaty w sprawach bramek na necie wiec moje pytanie czy masz moze lub wiesz gdzie sa bramki z tamtego sezonu craxa-Pogon i Pogon-odra

Nie tylko kumaty w sprawach bramek ale również w innych bardziej poważniejszych... <skromny> ;)
A wiec bramki z wymienionych meczy pewnie mam gdzies na kompie... na necie tez by sie pewnie jeszcze znalazlo ale za leniwy jestem i mało czasu mam... P/ozdro

kibic79
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/09/2005 20:09

db napisał:  

kibic79 napisał:  

Nie tylko kumaty w sprawach bramek ale również w innych bardziej poważniejszych... <skromny> ;)
A wiec bramki z wymienionych meczy pewnie mam gdzies na kompie... na necie tez by sie pewnie jeszcze znalazlo ale za leniwy jestem i mało czasu mam... P/ozdro

brakuje mi tylko tych bramek wiec jak bys je mogl poszukac na kompie bylbym wdzieczny

Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7582 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 20/09/2005 21:07
skąd mozna ściągnąć bramki z meczu ŁKS-Pogoń

Walczyć Pogoń Walczyc...
Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 21/09/2005 17:27
Na stronie od dzisiaj rana sa do sciagniecia bramki- lacznie 30MB. W najblizszym czasie zmiana wygladu strony oraz aktualizacje na biezaco.

Pozdrawiam

Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
Thorgal
Kibic
Na forum od 7187 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 21/09/2005 18:58
Brawo Doktor. Aktualizuj swoją stronkę z bramkami bo był czas że tego zaniedbałeś. Pozdro bicz

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
nara
Kibic
Na forum od 7430 dni

**

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 21/09/2005 21:19

Doktor napisał:  
Na stronie od dzisiaj rana sa do sciagniecia bramki- lacznie 30MB. W najblizszym czasie zmiana wygladu strony oraz aktualizacje na biezaco.

Pozdrawiam

Udalo mi sie sciagnac gol tylko na 1-0 :/ w reszcie jak sciagam wyskakuja jakies bledy, wie ktos moze o co chodzi ???

Faster
Kibic
Na forum od 8503 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 21/09/2005 22:09
TU macie też bramki z ŁKSu, które zgrałem z wiadomości sportowych na Polsacie.Wszystkie gole w jednym pliku.

Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 21/09/2005 22:10
Sprawdzalem wlasnie czy dziala wszystko i wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Jesli nie mozesz sciagnac sprobuj sciagac uzywajac jakiegos menedzera do sciagania typu FlashGet czy DAP.

Pozdrawiam :>

Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
Gucio
Kibic
Na forum od 7499 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 21/09/2005 23:24

PiTER48 napisał:  
TU macie też bramki z ŁKSu, które zgrałem z wiadomości sportowych na Polsacie.Wszystkie gole w jednym pliku.

jakie trzeba miec kodeki bo jakos nie chce mi odpalic?

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
kibic79
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 25/09/2005 16:26
do db. dzieki za te brameczki. wszystko gra. pozdrawiam

Cycek.
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 25/09/2005 16:32
ma ktos brame z Łecznej???

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
BJK
Kibic
Na forum od 8703 dni

*

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 25/09/2005 18:43
tez chetnie bym ja zobaczyl:D

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 29/09/2005 17:34
Mam pytanie do wszystkich "bramkarzy" czy słyszeliście o programie o nazwie "HAMACHI", jeżeli nie to pokrótce wyjaśnie.
Służy on do zakładania wirtulnych sieci LAN w internecie, za pomocą których można się łączyć między sobą i pobierać pliki od osób uczestniczących w danej sieci lub pogrywać sobie w różne gierki między sobą.

Pomyślałem sobie że można by było utworzyć taką sieć w celu wymiany plików z bramkami Pogoni i nie tylko, oraz innych plików które udostępni dany uczestnik sieci.

Co o tym myślicie?:)

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
kaktus
Kibic
Na forum od 7328 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 29/09/2005 17:55

fan57 napisał:  
Mam pytanie do wszystkich "bramkarzy" czy słyszeliście o programie o nazwie "HAMACHI", jeżeli nie to pokrótce wyjaśnie.
Służy on do zakładania wirtulnych sieci LAN w internecie, za pomocą których można się łączyć między sobą i pobierać pliki od osób uczestniczących w danej sieci lub pogrywać sobie w różne gierki między sobą.

Pomyślałem sobie że można by było utworzyć taką sieć w celu wymiany plików z bramkami Pogoni i nie tylko, oraz innych plików które udostępni dany uczestnik sieci.

Nie mam nic przeciwko :D tylko kto by sie zjala zalozeniem tej sieci wirtualnej :))

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 29/09/2005 18:35

kaktus19 napisał:  

fan57 napisał:  

Nie mam nic przeciwko :D tylko kto by sie zjala zalozeniem tej sieci wirtualnej :))

To jest prostsze niż się wydaje, wystarczy zainstalować program i go skonfigurować oraz podłączyć się do sieci, w jaki sposób jest opis a także ja służę pomocą.
Jeżeli reflektujesz to zainstaluj program a resztę zrobimy razem.

Pozdrawiam

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
ChelseaRullezz
Kibic
Na forum od 7160 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 06/10/2005 18:01
Szukam bramki Łukasza Trałki w meczu z Amicą. Jeśli ktoś by ją posiadał, proszę o udostępnienie linka. Z góry dziękuję...

pzdr

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005