Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/09/2005 19:06
wielkie dzieki db pozdrawiam.pamietem ze jestes kumaty w sprawach bramek na necie wiec moje pytanie czy masz moze lub wiesz gdzie sa bramki z tamtego sezonu craxa-Pogon i Pogon-odra
Ostatnio edytowany przez: kibic79, 18 września 2005, 19:19 [1 raz(y)]
wielkie dzieki db pozdrawiam.pamietem ze jestes kumaty w sprawach bramek na necie wiec moje pytanie czy masz moze lub wiesz gdzie sa bramki z tamtego sezonu craxa-Pogon i Pogon-odra
Nie tylko kumaty w sprawach bramek ale również w innych bardziej poważniejszych... <skromny>
A wiec bramki z wymienionych meczy pewnie mam gdzies na kompie... na necie tez by sie pewnie jeszcze znalazlo ale za leniwy jestem i mało czasu mam... P/ozdro
Nie tylko kumaty w sprawach bramek ale również w innych bardziej poważniejszych... <skromny>
A wiec bramki z wymienionych meczy pewnie mam gdzies na kompie... na necie tez by sie pewnie jeszcze znalazlo ale za leniwy jestem i mało czasu mam... P/ozdro
brakuje mi tylko tych bramek wiec jak bys je mogl poszukac na kompie bylbym wdzieczny
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 21/09/2005 22:10
Sprawdzalem wlasnie czy dziala wszystko i wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Jesli nie mozesz sciagnac sprobuj sciagac uzywajac jakiegos menedzera do sciagania typu FlashGet czy DAP.
TU macie też bramki z ŁKSu, które zgrałem z wiadomości sportowych na Polsacie.Wszystkie gole w jednym pliku.
jakie trzeba miec kodeki bo jakos nie chce mi odpalic?
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 29/09/2005 17:34
Mam pytanie do wszystkich "bramkarzy" czy słyszeliście o programie o nazwie "HAMACHI", jeżeli nie to pokrótce wyjaśnie.
Służy on do zakładania wirtulnych sieci LAN w internecie, za pomocą których można się łączyć między sobą i pobierać pliki od osób uczestniczących w danej sieci lub pogrywać sobie w różne gierki między sobą.
Pomyślałem sobie że można by było utworzyć taką sieć w celu wymiany plików z bramkami Pogoni i nie tylko, oraz innych plików które udostępni dany uczestnik sieci.
Mam pytanie do wszystkich "bramkarzy" czy słyszeliście o programie o nazwie "HAMACHI", jeżeli nie to pokrótce wyjaśnie.
Służy on do zakładania wirtulnych sieci LAN w internecie, za pomocą których można się łączyć między sobą i pobierać pliki od osób uczestniczących w danej sieci lub pogrywać sobie w różne gierki między sobą.
Pomyślałem sobie że można by było utworzyć taką sieć w celu wymiany plików z bramkami Pogoni i nie tylko, oraz innych plików które udostępni dany uczestnik sieci.
Co o tym myślicie?
Nie mam nic przeciwko tylko kto by sie zjala zalozeniem tej sieci wirtualnej )
Co o tym myślicie?
Nie mam nic przeciwko tylko kto by sie zjala zalozeniem tej sieci wirtualnej )
To jest prostsze niż się wydaje, wystarczy zainstalować program i go skonfigurować oraz podłączyć się do sieci, w jaki sposób jest opis a także ja służę pomocą.
Jeżeli reflektujesz to zainstaluj program a resztę zrobimy razem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.