Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pm53
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7786 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 28/05/2007 00:04
No i kolejne zwycięstwo na rozkładzie.
Gratulacje z dalekiej Warszawy dla zawodników,trenerów i kibiców
Do zobaczenia w niedzielę na meczu i pikniku :D

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8032 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 29/05/2007 19:04
Wszyscy w Niedziele na mecz! Pokażmy, że nie I/II liga jest wartością tylko Pogoń i my którzy powinniśmy mieć decydujące zdanie!

Z daleka nie będzie widać.
RC
Kibic
Na forum od 6715 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 30/05/2007 13:56
Brawo ZetPe ;) Pokażmy, że nie liczy się dla nas tylko 1 czy 2 liga!!! Pokażmy, że liczy się Pogoń SZCZECIŃSKA !!!!! Tak więc WSZYSCY NA MECZ !!! Szykuje się piękne widowisko !!!

Bukowe
Barnaba
Kibic
Na forum od 6682 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 11:05
Witam! Czy może ktoś podać mi tytuł i wykonawcę piosenki, która zawsze jest grana tuż przed rozpoczęciem meczu Pogoni Nowej? Chodzi o tą, która zaczyna się od pogadanki trenera w szatni, kiedy zagrzewa drużynę do walki... Chodzi mi właśnie o tą konkretną wersję. Z góry dziękuję za pomoc!

Ostatnio edytowany przez: Barnaba, 3 czerwca 2007, 11:38 [2 raz(y)]

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7469 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 11:40

Barnaba napisał:  
Witam! Czy może ktoś podać mi tytuł i wykonawcę piosenki, która zawsze jest grana tuż przed rozpoczęciem meczu Pogoni Nowej? Chodzi o tą, która zaczyna się od pogadanki trenera w szatni, kiedy zagrzewa drużynę do walki... Chodzi mi właśnie o tą konkretną wersję. Z góry dziękuję za pomoc!

Mezzo & Tabb - Mistrzostwo Feat. Liber

byku
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 12:37

Krokus napisał:  

Barnaba napisał:  

Ciekawe,ze puszczaja piosenke osoby ,ktora jest zdeklarowanym wielkim fanem Lecha(Mezo).

s.n
Kibic
Na forum od 6765 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 14:36

byku napisał:  

Krokus napisał:  

Barnaba napisał:  

Ciekawe,ze puszczaja piosenke osoby ,ktora jest zdeklarowanym wielkim fanem Lecha(Mezo).

Matlak napwno zarzadzil

Marian Dziędziel
Kibic
Na forum od 7153 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 14:42

byku napisał:  

Krokus napisał:  

Barnaba napisał:  

ale chyba w tej piosence nie ma mowy o lechu tak więc raczej nie ma problemu

cokolwiek czynisz, czyń to rozważnie
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 14:52

s.n napisał:  

byku napisał:  

Krokus napisał:  

Barnaba napisał:  

Matlak napwno zarzadzil

1 miejsce

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
AlterB
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 17:57

Randall McMurphy napisał:  

s.n napisał:  

byku napisał:  

Krokus napisał:  

Barnaba napisał:  

Matlak napwno zarzadzil

1 miejsce

zenada
hmmm piosenka o Reprezentacji Polski

dary
Kibic
Na forum od 8490 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 18:11

Semper Fidelis napisał:  

Randall McMurphy napisał:  

s.n napisał:  

byku napisał:  

Krokus napisał:  

Barnaba napisał:  

Matlak napwno zarzadzil

1 miejsce

zenada
hmmm piosenka o Reprezentacji Polski

Piosenka wybrana przez trenera Sobieszczuka i zawodników ponad rok temu.

POGOŃ TO MY !
Dzn
Kibic
Na forum od 7370 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 19:31
Co powiecie o dzisiejszym meczu??

pm53
Kibic
Na forum od 7786 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 19:51
festyn na plus (szkoda, że strażacy nie dojechali, mój syn był nieco zawiedziony)
mecz na duży plus
znów mogę jechać do Wawy z odpowiednio radosnym nastrojem :D

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
Dzn
Kibic
Na forum od 7370 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 21:18
Mi się najbardziej podobał śnieg i oprawy
bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego

Shivan
Kibic
Na forum od 8420 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 23:07

johny.oregano napisał:  

a mnie interesuje inna piosenka, byla grana przed Mezzo i o Pogoni Szczecin, nie jest to Quo Vadis, czyzby Analogs?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
M.
Kibic
Na forum od 7722 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 03/06/2007 23:15

Shivan napisał:  

johny.oregano napisał:  

a mnie interesuje inna piosenka, byla grana przed Mezzo i o Pogoni Szczecin, nie jest to Quo Vadis, czyzby Analogs?

The Junkers :]

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
ch.
Kibic
Na forum od 8351 dni

**

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 04/06/2007 09:06
Fotki: [Pogoń Szczecin - Zryw Kretlewo]

Dzn
Kibic
Na forum od 7370 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 04/06/2007 16:10

Matys_ napisał:  

Shivan napisał:  

johny.oregano napisał:  

a można jakiegoś linka bo bym posłuchał a mi tak to waliło że nic nie zrozumiałem (stałem przy głośniku)

M.
Kibic
Na forum od 7722 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 04/06/2007 16:27

johny.oregano napisał:  

Matys_ napisał:  

Shivan napisał:  

johny.oregano napisał:  

a można jakiegoś linka bo bym posłuchał a mi tak to waliło że nic nie zrozumiałem (stałem przy głośniku)

http://www.sendspace.com/file/q8j742 :]

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7420 dni

Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 04/06/2007 16:28

johny.oregano napisał:  

Proszę bardzo ;) The Junkers - MKS Portowcy

PS do końca życia !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758171860 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005