wieś może a Szczecin nie może, ile jeszcze będzie jakaś klątwa nad naszym miestem? do nas kulają sie tylko typy pokroju Bekdasa,Ptaka czy innego Gondora...
Sorki ale
2. Gawin Królewska Wola 7 16,gdzie to kurwa jest
120 osobowa wies na Dolnym Slasku.
Ale maja majetnego sponsora i dzieki temu klub dobrze dziala.
Ale sponsor chyba nie gra co? A tak na marginesie moze przydalby sie jakis psycholog,bo pewnie od tych atrakcji w Szczecine i wiekszej sredniej krajowej w glowkach sie pierdoli mlodzierzy grajacej
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/08/2008 22:58
Jeszcze chciałbym zauważyć ze ten skład ktory wyszedl był mocno..ryzykowny. Chifon na łwie? Nasz najlepszy gracz? Posmyk w pierym składzie? Obramkarzu juz pisalem wyzej..rozumiem eksperymenty ale nie w sytuacji kiedy dostajemy w dupe i trzeba łapac wszystkie pkt jakie mozna. Kuras nie trafił. Oby ostatni w tym sezonie
Sorki ale
2. Gawin Królewska Wola 7 16,gdzie to kurwa jest
120 osobowa wies na Dolnym Slasku.
Ale maja majetnego sponsora i dzieki temu klub dobrze dziala.
Ale sponsor chyba nie gra co?
Jasne , ze nie . ALe wiedza jak wydawac pieniadze. Maja w klubie trenera , ktory ma pojecie o nizszych ligach. I to pozwala madrze budowac zespol. A Pogon nie potrafi sie chyba poruszac w tych realiach. Podstawa w klubie na tym poziomie to ktos kto ma pojecie jak ta liga wyglada. A , ze zazwyczaj administracja, sztab szkoelniowy itd... sa male , wszystko spoczywa w rekach jednej osoby . przewaznie trenera .A w Pogoni kto zna sie dobrze na tych nizszych ligach?Trener, dyrektor sportowy ?
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/08/2008 23:28
O meczu: PADLINA. Ogrywa nas przedostatni klub w tabeli, pojedynki główkowe wygrywa zawodnik co ma 154 cm wzrostu. Awanusje ta drużyna, która będzie zbierać punkty na wyjazdach. O awansie możemy zapomnieć, gdy przegrywamy u siebie z ligowymi cieniasami.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/08/2008 23:52
Sponsorem drużyny z Królewskiej Woli jest Fabryka Mebli której właścicielem jest Andrzej Gawin. Gość daje niemałe pieniądze i zamiast zainwestować w drużynę z większej miejscowośći , robi "Futbol" w lesie.
Słyszałem opinię, że rewelacje naszej ligi czyli m.in. Gawin nie będą chiały awansować ze względów na finanse. Bzdura na zapleczu ekstraklasy jeszcze niedawno grało Heko Czermno ( 850 mieszkańców), a drużyna z Królewskiej Woli i w ekstraklasie dałaby sobie radę (finansowo).
Jak narazie faworyci ligi gubią punkty i szkoda że nie potrafimy tego wykorzystać sami sprawiając takie niespodzianki jak dziś.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 30/08/2008 23:58
Mario co ty zrobilesBramkarz SUPER 2 strzaly 2 bramki,My juz takiego mielismy!!!Karny z kapelusza!!!Maly wy.......nas wszystkich..Czy cos wiesz czego my nie wiemy?I prosze nie piszcie ze przepowiadam przyszlosc ale brakuje nam 2 obroncow,1 rasowego rozgrywajacego i i napastnikow walczacych:bo dzisiaj jedynie Kowal(wielkie zaskoczenie )walczyl.Pozdrawiam kibicow ktorzy nie wjada ze z Pogonia na dobre i zle ja tez tak uwazam TYLKO nie spiewajcie PORTOWCY nic sie nie stalo natepne 3 punty poszly sie je ............
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 31/08/2008 00:03
Brak słów. Kuras kolejny raz udowadnia jak słabym jest trenerem. Dobór zawodników przed sezonem już budził spore zastrzeżenia (w czym np. gorszy jest Jarymowicz od tych nowych "wzmocnień"), a później czym dalej tym jeszcze gorzej. Niezrozumiałe decyzje personalne, fatalna gra, żenujące wyniki. A przy tym niezliczone konferencje prasowe, uśmieszki, promowanie koszulek za 120 zł, treningi niczym spotkania TKKF, czar jupiterów, MKS turbo....Te kilka ostatnich uwag to takie moje drobne dygresje do całego środowiska....Ludzie obudźmy się! Pogoń to marka, nie jakiś klubik pokroju PN. Gdzie jest rafek i reszta. Niestety...Ostatni gwizdek na zmiany. Ale jak w nie wierzyć skoro do koryta powraca politykier i koziołek w jednej osobie ... Szkoda tylko nas - kibiców. To wszystko strasznie boli. Dlaczego jednak to trwa tak długo? Dlaczego?
Sponsorem drużyny z Królewskiej Woli jest Fabryka Mebli której właścicielem jest Andrzej Gawin. Gość daje niemałe pieniądze i zamiast zainwestować w drużynę z większej miejscowośći , robi "Futbol" w lesie.
Słyszałem opinię, że rewelacje naszej ligi czyli m.in. Gawin nie będą chiały awansować ze względów na finanse. Bzdura na zapleczu ekstraklasy jeszcze niedawno grało Heko Czermno ( 850 mieszkańców), a drużyna z Królewskiej Woli i w ekstraklasie dałaby sobie radę (finansowo).
Jak narazie faworyci ligi gubią punkty i szkoda że nie potrafimy tego wykorzystać sami sprawiając takie niespodzianki jak dziś.
Ostatnio czytałem gdzieś że przymierzają się do fuzji z Chrobrym Głogów....
OIF 2005 - 31 sierpnia 2008, 0:26:06 - public-gprs2588.centertel.pl
Napiszę kilka krytycznych ale prawdziwych uwag na temat meczu Pogoń-Miedź. Nie jestem kibicem ani Pogoni ani Miedzi. Obserwowałem więc ten mecz bez większych emocji. Kilka moich spostrzeżeń:
beznadziejna gra piłkarzy bordowo-granatowych, bardzo kiepski doping kibiców, zero dopingu w ostatnich 15 minutach meczu kiedy drużyna najbardziej tego potrzebowała, banda idiotów na trybunach, którzy lali się między sobą, obelgi pod adresem najlepszego piłkarza Miedzi - małego wzrostem ale wielkiego sercem - takich piłkarzy zabrakło dziś w Pogoni, chamskie przyśpiewki pod adresem kibiców Miedzi, którzy w ogóle nie zaczepiali miejscowych... I takie moje wnioski na koniec: praktycznie 8 drużyn jest w tej lidze zagrożonych spadkiem - Pogoni jest dziś bliżej do dna tabeli niż do awansu. Nie ma żadnej indywidualności w drużynie, która by ja pociagnęła w trudnych momentach. Po drugie - nie obrażajcie tak wszystkich przyjezdnych. Czy ktoś jest z Legnicy, Bydgoszczy, Żagania czy Janikowa to ma swoją godność. Więcej kultury, więcej dopingu dla swojej drużyny a nie jedzenia słonecznika. Bo na innych stadionach w Polsce jest już Europa. Ale napewno nie w Szczecinie. Pozdrawiam
Smutno takie coś czytać, aczkolwiek część z tego to niestety prawda...
A co do meczu... no cóż dawno nie widziałem tak słabych zawodów. Żaden zawodnik tak naprawdę nie wyróżniał się in plus. Z taką grą niestety nie mamy co liczyć na awans.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 31/08/2008 00:41
Doping w pierwszej połowie z początku był niezły jak na taką liczebność młyna, w drugiej połowie nie było zorganizowanego bo nie było osoby prowadzącej i tyle. Kiedyś na jednym z meczów była taka akcja że większość piosenek próbowaliśmy śpiewać w rytm bębna, będzie kontynuacja tego? Bo wtedy całkiem dobrze to rokowało, a aktualnie (zwykle) dalej na młynie śpiewanie wychodzi bez ładu i składu jeśli jakaś piosnka jest ciągnięta dłużej.
Co do bluzgania na drużyny przeciwne to faktycznie wszystkim się dostaje, ale nic chyba na to nie poradzisz, że ludzie wolą pobluzgać na przyjezdnych niż dopingować drużynę - bo jak śpiewane jest ' Do boju MKS ... ' to śpiewa pół młyna, ale już jak ' Strzelcie kurwom gola ' to podłącza się cały stadion.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 31/08/2008 01:52
Jesli nie wzmocnimy sie do poniedzialku zadnym konkretnym zawodnikiem(ami) To poprostu moze byc straszny KIBEL!!Kałużny powiedział w którymś z wywiadów że jeżeli nie dojdzie do fuzji ze Z.D. To na Pogoni długo nie zagosci ekstraklasa..Miał podstawy zeby tak mowic?(mam nadzieje ze gastronomia nikomu nic nie bedzie udowadniac)Z drugie strony Mario niedawno mowił że transfery to strzał w kolano ze mogą zburzyc wszystko...TRENERZE tu nie ma czego BURZYC bo tu nic jeszcze nie POWSTAŁO!!!!!!!!przeciez nieskorzystanie ze wzmocnien do dla Maria sepuku normalnie..Ah..
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 31/08/2008 02:59
gra Pogoni , doping , wrzuty na niskiego piłkarza Miedzi jak i całą drużyne ( gdzie to całe uzdorwienie dopingu ? ) = żenada w ch ... cóż tu więcej napisać....
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 31/08/2008 03:00
Mecz piłkarsko to dno i metr mułu. Takiej bezcelowej kopaniny to ja dawno nie widziałem. Zero ambicji w naszych zawodnikach, ZERO! Ograła nas drużyna z końca tabeli, i to na dodatku u siebie. Taka gra dobrze nie rokuje, punkty uciekają bezpowrotnie ...
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 31/08/2008 09:28
Przykre to co się dzieje. Nie ma się co oszukiwać, że wczorajszy zespół da radę awansować. Niestety kibiców pewnie coraz mniej będzie. Tej drużynie by się przydał jakiś wstrząs bo przecież Pogoń nie może dalej się staczać.
Wiecie co teraz tak patrzac to wydaje mi sie ze zespol z poprzedniego sezonu byl lepiej ulozony
napewno nie. Poprostu to już jest II liga, a nie IV i nie ma żartów.
A co do samego meczu, to może i my graliśmy słabo, ale z ręką na sercu trzeba przyznać że Miedź poprostu zagrała dobrze. Takiej walki dawno nie widziałem. A ten mały z nr 7 to był poprostu wynzacznik naszej wczorajszej bezsilności na wszystkich frontach.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Przestańcie lekceważyć inne zespoły. Przez właśnie takie myślenie wasze i podejście waszych zawodników do ligi dostajecie łomot :/ W tej lidze nie ma słabych zespołów trzeba walczyć od 1 do 90 minuty o 3 pkt w każdym meczu!!! Jedno jest pewne tej drużynie potrzebny jest wstrząs i to ostry.
"Futbol to nie sprawa życia i śmierci. To rzecz dużo poważniejsza" 27 wrzesień 2008 Pogoń Szczecin vs KP Chemik Police Tylko Chemik!!!
Wiecie co teraz tak patrzac to wydaje mi sie ze zespol z poprzedniego sezonu byl lepiej ulozony
napewno nie. Poprostu to już jest II liga, a nie IV i nie ma żartów.
A co do samego meczu, to może i my graliśmy słabo, ale z ręką na sercu trzeba przyznać że Miedź poprostu zagrała dobrze. Takiej walki dawno nie widziałem. A ten mały z nr 7 to był poprostu wynzacznik naszej wczorajszej bezsilności na wszystkich frontach.
przestańmy pisać że zagrali dobrze. prawda jest taka że wszyscy będa sie spinać na nasze mecze. a co do transferów-no cóż. podajcie mi nazwisko które sie u nas wyróżnia? czym jaki Jarymowicz jest gorszy od takiego świniarka? wzieliśmy sobie najemników którzy po fiasku uciekną w swoją strone, nie dając szans ludziom z regionu. piszecie że są za słabi ,a ci jacy są? naszym przynajmniej by zależało.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.