Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 20/05/2007 16:00
Coś na kształt oprawy było, o czym przekonał się niestety mój syn, gdy raca uderzyła go w nogę.
Na szczęście wszystko gra i obędzie sie bez chirurga, choć blizna na nodze pewnie pozostanie. Za troskę i pomoc dzięki wszystkim chłopakom i ekipie z karetki.
Co do oprawy to może zostawcie jeszcze Nową jako nieco piknikową. Ma to swój urok a może pozwolić na przyciągniecie wiekszej liczby dzieciaków, które kiedyś będę robić oprawy na I lidze. I tak Pogoń Nowa jest fenomenem na skalę Polski jak nie Europy. Byłem w Wawie a IV lidze i tam nie ma takiej atmosfery. Tak więc tak trzymać .
No i gratulacje z okazji awansu do A klasy
jakie pudlo , po prostu moja dubeltowka dluzej nosi, dwa tygodnie dluzej
"You'll never walk alone", to byl wspanialy hold
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 21/05/2007 20:16
Chyba nikt przed sezonem nawet nie dopuszczał myśli że może być inaczej słówko odnośnie frekwencji bo ta jakby ostatnimi czasy coraz gorsza... nie wiem czy to pogoda tak działa,czy może większość woli niedzielne grillowanie tudzież zakupy w marketach
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:13 [1 raz(y)]
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 21/05/2007 20:28
To kwestia znudzenia wynikami typu 18:0 gdzie nie ma emocji... pod tym względem mecze wyjazdowe są bardziej emocjonujące, ale gdy awanusjemy wyżej i rywale będą bardziej wymagający to i same mecze będą ciekawsze...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
To kwestia znudzenia wynikami typu 18:0 gdzie nie ma emocji... pod tym względem mecze wyjazdowe są bardziej emocjonujące, ale gdy awanusjemy wyżej i rywale będą bardziej wymagający to i same mecze będą ciekawsze...
Widziałem parę meczyków Pogoni, wiem jak grają drużyny z A klasy i powiem Ci, że będzie tak jak w B klasie. Przez jakiś czas ktoś będzie deptał po piętach ale i tak Pogoń wygra ligę zdecydowanie. Nie sądzę aby to komuś jednak przeszkadzało ;]
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 21/05/2007 21:26
Chodziło mi o awans gdzieś wyżej bo faktycznie w A-klasie będzie podobnie... zresztą sam Grzegorz Matlak przyznaje, że nie ma już takiej radości przy tego typu wynikach...
Wolę takie trochę sobie pomarudzić, że wygrane są zbyt wysokie niż to, że ich nie ma wcale ;]
Ostatnio edytowany przez: Plum, 21 maja 2007, 22:59 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: KS Pogoń Nowa Szczecin w B-klasie - 25/05/2007 16:15
hmm mam pytanie o której w końcu jest mecz z Orłem bo na v.pl napisane że została zmieniona godzina meczu z 16 na 14 a tutaj na stronie jest napisane że godzina została zmieniona z 14 na 16
OK już widze na obu stronach jest ta sama godzina 12.35 pociąg odjeżdża w Dworca głównego i jedzie pół godziny
Ostatnio edytowany przez: Pawel211, 25 maja 2007, 16:34 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171794 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.