Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 00:19
Mam dejavu. Fanatycy Drzymały, gdzie byliście pól roku, rok czy dwa lata temu. Jesteście jak meteoryty - wpadacie, robicie dużo hałasu i zaraz was nie ma. Podobne rzesze fanatyków widziałem już kilka razy - a potem na meczu importowanej Pogoni, gdy zdobyła wicemistrzostwo Polski było nas 5 osób. Wtedy też, tacy ja Wy głośno krzyczeli, a za pól roku po prostu sobie poszli.
Zresztą pojutrze i tak połowy z was tutaj nie będzie, szkoda pisać, szkoda czytać.
mój słownik takich słow nie obsługuje, a jeśli chodzi o percepcje twojej mentalnosci to zapraszam na sprawdzenie, który słownik jest bardziej twórczy..gg w profilu...dalej bedziesz anonimowy czy się wyróżnisz z tłumu??
DZIEKI ZA WYRÓŻNIENIE SIĘ Z TŁUMU PISZĄC SMSA Z BRAMKI INTERNETOWEJ...BUAHAHHAHAHAHA
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 25 czerwca 2008, 11:14 [4 raz(y)]
mój słownik takich słow nie obsługuje, a jeśli chodzi o percepatie twojej mentalnosci to zapraszam na sprawdzenie, który słownik jest bardziej twórczy..691-262-540...dalej bedziesz anonimowy czy się wyróżnisz z tłumu??
MEGA LOL
...ale zeby nie byc tak calkiem OT to chcialem napisac iz Legie rowniez sobie kupimy za WLKP pieniadze...
Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 00:49
Jestem przekonany,że fuzja z Groclinem to bardzo dobry pomysł!Mamy zbyt słaby zespól na ekstraklase.Drzymała ma pieniądze,które Pogoni są potrzebne.koniec kropka i nie łudźcie się,że Dzrzymała zgodzi sie zostać sponsorem Pogoni bez fuzji z Groclinem.Powinniśmy się cieszyć a nie marudzić!!!!!
Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 00:54
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBAC EKSTRAKLASE.
na pocieszenie powiem, ze w II lidze szykuja sie ciekawsze wyjazdy niz w tej kopaninie na samej gorze
kthxbye
Jestem przekonany,że fuzja z Groclinem to bardzo dobry pomysł!Mamy zbyt słaby zespól na ekstraklase.Drzymała ma pieniądze,które Pogoni są potrzebne.koniec kropka i nie łudźcie się,że Dzrzymała zgodzi sie zostać sponsorem Pogoni bez fuzji z Groclinem.Powinniśmy się cieszyć a nie marudzić!!!!!
Następny kibic sukcesu który loguje się na forum nie będą na żadnym meczu w 4 lidze i powrócił do kibicowania Pogoni gdy może znaleźć się w Ekstraklasie....
Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 01:10
SKĄD MOŻESZ WIEDZIEĆ JAKIM JESTEM FANEM?CO?TO,ŻE NIE BYŁEM WCZEŚNIEJ TUTAJ ZALOGOWANY O NICZYM NIE ŚWIADCZY...MOŻE TYLKO O TYM,ŻE OD NIEDAWNA MAM NETA.TU NIE CHODZI O SUKCES CZY EKSTRAKLASE ALE O PIENIĄDZE,KTÓRE NAPEWNO SIĘ PRZYDADZĄ.JESTEM REALISTĄ I WIEM,ŻE W DZISIEJSZYCH CZASACH BEZ KASY NIE MA GRY NA EUROPEJSKIM POZIOMIE...I DALEJ BEDĘ SIE TRZYMAŁ ZDANIA,ŻE DRZYMAŁA NIE ZGODZI SIE NA SPONSORING POGONI BEZ TEJ FUZJI Z GROCLINEM!
[cytat=antyC]dobrze ze niektórzy mają glos tylko na forach internetowych, bo jeśli była by pełna demokracja to za wielu z was wisiał bym na sznurze[/cyt
Wescie zasmiejscie sie eby mu glupio nie bylo bo zabawny chail byc.
a po polsku to jak będzie...
Percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą jestes za głupi zeby z tobą rozmawiać znacznie słów których nie rozumiesz poszukaj sobie w słowniku języka polskiego Ja sie juz nie wypowiadam na ten temat bo to jest chyba zbędne, co ma byc i tak będzie.
Viper próbujesz zrobić karierę na tym forum czy jak?? Całe szczęście,że to nie Ty decydujesz o losach Pogoni bo pewnie oddałbyś ją za grosze,byleby oglądać I ligę w Szczecinie...
SKĄD MOŻESZ WIEDZIEĆ JAKIM JESTEM FANEM?CO?TO,ŻE NIE BYŁEM WCZEŚNIEJ TUTAJ ZALOGOWANY O NICZYM NIE ŚWIADCZY...MOŻE TYLKO O TYM,ŻE OD NIEDAWNA MAM NETA.TU NIE CHODZI O SUKCES CZY EKSTRAKLASE ALE O PIENIĄDZE,KTÓRE NAPEWNO SIĘ PRZYDADZĄ.JESTEM REALISTĄ I WIEM,ŻE W DZISIEJSZYCH CZASACH BEZ KASY NIE MA GRY NA EUROPEJSKIM POZIOMIE...I DALEJ BEDĘ SIE TRZYMAŁ ZDANIA,ŻE DRZYMAŁA NIE ZGODZI SIE NA SPONSORING POGONI BEZ TEJ FUZJI Z GROCLINEM!
Chcesz oglądać na boisku Groclin czy Pogoń w Szczecinie? Napisałbym więcej ale już wszystko było napisane w tym temacie.
Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 01:19
NIC GORSZEGO NIZ "BRAZYLIANA"NAS JUZ NIE SPOTKA...A FUZJA TO INACZEJ POŁĄCZENIE-POŁĄCZENIE DWÓCH DRUŻYN A NIE WYKLUCZENIE JEDNEJ KOSZTEM DRUGIEJ...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 02:11
Powiem krótko i zwięźle - nie dopuśćmy do tego, żeby cała Polska wymawiając słowo szczecinianin w głębi duszy tak naprawdę miała na myśli wyrażenie sprzedajna szmata. Zróbmy co w naszej mocy żeby uchronić się przed takim skojarzeniem...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Powiem krótko i zwięźle - nie dopuśćmy do tego, żeby cała Polska wymawiając słowo szczecinianin w głębi duszy tak naprawdę miała na myśli wyrażenie sprzedajna szmata. Zróbmy co w naszej mocy żeby uchronić się przed takim skojarzeniem...
oby tak sie stalo jak piszesz, bo naprawde wlos sie na glowie jezy, jak widac na jakie rzadkie gowno mozna w tym miescie nalapac
"pseudokibicow" - czy wy ludzie nie macie mozgow? wystarczy troche cieplego scierwa i sute obietnice by was kupic? nie pamietacie jak
zezowaty mamil fajerwerkami i ze sceny obludnie szczerzyl zeby i machal lapami? ciekawe o czym wtedy myslal...?
po gondorach, bekdasach i ptakach nie ma w ogole mowy o jakichs kombinacjach. przekonany jestem ze stowarzyszenia raz a
dobrze utna wszelkie spekulacje i zostanie nam wlasnymi silami wywalczona II liga!
4 Each Member is responsible for deciding national issues, which may
not be delegated to the leagues. Each Confederation is responsible for
deciding issues involving more than one Association concerning its own territory.
FIFA is responsible for deciding international issues involving more than one
Confederation.
Ten punkt jest furtką dla Kolatora: Each Member is responsible for deciding national issues
Tak więc poczekajmy na decyzje PZPNu a potem Walnego w Pogoni Nowej.
Mylisz się: ten punkt oznacza tylko, że każdy członek ma wprowadzić przepisy powyższe na swoim terytorium działania i tyle. I wcześniej czy później PZPN je wprowadzi - bo musi.
Furtką dla Kolatora jest tylko to, że o ile mi wiadomo, przepisy te JESZCZE nie weszły w życie (zmiana statutu FIFY z dodanym art. 19 dopiero nastąpi). Zatem może to być ostatnia fuzja w historii... Inna sprawa, że FIFA przyjmując tą zmianę jednoznacznie opowiedziała się za awansami w piłce wyłącznie na drodze sportowej, a zatem nie popiera, a wręcz neguje działania tego typu jak te mające teraz miejsce. Choć z formalnego punktu widzenia pewnie Kolator może wydać zgodę na fuzję.
Each Member is responsible for deciding -kazda federacja krajowa , jest odpowiedzialna za podejmowanie wlasnych decyzji.. Doslowne tlumaczenie...Nie ma nic ,ze ma wprowadzic...
A tak naprawde,to sa to tylko przymiarki do tych przepisow, ktore nie maja jeszcze podstaw prawnych.. Wiec jest jak do tej pory..
Wiecej w Sydney Morning Herald.
POZDROWIENIA Z SYDNEY
I jeszcze jedno, ludzie nie klocmy sie tu..Nie wypominajmy sobie jakim to jestesmy lepszym kibicem..Po co ta licytacja..Laczy nas POGON.. a jak bedzie to i tak za nas zadecyduje kto inny..
mój słownik takich słow nie obsługuje, a jeśli chodzi o percepatie twojej mentalnosci to zapraszam na sprawdzenie, który słownik jest bardziej twórczy..691-262-540...dalej bedziesz anonimowy czy się wyróżnisz z tłumu??
MEGA LOL
...ale zeby nie byc tak calkiem OT to chcialem napisac iz Legie rowniez sobie kupimy za WLKP pieniadze...
tej
Ty koles 3 kroki w bok.. Madrala sie odezwal a co z AMIKA.(gdzie jest lech)..Tez was kupila...wiec nie wtracaj sie miedzy wodke a zakaske...
Odp: Drzymała w Pogoni - 25/06/2008 08:31
Styka mi....Jeżeli panowie Kałużny i Smolny sami namawiają publicznie do inwestowania p. Drzymały w Szczecinie...to chyba coś znaczy.Znaczy tyle, że obaj panowie K i S nie bardzo mają ochotę inwestować w szczecińską piłkę (o ile cokolwiek do tej pory zainwestowali). Tak więc zastanawiam się kto w nowo powstałej 2 lidze będzie wykładał fundusze (Bosman...Miasto...PŻM) aby Nasza drużyna godnie reprezentowała nasze miasto....
Tak sobie czytam owe forum na temat p.Drzymały i stwierdzam z rozczarowaniem, że własnego zdania na powyższy temat nie wypada mieć...Każda "pozytywna"wypowiedź przemawiająca za inwestycją p. D w Szczecinie kończy się w większości przypadkach, delikatnie mówiąc "pokaraniem"....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.