Doskonale Cię rozumię ale zrozum i mnie, raz mało czasu dwa akurat te bramki są w jednym pliku który <46Mb i w jaki sposób ja mam Ci to wysłać? trzy troszkę więcej własnej inicjatywy, programy Ci wysłałem więc do roboty ja też kiedyś zaczynałem !!!!!
lub na hubie dc.v.pl:411 za pomocą programu DC++ szukaj pod nickiem alat57
niestety nie dysponuje takimi programami. moglbys mi je przyslac mejlem?
musiał byś jeszcze podać adres
rozumiem, biore sie do roboty [email protected] z gory wielkie dzieki
chodzilo mi raczej zebys wyslal mi te bramki
Doskonale Cię rozumię ale zrozum i mnie, raz mało czasu dwa akurat te bramki są w jednym pliku który <46Mb i w jaki sposób ja mam Ci to wysłać? trzy troszkę więcej własnej inicjatywy, programy Ci wysłałem więc do roboty ja też kiedyś zaczynałem !!!!!
Proponuję najpierw zainstalować DC++ wtedy będziesz miał możliwość sciągać nie tylko z huba do którego adres Ci podałem ale z innych, między innymi na wiślackim hubie wisla.no-ip.org:4111 jest mnóstwo użytkowników od których można sciągnąc co tylko dusza zapragnie.
Jak będziesz miał jakieś wątpliwości odnośnie programu kontaktuj się ze mną na tlen, adres w profilu.
Proponuję najpierw zainstalować DC++ wtedy będziesz miał możliwość sciągać nie tylko z huba do którego adres Ci podałem ale z innych, między innymi na wiślackim hubie wisla.no-ip.org:4111 jest mnóstwo użytkowników od których można sciągnąc co tylko dusza zapragnie.
Jak będziesz miał jakieś wątpliwości odnośnie programu kontaktuj się ze mną na tlen, adres w profilu.
Powodzenia
odpalilem e-mule , wpisalem bramki 25kolejki avi i nic nie znalazlo
Powodzenia
odpalilem e-mule , wpisalem bramki 25kolejki avi i nic nie znalazlo
a może byś wpisał Bramki 25 kolejki.avi to napewno Ci znajdzie.
Skróty meczów z 1. kolejki Idea Ekstraklasy będą dostępne w Onet.pl już od najbliższego czwartku
Na Interii już są dostęne narazie płatnie a od jutra darmowo Magazyn ligowy
Niektóre już darmowe, jednak z jakością nie jest tak ja zapewniają!!!
jak zapłacisz to jest bardzo dobra
chyba mówisz o plikach sciągniętych które można pobrać po opłaceniu, ja właśnie przed godziną dokonałem przelewu i niestety na pełną przyjemność muszę troszkę poczekać
Skróty meczów z 1. kolejki Idea Ekstraklasy będą dostępne w Onet.pl już od najbliższego czwartku
Na Interii już są dostęne narazie płatnie a od jutra darmowo Magazyn ligowy
Niektóre już darmowe, jednak z jakością nie jest tak ja zapewniają!!!
jak zapłacisz to jest bardzo dobra
chyba mówisz o plikach sciągniętych które można pobrać po opłaceniu, ja właśnie przed godziną dokonałem przelewu i niestety na pełną przyjemność muszę troszkę poczekać
Fakt, te sciągnięte prezentują się całkoem inaczej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.