Wymienię się na zasadzie vlepka za vlepkę lub kupię jak ktoś ma do sprzedaży coś co nie mam . Na wymianę mam vlepy :
Berlin , Choszczno , Gocław , Okrągłe , Patriotyczne i Prawobrzeża . Jakby ktoś coś miał do wymiany to niech podbije na priv . Repliki jak coś mam . Jakość zdjęcia marna ale jak ktoś chciałby zobaczyć to tu linki - http://img153.imageshack.us/img153/8738/dsc00005rm.jpg http://img718.imageshack.us/img718/8291/dsc00006eg.jpg
Odp: Vlepki Pogoni - 03/03/2011 18:21
Vlepki FCWK już na zdjęciach się świetnie prezentują więc co dopiero na żywo Ze swojej strony przypominam, że w przerwie mecz pod gniazdem będą dostępne repliki flag, zestaw 5 vlepek 4zł zachęcam do zakupu, całkowity zysk zostanie przeznaczony na działania Ultras
Ostatnio edytowany przez: TakiTam, 4 marca 2011, 06:21 [1 raz(y)]
Ma ktoś może vlepy UNS . Byłbym wdzięczny za możliwość kupna albo wymiany .
Tak jak napisał elektryk. vlepy zostały do własnej dyspozycji. nie będziemy zarabiać na kolekcjonerach. wkrótce 2 seria i już dziś jak coś zapisy na [email protected] bo nie będzie doróbek etc... robimy je na własne potrzeby z małym naddatkiem na kolekcjonowanie
Tak jak napisał elektryk. vlepy zostały do własnej dyspozycji. nie będziemy zarabiać na kolekcjonerach. wkrótce 2 seria i już dziś jak coś zapisy na [email protected] bo nie będzie doróbek etc... robimy je na własne potrzeby z małym naddatkiem na kolekcjonowanie
Kolezko odłóż mi jeden komplecik jeśli to możliwe.
To samo do FCWK
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Kolezko odłóż mi jeden komplecik jeśli to możliwe.
To samo do FCWK
Odp: Vlepki Pogoni - 29/03/2011 20:22
Ostatnia okazja do nabycia vlepek Choszczno będzie w Ząbkach. Zostało naprawdę kilka sztuk więc kto pierwszy ten lepszy. Więcej okazji do nabycia ww vlep nie będzie.
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.