Znajomki właśnie byli kupić na Zawiszy bilety na neutralne. I babka w kasie powiedziała, że jeszcze dziś mają wrócić bilety z Pzpn-u i jutro będą dystrybuowane w kasach. Nie są ludzie chodzący na codzień na mecze i zdali mi takie informacje.
Samych biletów zostało dosyć dużo, głównie na 26-27 i graniczne z Jagą.
Swoją drogą życzę Wszystkim nam jutro, aby ten mecz pozostał w naszej pamięci na zawsze bez względu na wynik i żebyśmy wszyscy skończyli jutrzejszy dzień w Szczecinie i nie mieli siły wstać w niedzielę na 12 na oficjalną fetę
Puchar jest NASZ!
Btw. W niedzielę o 19 w Bydgoszczy swoje zawody rozgrywa Falubaz..
Po co byli w Bydgoszczy jak dzisiaj rano były bilety w Szczecinie 120 sztuk,o godz.10 było około 12 osób,prawie wszystkie osoby kupowały po 2 sztuki,do godziny 11 czekałem na kumpla to może z 5 osób dochodziło co jakiś czas,na specjal o 10 godzinie było około 20 biletów,na autokary też parę sztuk
Kolego, nigdzie nie napisałem że przyjechali po te bilety ze Szczecina. Mówię o ludziach z BDG.
Praktycznie cały wolny sektor 27..
a to w takim razie sorki
pozdrawiam,i do zobaczenia jutro...
mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 18:40
dokładnie <brawo> ,to prawda ze niema fetowania jakby co odrazu po meczu jak zresztą miałobyć tylko dopiero w niedziele bo przed chwilą takie cos uslyszałem od kolesia ??
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
dokładnie <brawo> ,to prawda ze niema fetowania jakby co odrazu po meczu jak zresztą miałobyć tylko dopiero w niedziele bo przed chwilą takie cos uslyszałem od kolesia ??
jasny chuj! to chyba logiczne, że jeżeli wygramy, to śpiewamy i bawimy się całą drogę do Szczecina, (bo chyba nikt nie wytrzyma siedzenia po cichu na dupie ) czy w pociągu czy w autach czy w autokarach ale trzeba kontrolować bajerę, by czegoś nie rozjebać. Pijemy konkretnie po przyjeździe na twardowskiego jeżeli nic się nie zmieniło.
Póki co jutrzejszy mecz trzeba wygrać, a radość najlepsza jest spontaniczna.
Jutro wyjazd,ale może ktoś jakimś cudem zostaje,więc do nich pytanko: Może ktoś nagrać mecz na DVD,po powrocie za piwko chętnie wezmę płytkę.Tylko bez tekstów,że z neta będzie można ściągnąć,bo tylko interesuje mnie mieć wypalone na płycie(pamiątka na lata),a moje DVD nie może nagrać .pzdr
Jeśli mi tylko prądu jutro nie odetną lub też nie wystąpią problemy natury technicznej z moim sprzętem rtv....to nagranie będzie...nagrywarka już zaprogramowana Transmisja z orange sport info.
Bratku też chętnie zapożyczyłbym od ciebie takowe nagranie JLB do jutra wszystkim!!!
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
jezeli wierzysz ze po zdobyciu pucharu wszyscy beda czekac do niedzieli zeby swietowac to raczej jestes w bledzie
No wlasnie niewiezeale co na sektorach ktos oznajmi bo warto wiedziec gdzie sie udac po finale-dobra usunąć
jezeli mnie pamiec nie myli to ktos pisal, ze info odnosnie ewentualnego swietowania bedzie podane na sektorach
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Słuchajcie, pilna sprawa.. Posiada ktoś na autokar SKSP ? Bo kumplowi transport odpadł w ostatniej chwili i został na lodzie..
niech weźmie 50zł i uda się na miejsce zbiórki na Płonie. Często bywało tak, że w autach były wolne miejsca i się brało braci więc i tym razem pewno tak będzie.
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 20:12
to prawda, że bilety (te niewykorzystane z kupbilet) jednak będą jutro sprzedawane w kasach w Bydgoszczy?
ktoś może to potwierdzić?, ja bilet mam, ale jest jeszcze część osób którym nie udało się zakupić
to prawda, że bilety (te niewykorzystane z kupbilet) jednak będą jutro sprzedawane w kasach w Bydgoszczy?
ktoś może to potwierdzić?, ja bilet mam, ale jest jeszcze część osób którym nie udało się zakupić
chlopie, miliard razy pisane bylo, ze NIE ... tak jak z alkoholem, jakby co...
Ostatnio edytowany przez: - papa gamoniu! -, 21 maja 2010, 20:52 [1 raz(y)]
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 21:01
Ostatni post przed wyjazdem na grande finale chciałem przyponieć wszystkim którzy jadą do Bydgoszczy taką krótką ale bardzo treściwą rymowankę: Kto nie śpiewa niech spierdala, kawał kurwy i pedała Zakładamy koszulki, barwy w rękach i śpiewamy z całych sił takby każdy po meczu miał zdarde gardło.
Puchar jest nasz, ten puchar do nas należy
PS. Sorry za pogrubiony tekst ale już się doczekać nie moge
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 21/05/2010 21:16
JEŻELI KTOŚ Z JAKIEGOŚ POWODU (np jedzie z żoną i dziećmi, itp) WOLI OBEJRZEĆ MECZ Z LEPSZEGO MIEJSCA NA STADIONIE NIŻ ŁUK I NA "SPOKOJNIEJSZYM" SEKTORZE TO SĄ DO ZAMIANY 4 BILETY!
Czyli ktoś mi daje 4 bilety na sektory Pogoni (19-24) a ja daje w zamian 4 bilety na sektor 2.
Na sektor 2 bilety są droższe niż na łuk, jednak nie chce z tego powodu żadnej dopłaty! Po prostu bilety za bilety.
Dla lepszej orientacji rozkład sektorów na stadionie w BYDGOSZCZY.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany to dzwonić do Marcina pod nr tel: 510-299-757.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.